Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

NÄR VI FIRADE VÅR FEMÅRSDAG

flora wistrom-30

Jag och Felix firade fem år tillsammans förra veckan. Ett halvt decennium. Nästan en fjärdedel av mitt liv. Vi har gått igenom livsomfattande saker och ibland tittar jag på oss och undrar hur fan vi har klarat det, men det har vi. Vi är ett lag, han och jag.

flora wistrom-3

Jag frågade Miss Clara om vi kunde få fira vår dag hos dem, och det fick vi. Tack som fan för det <3333333. Jag checkade in redan vid tretiden, för varför inte utnyttja rummet till hundra fakkin procent?

flora wistrom-2

Så jädra härligt att träna på hotellgymmet, duscha länge och sedan sätta på sig en morgonrock och jobba från sängen. Haha who am I.

flora wistrom-5

Sprang på löpband i dessa :) :) :) Ej att rekommendera. :) :) :)

flora wistrom-7

Vid sextiden satte jag på Lundströms bokradio och sminkade mig.

flora wistrom-32

Sådär någonting.

flora wistrom-4

Skulle vilja BO här.

flora wistrom-16

Klar! Senapsgul kjol från UO, asgammal topp och kofta från Cos.

restaurang smak flora

Jag mötte upp min dejt på Smak. Vi åt där på vår ettårsdag och hade livets smakupplevelse, kanske mest för att vi typ aldrig varit på finrestaurang innan. Den här gången kände vi lite mer mähä. Maten var god men liksom inte wow.

flora wistrom-18

Konceptet är roligt i alla fall. En får välja tre rätter (smaker) för 350 kr,  eller fem stycken för 500 kr.

flora wistrom-17

Och så har de en vegetarisk meny (varav fyra rätter som går att få veganska).

flora wistrom-21

Vi ritade varandra utan att titta på pappret eller släppa pennan, och när tre knappar i min kjol hade öppnat sig pga mätthet så var det dags att gå hem. Eller ja, till hotellet.

flora wistrom-6

Där spelade vi yatzy, drack bubbel och badade badkar med en massa lantchips som flöt runt som små degklumpar runtomkring oss.

flora wistrom-22

Morgonen därpå hände detta.

flora wistrom-23

Och när Figge gått till jobbet så kom Yrsa och gjorde mig sällskap! Hähä låter som att jag vänsterprasslar.

flora wistrom-27

Efter utcheckning gick vi den korta biten till Citykonditoriet. Alltså jag skrek typ när jag kom in här – hur kan ett sånt här flådigt ställe ligga så gömt ovanpå en kyrka?

flora wistrom-24flora wistrom-25

Vi slog oss ned och fortsatte jobba.

flora wistrom-28

Och tittade på uppklädda pensionärspar som åt räkmackor sakta sakta och delade på en coca cola.

flora wistrom-29

Jag skulle förprogrammera tolv blogginlägg inför min resa till fjällen och Hälsingland så jag var megakoncentrerad.

flora wistrom-26

Puss!

Translation: Felix and I celebrated our 5 year anniversary at Miss Clara Hotel and the restaurant Smak. The day after, me and Yrsa went to Citykonditoriet. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • lundströms bokradio är mitt bästa radioprogram. slukar alla avsnitten! jag och min sambo har varit tillsammans i lite mer än 8 år. Nu är vi vuxna, har ett barn och gått igenom verkligen allt. Ibland känns det som vi varit tillsammans för alltid, ibland kan jag inte förstå att åren gått så fort. Men fint är. Ja, det är det!

  Frida Svensson 2016-04-05 09:44:28 http://www.fridagsvensson.se
  Svara
 • Fina Yrsa! ( min skrivkurskompis) å fina Citykonditoriet som jag minns att jag besökte med min moster som liten MEN som jag inte kom ihåg varken var det låg eller vad det hette, minns bara alla ”guldiga” inredningsdetaljer och fina gamla möbler! Tack för att du väckte minnet till liv- ska absolut göra ett vuxet återbesök där!

  Maria 2016-04-04 21:26:19 http://www.evighetssekunder.blogg.se
  Svara
 • mer smink åt folket!! Det skulle verkligen vara superkul om du skrev lite mer ingående om smink, typ om vilka borstar du använder och hur du sminkar dig om du vill ha en ”non-makeup”-look vs. Klackarna i taket-sminkning :)))
  Bästa bloggen annars
  Pööööss

  Agnes 2016-04-04 19:53:32
  Svara
 • Haha har samma kjol, knäpper alltid upp minst två knappar när jag ätit….

  Amanda 2016-04-04 16:28:47
  Svara
 • Flora, jag tycker så himla mycket om er podd. Särskilt när ni kör ämnen. Typ den om sex på ett feministiskt sätt??? Jag är fan 24 och har inte lärt mig det där ni snackar om ännu. Så jävla sorgligt, men TACK för ögonöppnaren. Iaf, sedan jag började lyssna på er podd har jag också börjat älska din blogg! Jag fixade inte riktigt att allt verkade så perfekt innan, podden gör allt mycket mer nyanserat. Och ni är så smarta och öppna och… Tack. <3

  N 2016-04-04 13:47:15
  Svara
 • Alltså detta är jättekul ju, det där äldre paret är stamkunder på mitt gamla jobb. De är så himla fina och roliga, alltid uppklädda och så. Var orolig att det hänt dem något sen jag slutade, men fint att här se att de fortfarande verkar må bra!

  Amanda 2016-04-04 12:56:02
  Svara
 • Hej! Kommenterar din blogg då och då med massa funderingar. Idag vill jag dock bara säga att jag börjat lyssna på din och Frida podd, dock i oklar ordning men vad gör det. Jag ÄLSKAR den i alla fall. Har aldrig förstått konceptet med poddar. Jag har verkligen försökt ge det en chans men mest blivit irriterad på att höra två personer pratar. MEN med er podd njuter jag av allt ni säger. Så tack som fan, tack för intressanta ämnen och ämnen en verkligen känner igen sig i. Tack, puss och kram!

  Frida 2016-04-04 12:53:35
  Svara
 • Åh, typ mitt favoritkafé! Pluggade där jämt runt 2009, och såg Jonas Hassen Khemiri sitta där och skriva flera gånger. Vet inte om han hänger där längre, men du gillar ju honom, så var bara tvungen att kommentera och påpeka att du kanske får syn på honom något mer om du börjar fika där oftare. ;)

  Rebecka 2016-04-04 11:22:17
  Svara
 • Spela Yatzy och bada badkar. Så fint! <3

  Fredrikapåvinden 2016-04-04 11:06:33 http://fredrikapavinden.com
  Svara
 • alltså det här var så jäkla fint att läsa om! särskilt inför min kommande sthlms-tripp, måste gå till citykonditoriet – hjälp så fint! och kanske bo på det där hotellet om det ej kosta skjortan. och ps. ett extra tack för det här inlägget då det skänker lite pepp och hopp om kärleken när singellivet känns bananas klurigt. hjärta

  hannah 2016-04-04 11:05:55 http://cupofpositive.com/cafevarld
  Svara
 • Fem år är ju helt sjukt egentligen. Heja er!

  Fanny 2016-04-04 10:52:49 http://Fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Flora! Låter som en underbar dag, men det är väl ändå ett halvt DECENNIUM? Eller var det en stilfigur? Mvh pedant.

  Signe 2016-04-04 10:26:18
  Svara
 • Hej finis! Tänkte bara upplysa dig om att du nog menar decennium o inte sekel :) lätt hänt att blanda ihop!
  Sen är jag också lite nyfiken på hur det funkar när du frågar hotell om du får bo där. Är det helt gratis då? Varför isåfall? Undrar vad dem vinner på det, är det att dem syns lite i din blogg? Är inte det ett ”samarbete” då? Bara lite nyfiken :)
  Ha en jättefin dag!

  Amanda 2016-04-04 10:07:05
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej! Yes, det är gratis för mig i det här fallet. Det är bra PR för dem liksom, och en trevlig upplevelse för mig. Såhär skriver Better Bloggers om skillnaden mellan samarbeten och PR:

   ”PR – Du får produkter/upplevelser gratis. Du är ej förpliktad till att skriva om något av det.

   Annonsering – Du får ekonomisk ersättning i utbyte mot produktion av redaktionellt innehåll och exponering på din blogg. Du måste märka ut inlägget som ”annons”, ”sponsrat inlägg” eller liknande, annars bryter du mot marknadsföringslagen. Du är även skyldig att betala skatt för din inkomst.”

   Kram!

   Flora Wiström 2016-04-04 10:45:35
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!