MIN MEGABEJBIGA KOLLEGA

flora frida 3

Frida var här en sväng igår för att vi skulle få klart en artikel som ska publiceras i Metro WKND i helgen.

frida flora-6

Jag är så glad för att hon ville dela kontor med mig vintern 2014 och att det utvecklades till den relation vi har i dag. Jag hänvisar ofta till Frida som min kollega. Inte bara för att vi poddar tillsammans – vilket ju är ett jobb nu mera – men också för att vi stöttar varandra i olika jobbsammanhang.

frida flora-10

Som frilansare i en ganska ny bransch (~influencer~) är det skönt att ha andra att bolla idéer, avtal och tankar med. Samtidigt har vi ju torkat en och annan tår på varandras kinder. Här är bilder från första gången vi lunchade ♥.

frida flora-4

Så mysigt att skriva saker ihop dessutom. Frida är jäkligt kvicktänkt och jag är van att skriva längre saker, så vi är en bra kombo.

frida flora-12

Sen åt jag en jag-behöver-handla-lunch: chokladgröt med havremjölk, tahini, jordnötssmör, valnötter och kakaonibs, innan jag åkte till Bollnäs för att ha ett författarbesök. Hängde med så jävla roliga och fina tonåringar där.

Prata gärna med ditt lokala bibliotek, skola eller bokhandel och kolla om de kan boka mig som föreläsare (om du är taggad på det obviously). Frida och jag har även planer på att göra föreläsningar om poddande. Det är ju så jäla roligt att komma ut och träffa er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • låter himla härligt att ha en kollega som bloggare. Det blir lite ensamt bakom skärmen kan jag tycka.

  Emilia 2016-11-18 20:12:12 http://emiliawesterstrom.se
  Svara
 • Hej!
  Var kan en köpa likadant hyllsystem som du har?
  Fint vare. Tack på förhand!

  Isabel 2016-11-17 14:54:01
  Svara
 • Jag har tipsat mitt bibliotek här i Sandviken om att boka dig! Jag är även journalist och skulle så gärna vilja träffa dig för en intervju, om dom bokar dig föstås *hoppas*

  Massor med kramar!

  Ida 2016-11-17 11:58:08 http://livskramp.blogspot.com
  Svara
 • Har ALLA DE INGREDIENSERNA HEMMA. Tack för matinspo.

  Linnéa 2016-11-16 19:00:49
  Svara
 • Hej! Vad är det för lång växt som du har i ampeln(?) bredvid fönstret?

  Emma 2016-11-16 18:16:46
  Svara
 • Din inredning är goals. Du är goals! Ääääääälskar din blogg

  Hedvig 2016-11-16 15:16:42
  Svara
 • Hej Flora!
  har tre kommentarer i min kommentar idag. Nummer ett: hur ser dina bloggrutiner ut för tillfället? tänker hur mycket du har som mål att producera, när osv. Nummer två: (en synpunkt på tekniken kring bloggen) jag brukar läsa din blogg genom att gå in på creative-fliken på metromode och scrolla ner till ”senaste från bloggarna” och klicka upp typ alla creative bloggar var för sig. Men metromode verkar ha gjort någon ny inställning för detta, och lägger upp varje nytt blogginlägg, istället för att varje blogg dyker upp en gång när den är uppdaterad. Ah, så svårt att förklara i text. Men nu exempelvis ligger två inlägg av Linn Wiberg där, hennes två senaste. Medans dina inlägg försvinner eftersom det bara får plats fem länkar och du brukar uppdatera tidigt på morgonen. Upptäckte detta för ett par dagar sedan när jag missat hur många inlägg som helst från dig :( vilket ju inte är bra. tyckte det var bättre innan när det länkade till bloggen bara och inte till varje inlägg.
  Och nummer tre: önskar ett poddavsnitt om ytligheter! Är sjukt fascinerad av Fridas hår till exempel. skulle gärna höra er prata om smink hud hår och allt sånt kuligt
  TACK för en bra blogg, puss!

  Malin 2016-11-16 11:44:05
  Svara
 • Finaste Flora! Kan inte du göra ett inlägg om vad du har för växter hemma? De är så fina!

  Josefine 2016-11-16 11:21:40
  Svara
 • Ni är ju värsta dream teamet. Sluta inte jobba ihop please!

  Kaneli 2016-11-16 09:45:35 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • För ett litet tag sen skrev jag om det här med att bloggvärlden verkligen förändrats till något fint efter så många år. Jag tycker att gemenskapen nu, alla fina människor en lär känna och att det numera känns som att vi alla är kollegor istället för rivaler gör att det blir ännu mer peppande att fortsätta. En stöttar och en stöttas, bästa! Så TACK för denna fantastiska gemenskap!

  För den nyfikne finns inlägget att läsa här: http://lindbergellen.com/2016/october/vi-behover-prata-och-jag-vill-saga-tack.html

  Ellen 2016-11-16 09:11:52 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Mina bloggkollegor är nog det allra bästa som har hänt mig sen jag började blogga! <3 <3
  Du och Frida är grymma tillsammans! 1 av 2 poddar som jag lyssnar på :)

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!