Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

9 BILDER FRÅN NOVEMBERLIVET

novemberdagar flora-2

I lördags då vi stannade i sängen fram till klockan fem. Köpte billig skit på ebay, tittade på Skam, beställde mat med hemleverans unt so weiter.

novemberdagar flora-7

En god lunch jag lagade. Quinoa, auberginepuré, gulbetor och andra rostade rotfrukter. Och VITLÖK älskar VITLÖK. Mitt bästa tips är att ugnsrosta dem i sitt skal och sedan ploppa ut dem på tallriken efteråt. Och sen ösa på med vitlökspulver efteråt. Nån som vill hångla?

novemberdagar flora-9

En Kajsa jag gillar.

novemberdagar flora-10

Mina mjukaste jeans från Levi’s.

novemberdagar flora-11

En fotovänlig farsdagspresent från Claes Göran.

novemberdagar flora-5

En fönsterfrukost för två med Studio ett ur högtalaren.

novemberdagar flora-6

En självbiografi jag har läst: Hela kakan av Kakan Hermansson. Jag har gjort en intervju med Kakan på Creative. ”En bok om uppväxten, kärleken till familjen, systerskapet och hur det är att vara lesbisk radikalfeminist. En jäkla pärla till bok; en pungspark till patriarkatet, en varm systers famn att krypa in i.”

novemberdagar flora-3

En bakissöndag som var igår, med frukost (alpros kokos- och soygurt alltså JA MM YES) och ljudbok (Sörja för de sina av Kristina Sandberg = meget bra) bland spåren från lördagens förfest.

novemberdagar flora-1

Och första snön. Igår tog jag och I bilen ut till mina päron i Nacka, utan att tänka på att dubbdäck är en bra grej att ha när det är tre minusgrader. Vi slirade till mitt i en glashal nerförsbacke, och första mötet mellan honom och min styvpappa innebar krishantering med höjd puls och tre personer som puttade bilen i rätt riktning. Allt gick bra om någon undrar.

Nu har det alltså blivit vinter här. Det betyder att jag har känt honom i tre årstider.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
23kommentarer
 • de. sista. två. meningarna.

  <3

  lovisa 2016-11-15 20:04:22 http://polichinelle.se
  Svara
 • <3
  "Nu har det alltså blivit vinter här. Det betyder att jag har känt honom i tre årstider."

  marire 2016-11-09 08:55:47 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • De två sista meningarna! De träffade mig rätt in bara.

  Utöver det: jag kan verkligen uppskatta den här formen av inlägg även om jag själv sällan tar mig för att skriva dem. Jag har fått för mig att det bara blir rörigt och osammanhängande, men istället är det ju väldigt fint med små utplockade ögonblick ur någons vardag. Lite som livet är självt – inte alltid så enhetligt.

  Julia 2016-11-07 23:49:20 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Så mysig snöbild! ♥

  Emma ◆ Maria 2016-11-07 21:43:02 http://nouw.com/emzooh
  Svara
 • Har verkligen noll samband med inlägget (gillar dock Kristina Sandbergs triologi om Maj skarpt!), men jag har ett litet (angeläget) dilemma gällande val av nya glasögon. Så om någon har lust får ni gärna hjälpa mig i valet! Tänker att det kan vara bra att fråga människor som inte känner mig tittar också! Plusa att här finns bara snälla männsikor, vad det verkar. http://easyblue.blogg.se/2016/november/glasogonval.html

  Helén 2016-11-07 21:19:34 http://www.easyblue.blogg.se
  Svara
 • Siste setningen <3

  Nora 2016-11-07 21:10:35
  Svara
 • Dina bilder är så jäkla fina. Min absoluta favoritblogg just nu!

  Maja 2016-11-07 19:41:40 http://majaofelia.con
  Svara
 • Snöbilden <3 får dock lite ångest av stycket med er bilresa pga oerhört dåliga nerver med trafik involverat. Tur att allt gick bra!

  Ellen 2016-11-07 19:14:44 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Flora!! Du är så klok och jag behöver råd. Jag har träffat en kille som allt känns rätt med, men han har sagt att han inte har känslor för mig och har jättesvårt att få det pga att han blivit sårad förut. Är det värt att satsa på det, jag går ju in med enbart mina känslor i insats? Eller borde det kännas uppenbart från båda parter redan från början? Vi känner inte varandra så bra än och har bara dejtat ca 1 månad.. men nu står jag inför ett beslut att sluta träffa honom för att bespara att bli sårad.. eller att satsa all in och hoppas på att det ska växa fram något riktigt fint. Jag hoppas du har tid att svara, du är en väldigt ägig person och jag hade uppskattat det mycket!

  Frida 2016-11-07 18:23:04
  Svara
 • Fint <3

  Mimmi 2016-11-07 15:49:08
  Svara
 • sista meningen <3

  rebecca 2016-11-07 10:58:41 http://spaceherosuits.webblogg.se
  Svara
 • Flora! En fråga som inte rör ovanstående inlägg: Hur gör du med dina illustrationer? För du över dem till datorn med en scanner? I så fall, vilken?

  Ebba 2016-11-07 10:41:26
  Svara
 • Åh, den stora växten på fönsterbrädan! Vet du vad den heter / hur tar du hand om den? Lyckades ungefär döda en sån, som jag bara spontanköpte på Coop för två månader sen, men märkte nu att den har lite försiktigt börjat växa nya briljant ljusgröna blad efter att har förlorat alla tidigare blad! Så nu skulle jag gärna vilja veta hur jag på bästa sättet kunde ta hand om min lilla bebis, vet ju inte ens om jag har vattnat den för ofta eller sällan eller vad det var som nästan dödade den lilla pärlan.. Så vore oerhört tacksam för lite tips! Uppenbarligen trivs den bra vid fönstret iaf :D

  Och inlägget annars är så himla mysig, perfekt i november ju :)

  Maija 2016-11-07 10:05:34 https://paisteessaja.wordpress.com/
  Svara
 • Vad heter modellen på dina Levis? De såg himla bra ut!

  Karolina 2016-11-07 09:58:26
  Svara
 • Kan du ikke poste en nærmere beskrivelse av hvordan du lagde den lunsjen? Du burde skrive en kokebok også<3 Det er enklere å være veganer etter å ha lest bloggen din!

  Astrid 2016-11-07 09:31:42
  Svara
 • Sista bilden och meningen <33

  sandra 2016-11-07 08:10:15 http://atilio.metromode.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!