Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ÖNSKELISTAN

önskelista 2016

Jag fyller tydligen år om två veckor. Tjugotvå. Jag skriver tydligen därför att jag vanligtvis brukar hypa min fölsis (japp jag är en sån) men i år så är jag inte så angelägen. Kanske är det för att det är min första födelsedag i livet som jag bor ensam, kanske är det för att jag har så mycket med boken. Eller så har jag bara kommit ner på jorden lite :-))))

Hur som helst. Jag gjorde en önskelista, för sånt är ju kul. Men obs, när jag gör sådana här kollage så är det mer en dröminköpslista riktad till mig själv, jag blir bara glad om någon vill skåla i bubbel med mig.

☾ Böcker. Indianlekar av Felicia Stenroth, Mot fyren av Virginia Woolf och Hjältinnor av Kate Zambreno.

☾ Regnjacka från Stutterheim i finaste färgen. Förutsägbart va!

☾ Salt- och pepparkvarnar. Dessa är från Peugot men så flashigt måste det kanske inte vara.

☾ Filmaffisch med Bonjour Tristesse-motiv (härifrån). Har inte sett filmen men vadå, boken är ju så bra.

☾ Verktygslåda. Tänkte bli vuxen nämligen. Men bara lite.

☾ Skogsgrön tröja från Weekday.


LÄS ÄVEN:
ÖNSKELISTORNA FRÅN FÖRR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • du borde verkligen se bonjour tristesse ! den är drömmig och långsam och sommarlov, precis som boken. passar nog väldigt bra en bakis söndag from nu till typ mars!
  har en fråga förresten. jag skriver och det ska nog bli nåt långt. men ”huvudkaraktären” (alltså ”du” i texten) är baserad på en person som stått mig väldigt nära, och som fortfarande är en bra kompis. och det jag skriver baseras på saker som hänt mellan oss men jag kryddar och ljuger!!! för det blir bättre tror jag. men vet inte hur jag ska ställa honom till det, vet inte om han skulle läsa den, men vill inte att han på något sätt ska tro att känslorna ”jag” (i texten då alltså) har är några som funnits på riktigt, eller tankarna osv. hur har du gjort med sånt? alltså att blanda fiktivt och verklighet på nåt vis. försvarar du det på något sätt? hur ska jag göra! ska jag säga till honom, tror inte han skulle fatta.
  så tacksam om du svarar, känns som om inte du vet så vet ingen hur jag ska göra!

  sara 2016-09-12 22:07:04 http://piratn.blo.gg
  Svara
 • Jag har firat många födelsedagar som singel i eget boende så jag känner igen känslan! För att bota ev ångest brukar jag preppa med extra goda frukosttillbehör och fina blommor. Från mig till mig, liksom :)

  Svara
 • Eh, fyller du år 22 september? I så fall är jag på dagen prick 10 år äldre än dig. ? Hurra..?!

  En Annika 2016-09-08 23:31:44
  Svara
 • Flora! Vill ha fortsättning på boken!! Snälla, vill ju veta hur det går sen?!?!?

  Lisa 2016-09-08 20:49:54
  Svara
 • Flora, les Virginia Woolf på engelsk! Hun er keiserinnen av språk, ingen oversettelse kan komme i nærheten, lover!
  Ønsker deg er september full av sol og glade dager! :-*

  M 2016-09-08 12:09:47
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Åh jag håller med! Läs Virginia Woolf på engelska men mest av allt läs Virgina Woolf! Jag har hittills bara läst Mrs. Dalloway men den tyckte jag jättemycket om. Köpte en novellsamling av henne i början av sommaren men har inte hunnit med mer än några få alldeles i början men den verkar också lovande. Alla tjatar ju alltid om James Joyce när de nämner ”stream of consciousness”-tekniken men Woolf var minst lika viktig! Har blivit tipsad om The Waves av henne också så den står på min att läsa-lista.

   Rebecca 2016-09-08 13:04:59
   Svara
 • Färgen på regnjackan kan ju vara något utav det finaste! Regnjackor är förövrigt bästa plagget, går i princip konstant i min solrosgula regnjacka under hela hösten.Om det skulle börja regna liksom, hehe..

  Ellen 2016-09-08 11:08:59 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Grönt är såå fint. Ps hoppas du kommer börja uppdatera fler ggr per dag snart, iallafall två inlägg om dagen? Puss

  Emma 2016-09-08 09:10:18
  Svara
 • Haha jag har också önskat mig verktygslåda i födelsedagspresent! På nummer två på listan har jag önskat mig ett sopborst-set i trä och metall. Känner att jag fick vuxenpoäng på den listan…

  Fredrikapåvinden 2016-09-08 08:01:40 http://fredrikapavinden.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!