VÅRENS FÖRSTA DAG

Förra helgen var Felix i fjällen, och när jag har FF måste jag ju passa på att sova över med kompisar. Jag har teorin att sleep overs gör oss till lyckligare varelser. Men det är sedan gammalt.

DSC_4406

My och jag tillbringade lördagskvällen med att äta popcorn och glass i min säng, intensivprata, titta på Crazy Stupid Love och somna tätt intill. Morgonen därpå gjorde jag frukost till oss.

DSC_4410

Smoothie med blodapelsin, granola, kokosflingor och nötter, plus mackor med jordnötssmör och bananslantar. Och kaffe såklart, för det måste My ha för att fungera.

DSC_4412

Sedan skulle hon iväg på ett möte och då skrotade jag runt hemma en stund, för att sedan gå ut i ett väder som var surrealistiskt.

DSC_4414

Jag promenerade längs med Norrmälarstrand.

DSC_4417

Där såg alla glada ut, förutom ett par som gick framför mig som verkade vara påväg att göra slut. </3

DSC_4421

På Riddarfjärden höll isen på att smälta.

DSC_4424

Hej hej ljuvliga vårstockholm.

DSC_4426

Vips hade jag mött upp denna person igen! Hon bar en jacka som hon fick av mig samma morgon. Den är från Monki i höstas om någon skulle undra.

DSC_4425

Vi gick ner till Tanto och började gå längs med Årstaviken.

DSC_4430

När vi ser en korvkiosk blir vi akuthungriga och köper varsin sojakorv. För några år sedan skulle jag ALDRIG ha haft senap och gurka på, men nu är jag vuxen och sånt äter vuxna. Eller snarare – mina smaklökar har liksom uppgraderats.

DSC_4441

Såhär gott vare!

DSC_4444 DSC_4459

Sol sol sol <3

DSC_4482

Så himla äg att tillbringa ett helt dygn med denna person och hinna prata igenom allt som är.

DSC_4560DSC_4576DSC_4600 DSC_4601 DSC_4609

Sen gick vi och köpte tulpaner för att krydda vårkänslan ännu mer. Vår + My = Life.

Translation: ☼-day with My. She slept at my place, and then we had breakfast and took a long walk in the sun. Stockholm is so friggin beautiful at the moment, and this person makes me very very happy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • ääääälskar verkligen dina skor! Såååå fina! :D <3

  Julia 2016-03-07 23:43:44
  Svara
 • åh alltså flora vad ska jag göra. det här inlägget ger mig direkt vansinnes-ångest! allt det där som man borde älska, typ att sova över och promenera med kompisar, avskyr jag. jag får sån jävla söndagsångest-känsla. jag tror verkligen inte att jag är som andra. jag blir direkt äcklad av tanken på att ”somna tätt intill” någon annan än min pojkvän. är jag orimligt ofysisk kanske? varför är jag den enda som ogillar att umgås med folk på det där viset? jag kan gå med på att ses på en bar och hinka öl, men middagar och sleepovers och random fikor mitt på blanka dagen är jag faktiskt emot. jag tycker inte om det. jag tror att du är min motsats kanske, flora. men jag tycker om dig, såhär på bekvämt cyber-avstånd åtminstone. jag förstår inte hur man kan ”gosa” med sina kompisar??? hjälp. jag är inte normal.

  Esther 2016-03-07 17:19:49
  Svara
 • Jag skulle inte tacka nej till frukost hos dig heller :)

  Hanne 2016-03-06 19:43:04 http://rougeimaginaire.com
  Svara
 • Haha alltså gud, tror det var jag och min kille du pratar om som gick framför dig. Vi hade bråkat hela strandpromenaden pga en rätt viktig grej som kan komma att avgöra hela vår relation också tyckte jag att jag såg dig bakom oss och kom på mig själv att tänka ”shit var det där flora? Tänk om hon just bevittnade vårt keeping up with the kardashians meets Heidi and Spencer liknande bråk”. Och uppenbarligen måste du ju ha gjort det då! Om det nu var du… Jag kanske har läst din blogg för ofta så jag börjat få synvillor.

  Vi har iallafall inte gjort slut och är sjukt tillfreds med det! Tror förövrigt din bok kommer va amAzIng! Pöss

  Kajsa 2016-03-06 13:12:10
  Svara
 • Hej Flora!
  Hoppas så att du har en vit tyllkjol från Beyond retro som kan vara till salu :) Maila gärna då :) Tack snälla!

  N 2016-03-06 12:25:16
  Svara
 • Älskar FF hahhah, fett fina bilder också!!

  elsa 2016-03-06 12:08:59 http://nouw.com/elsasiiiis
  Svara
 • Så härligt med vår-Stockholm, även om det inte är lika härligt och soligt idag! Den där frukosten ser så stöört god ut förresten. Jag är ärligt talat ingen smoothie-person, men mums på alla färgerna där alltså!

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-03-06 10:00:49 http://vegokak.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!