ISLANDSSYSTRAR TITTAR PÅ VATTENFALL & HÄNGER I TAKBJÄLKAR

Okej, här kommer en hel drös med bilder på Gullfoss – Europas största vattenfall. Ett två tre nu kör vi.

Island flora wistrom-117Island flora wistrom-120Island flora wistrom-134 Island flora wistrom-122Island flora wistrom-131 Island flora wistrom-125Island flora wistrom-132 Island flora wistrom-126 Island flora wistrom-127 Island flora wistrom-128 Island flora wistrom-129 Island flora wistrom-130 Island flora wistrom-133

Hjärtat ba BA-BAM BA-BAM! Kan inte förstå hur den här världen kan vara så vacker.

Islandssystrar

Sedan fortsatte bilfärden mot nästa destination: vi skulle BADA.

Island flora wistrom-135

På vägen dit åkte vi över en å som var helt stört blå. Liksom come on.

Island flora wistrom-200

Sedan kom vi hit, till Secret Lagoon! Det är liksom en naturligt varm källa med grusbotten, men med tillhörande duschar och omklädningsrum (inte stenhuset hehe, utan ett större hus på andra sidan). Där låg vi och guppade i någon timme medan vi pratade om våra första ligg och sådana saker. Vi kände oss som fem femtioåriga vänninor som åkt på relaxweekend tillsammans.

Island flora wistrom-137Island flora wistrom-138

Sen körde vi tillbaka till Reykjavik igen! Vi lade oss på sängarna och scrollade mobilerna en stund, innan vi började göra oss i ordning. Kolla vilka jäkla babes.

Island flora wistrom-136

Vanja flätade mitt hår, pga det här min bästa frisyr i hela världen. Känner mig alltid som en festligare människa i inbakade flätor. Ska försöka lära mig att göra det på mig själv.

Island flora wistrom-140 Island flora wistrom-141

Vanjis <3

Island flora wistrom-142

Elsa. Så jäkla bejbig.

islandssystrar ute

Saknar den här otippade lilla konstellationen av brudar. Som att vara på kollo där alla är astajta redan efter första kvällen.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Vi gick till Kaffi Vinyl för att äta middag! Kolla vad fint det är där.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Och så åt vi asgod mat. Finns SÅ mycket bra vegansk mat i Reykjavik.

island ute

Sen gick vi på hemmafest och därefter på klubb. Sprang mellan Húrra och Paloma (två klubbar som ligger vägg i vägg), där vi dansade dansen och hängde i takbjälkar och skrattade åt självmedvetna snubbar och smusslade in öl och hade så jävla kul.

Island flora wistrom-143

Sen fyllekäkade vi samosas och lobster rolls och begav oss hemåt. Älskar den här bilden så mycket. Pyjamasar och uppknäppta jeans och dubbelkramar och en hand över kinden. <3


MER ISLAND:

ISLANDSSYSTRAR BESÖKER KRÝSUVÍK

ISLANDSSYSTRAR ANDAS HAVSLUFT OCH GÅR PÅ BADHUS
ISLANDSSYSTRAR KLAPPAR HÄSTAR & TITTAR PÅ ERUPTERANDE KÄLLOR

 

Translation: Saturday on Iceland. Gullfoss (Europe’s biggest waterfall), secret lagoon, dinner at Kaffi Vinyl (sooo good vegan food) and dancing att Húrra and Paloma. Best combo ever. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Till ett poddavsnitt: kan ni inte ge lite tips på hur man står upp för sig själv och det man gör? Du och Frida gör det så himla bra även om ni inte alltid verkar känna det själva.

  Stina 2016-03-30 05:57:58
  Svara
 • åh sådär vill man ju sluta den perfekta dagen. Med masskram och fyllekäk <3

  ISA 2016-03-29 23:43:15 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Gu va knäppt att du hittade så mycket veganmat, när jag var hittade jag inte ens vegetariskt. Det slutade med att jag blev så hungrig att jag beställde vidrig friterad kyckling som jag knappt vågade smaka på. Efter det blev jag 100% vego faktiskt haha. Trauma. Du får tametusan göra en Islandsguide också, bästa Florp.

  Jorunn Lavonius 2016-03-29 14:43:42 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • DÖÖÖR vad mäktigt med vattenfallen. Och det är helt ofattbart hur allt kan vara så blått. Får lust att bege mig ut i vildmarken och SE den. Med egna ögon. För det känns så overkligt att den liksom FINNS. Gud asså.

  Siri 2016-03-29 14:22:41 http://egoflickan.blogg.se/
  Svara
 • Men jösses vad vackert! Man tror ju knappt det är äkta <3

  sandra 2016-03-29 13:42:56 http://sastronauten.blogg.se
  Svara
 • Planerar att åka till Island under 2017. Lika bra att börja spara redan. Är lite osäker på typ allt! Kan inte du skriva en liten guide eller svara på i frågeinlägg?
  Vad ska man tänka på? Är det ett ”dyrt” land? Enkelt att hyra bil, ta sig runt med bil etc? Något ställe vi absolut inte får missa eller ska undvika som ni stötte på? Jag är sugen på att köra runt nästan hela veckan, hur ser det ut utanför Reykjavik med boenden och matsällen? Tog ni med er lunch varje utflykt? Alltså, finns det mycket lunchställen etc utanför Reykjavik? Försökt leta efter info på nätet men verkar vara antingen festmänniskor i Reykjavik eller grymma äventyrare som skrivit guider/tips.

  Ha en fantastisk tisdag!
  /Hälsningar från Köpenhamn

  Katarina 2016-03-29 09:56:25
  Svara
  • Svar på Katarinas kommentar.

   Alltså jag tar mig frihet att svara pga redan gjort Island 3 gr :D. Det BÄSTA (om en har tid) är att åka ringvägen runt (med avstickar ofc så som Snæfell) med en camper van. Googla bara camper van iceland så finns det massvis att hyra. Då bor man i bilen och kan laga mat i den, det är allemansrätt så det går att parkera nästan varsom helst eller för relativt billig peng på campingar (som det finns många av). Om en utgår ifrån Reykjavik som bas får en bara se en bråkdel av Island, det är extremt värt att lägga mellan 7-15 dagar på att köra Island runt. Det finns massor av guider och appar för detta :) Sista tipset är undvika golden circle under högsäsong eller åka extremt tidigt på morgon/natten, nämligen sjukt packat med folk då. Lycka till och grattis till världens bästa resemål!

   S 2016-03-29 20:36:24
   Svara
 • åh jösses, det ser ut som små dockskåpsmänniskor bredvid det massiva fallet! och vilka blå kulörer sedan! så mäktigt

  Linnea | (Chick)peas and Understanding 2016-03-29 09:32:46 http://peasandunderstanding.wordpress.com
  Svara
 • så otroligt vackra bilder på vattenfallet! som du säger, att världen kan va så vacker!

  anna 2016-03-29 08:59:00 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
 • Oh, I see you had a wonderful time in Island! Love the pictures and you with the braids <3
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-03-29 08:18:30 http://dressedwithsoul.com
  Svara
 • Island har varit en dröm för mig lääänge och under loppet av tre veckor har min kollego åkt dit för att hälsa på sin tjej, min kille har varit där på jobbresa och så har du varit där. Det är som Island kallar på mig :)

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-03-29 07:42:20 http://vegokak.se/2016/03/28/listan-om-mat/
  Svara
 • Så fortryllende vakkert! Men blir nesten litt engstelig for at all snøen bare skal skli ut og ned i vannet når jeg ser bildene. :O

  Kristine 2016-03-29 07:32:31 http://www.hermig.com
  Svara
 • Wow! ingår en plats i ert gäng när jag åker dit??! iofs hade jag varit helt uppfylld av att bara se det vattenfallet. Jordklotet är en märkligt vacker plats alltså

  Amanda 2016-03-29 07:09:04
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!