Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SCREENSHOTS FRÅN MIN TELEFON #2

screenshots flora3

Till vänster: Samma dag som min bok kom ut ville jag ge världen en härlig cunnilingus!  Till höger: En jävligt het selfie på J-K. Tar ganska ofta screenshots av mina polares selfies faktiskt. Älskar att ha en telefon fylld av babes jag gillar.

screenshots flora

Vänster: Yrsa och jag på hennes fölsis, festligare än någonsin. Höger: Favvisar på Popaganda.

screenshots flora2

Vänster: Hevin lade upp en snap från sin killes konstskola och jag fick typ hjärtstopp. Tänkte förstås på Eli i Stanna, men det är såklart bara ett sammanträffande att hennes kille heter Elis och går på konstskola. Kolla den högra snapen då! Så jävla fint att få en sån bild skickad till sig när man ligger hemma på sängen och pillar sig i naveln och allt känns deppigt.

screenshots flora4

Ett rosa café jag vill besöka om jag åker till NY igen, och en svinpeppig bild my skickade till mig när vi hade bokat biljetter till Cannes. Om två veckor åker vi! Fyfackit vad nice det ska bli.

screenshots flora5

Min bok blev omnämnd i Elle och jag fick en snap från en person som åt Kajsagröten och läste min bok. Tyckte att det var en så fin kombo.

screenshots flora7

Instagramkontot Basicblondesontour gjorde ett bildkollage med mitt namn!!!!???!! Gråter. Vill ha hennes hår som typsnitt. Till höger: Yrsas arm efter hennes avskedsfest. Vi var många som ville bita i henne. Flera av de där är från mig det kan ni ge er fan på :)))

screenshots flora6

DET ÄR DEN STÖRSTA GÅVAN ATT NI SKICKAR SÅNT HÄR. TACK.

Heter florawistrom på snapchat och florawis på Instagram för den som har missat. Tycker så mycket om errrrrrr.


SCREENSHOTS FRÅN MIN TELEFON #1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vill ej va sån men ”Kajsas gröt” är inte Kajsas gröt. I min familj har vi käkat den där sen vi va små haha!

  Anna 2016-10-16 19:11:01
  Svara
 • Precis läst ut din bok. Så bra! Ville inte sluta läsa. Skulle vilja ha en forsätrning på stanna om Eli och ester!
  Hoppas man får läsa mer av dig. Grym bok iaf:D

  Carro 2016-10-14 19:07:37
  Svara
 • Hej Flora!
  Jag har en fråga till dig. Du verkar ju hänga himla mycket med dina vänner. Jag är i en tid av mitt liv då jag har så mycket att stå i, att göra och att plugga. När kompisar hör av sig och vill hitta på saker måste jag tyvärr ofta säga nej pga detta. Känner mig så deppig och dissig. Vill ju hänga men måste prioritera plugget också. Vill inte att de ska bli irriterade/tröttna på mig/lämna mig för att jag inte är en trogen kompis. HUR ska jag bära mig åt? <//3

  Tove K 2016-10-14 13:01:23
  Svara
  • Svar på Tove Ks kommentar.

   Jag är ju förvisso inte Flora, men känner igen mig litegrann i det du säger. Givetvis måste en prioritera plugg/jobb/annan sysselsättning, det behöver vi alla göra på ett eller annat vis. Och det är väl just det – det är få som kan ägna hela sin vakna tid och kompishäng, vi alla behöver pussla ihop vardagen. Förstå mig rätt; jag vet hur det är att studera heltid samtidigt som en har ett extrajobb, samtidigt som en vill umgås med både partner, vänner och helst familjen som bor i en annan stad. Jag vet inte hur mycket detta kommer hjälpa dig; men TA dig tid för dina vänner. Kanske kan du sänka ribban i plugget? En behöver inte vara topp 1 i allt. Och kanske kan ni göra sådant en ändå måste göra; åka å storhandla tillsammans, ses över en middag hemma hos någon, ta en promenad för samtal och motionens skull. Sist men inte minst, jämför inte din situation i livet och din förmåga att umgås med folk med andras. Om du har ett plugg som kräver att du går på föreläsningar mellan 8-17 varje dag, meda exempelvis Flora kan styra sin tid själv och kanske jobba hela natten (bara ett exempel, jag vet inte), så kan ni givetvis inte umgås på samma sätt med era vänner. KRAM och hoppas min ”lilla” kommentar hjälper dig. Och du, kom ihåg att många av oss (kanske är du en av dom) presterar bättre i skolan/på jobbet om vi har en värdefull fritid.

   Frida 2016-10-14 14:16:05
   Svara
 • Gillar verkligen det där med ens kompisars selfies i ens telefon, så fin grej.

  Ellen 2016-10-14 10:55:14 http://lindbergellen.com
  Svara
 • det är BARA dina bitmärken du är bitlotta

  yrsa 2016-10-14 10:43:14
  Svara
 • tusan va fint allithop! bästa att få peppiga ord från kompisar på snaps när man ligger i sängen och lyssnar på deppmusik.

  anna 2016-10-14 09:15:36 http://whiskeysour.blogg.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!