Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

AB CAFÉ & PIZZA NIGHT

 

Två moments från förra veckan:

AB cafe flora wiström-1

Jag hängde med denna kickassperson, Frida.

AB café

Vi var i studion en stund, sedan gick vi till AB Café vid Telefonplan för att luncha. Det är så fejnt där.

AB cafe flora wiström-3

Och vi hade en jävla massa saker att ta igen. Jag bar min satinjacka från Nelly med ”Flora” broderat på bröstet. Alla tror dock att det står ”Hora” :))) Får mig bara att tycka om den ännu mer.

pizza night flora wiström-1pizza night flora wiström-2

En annan kväll var jag hemma hos pappa för att ha pizza night. Den godaste varianten var utan tomatsås men med kronärtskockskräm, pesto, valnötter, oliver, rödlök och jeezly.

Magnus Wiström Arkitekt

Hans nya hus (han har ritat det själv – han är arkitekt) är klätt med växter. Ska visa bättre bilder en annan dag för det är jäkligt fett. Om några år kommer det vara en hel skog där ovanpå, kan ni tänka er.

pizza night flora wiström-5

Två av mina bästa brudar i hela universum var där, min lillasyster och min farmor. Så matchiga.

pizza night flora wiström-4 pizza night flora wiström-8 pizza night flora wiström-9 pizza night flora wiström-10

Och det här var när Froste och Dana fortfarande var i Sverige. Saknarom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Dör för Fridas hår!!!!!

  C.Maria 2016-07-15 21:25:56
  Svara
 • Vill se mer av din pappas hus!!!!!!!!

  Annakarin 2016-07-14 20:19:06
  Svara
 • Hej! Idag när jag målade om grinden på landet fick jag en sån otrolig saknad efter er podd. Fattar om ni inte är pepp men bara så ni vet hade jag blivit gladast i landet om ni vill börja igen. Jag saknar er!

  {"author":"Johanna" 2016-07-13 23:04:29
  Svara
 • !!FLORA!! Vill bara säga pepp pepp till singellivet. Din blogg är som en drömmig middag med massa gött som en bara vill plocka och mumsa i sig. Ärligt känner jag som läsare och singel att jag sannolikt har ännu lite lättare att relatera till dig och det du skriver om numera – som singel. Jag peppas, och känner att jag aldrig någonsin vill göra annat än att hänga med fantastiska kompisar, hitta på skojigheter, skåla, måla, vråla och dansa! <33 pepp till alla singelladies out there!!!

  Astrid 2016-07-13 22:51:36
  Svara
 • älskar jackan!! vill också ha mitt brand på kläder ;)

  ISA 2016-07-13 20:28:30 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • alltså dina föräldrar har så jäkla nice hus!! ser fram emot att se mer av din pappas! :D (also, blev dödssugen på pizza nu!)

  Pauline 2016-07-13 18:29:25
  Svara
 • Hej bästa Flora! Du som alltid har bra svar och som verkar ha lätt för att ta kontakt med människor kanske skulle hjälpa mig med lite kärleksproblem. (Ni andra här i kommentarsfältet får såklart också hjälpa) Jag har träffat en kille som visade tydligt från första början att han tyckte om mig, han bara sa det rätt ut, bad om mitt nummer och ville vara nära och nudda mig hela tiden. Supermysigt ju men min första tanke när någon säger sånt är att de ljuger för mig och att det inte är på riktigt. Han har iaf hört av sig efteråt och öppnat upp för att träffas igen. Jag har verkligen noll erfarenhet av detta och känner att jag gärna vill träffa honom igen, men jag vågar inte höra av mig pga känner mig besvärlig och rädd för att jag har missuppfattat (oerfaren + sviktande självkänsla, hej hej). Några tips på hur man ska tänka/göra?

  Mia 2016-07-13 14:20:20
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Att inte höra av dig äter ju uppenbarligen upp dig inifrån, så självklart ska du göra det! Att skydda sig mot sorg och besvikelse funkar inte – förr eller senare blir vi alla sårade på ett eller annat sätt i livet men det kan vi ju inte på förhand förutspå. Kanske är det av denna person, kanske inte. Om han dessutom gett uttryck för att han gillar dig är det ju bara ännu större chans att det går bra. Jag tror att du inte ska tänka så mycket utan bara höra av dig till honom! :) Hälsar en som också var oerfaren och hade låg självkänsla när jag träffade min drömperson men chansade och vi är fortfarande ihop efter fyra år!

   Anonym 2016-07-13 18:12:39
   Svara
 • Jag har alltid kronärtskockskräm på min pizza :D

  Ljuva Julia 2016-07-13 13:29:36 http://ljuvajulia.se
  Svara
 • Åh vad är det för byxor Frida har på sig? <3!

  Sandra 2016-07-13 12:39:22
  Svara
 • Vad fint att dina olika familjer umgås, det gör mina med och det är så värdefullt men verkligen ingen självklarhet! Jättefina bilder :)

  frida 2016-07-13 12:06:25
  Svara
 • Hej flora! Snabb fråga, du har väl ett par ”kimono” jeans från Monki? Vad har du för storlek i dessa? Hur är de i storleken, fick du gå ner/upp någon storlek i dem? :) tacksam för svar (finns inga kvar i butik och vågar mig ej på att beställa online utan ha ett hum om hur storleken är)

  Alex 2016-07-13 11:50:23
  Svara
  • Svar på Alexs kommentar.

   Hej! Jag köpte ett par kimono från monki för ett tag sen. Jag har normalt strl 28 i jeans så testade den (beställde hem). De var väldigt stela i tyget och knappt någon stretch. De var väl lagom i storleken och så, dock liite väl tighta, men jag skickade tillbaka dem då jag dels knappt kunde röra mig i dem samt eftersom det var väldigt mycket vagina-space så att säga (alltså mycket tyg över buken = en v-formation/buckla över fittan typ).

   Moa 2016-07-13 18:32:01
   Svara
 • Låter som ett riktigt coolt hus! Får Fylke-vibes (aka the shire) och det kan ju inte bli annat än bra.

  Lovisa 2016-07-13 11:36:49 http://www.wildisland.se/
  Svara
 • Vilka fantastiska foton!

  Rebecka 2016-07-13 11:28:15
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!