FLORA & FRIDA #29 – CATFISH & VAGINA DENTATA

HÄJ ALLA. Torsdag innebär nytt podcastavsnitt! Denna vecka pratar jag och Frida om fatalt misslyckade tinderdejter (blod och lögner utlovas), hemska saker man kan hitta i andras (eller sitt eget) kön och vad som hände min kompis när hon blev stoppad i säkerhetskontrollen för att hon hade tagit med sig något som såg väldigt mycket ut som en gardinstångsknopp. Ett väldigt skrattigt avsnitt. Ge oss megagärna ett betyg och en recension på iTunes (topplistorna är lite väl testosteronheavy), och glöm inte att prenumerera för att komma åt avsnitten så fort de kommer ut.

→ LYSSNA HÄR ←
(alternativt i Radioplay-appen eller där poddar finns)

FLORA FRIDA2

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vanligtvis älskar jag eran podd, fantastiskt ni tar upp tabubelagda grejer och båda ni verkar otroligt kloka. Tycker dock det nästan blev otrevligt lyssna på senaste pga så mycket fokus på könslukter,mens kiss och allt vad det var… Jag har ju själv mens och jobbar inom vården så underliv, kroppvätskor och annat kroppen tillhör är givetvis inget som äcklar mig. Det finns självklart ett behov snacka om sådana här saker men tidigare har ni hållt det på lite mer sansad nivå så att säga. Gå gärna tillbaka till det, hehe.

  Lyssnare 2016-11-11 21:01:00
  Svara
 • Haha, alltså man kan ju inte vara ute och promenera in public med er i lurarna, skrattar rakt ut flera gånger och går runt och ler :* Älskade Floras väldigt väl-berättade historia om kompisen som vaknade upp med blod överallt.

  Cornelia 2016-11-10 13:14:25
  Svara
 • Har också varit med om en tamong som glömdes kvar pga dubbeltampongmisstag för länge sedan. Jag fick också mystiska flytningar som personen nedan beskriver och var helt säker på att det var en könssjukdom som jag fått av killen jag då precis hade börjat dejta. Jag skulle precis ta upp detta med honom, då tampongen bestämde sig för att komma ut igen. Troligtvis hade den legat där en månad! Den var inte så fräsch om man säger så…

  Angående festival så kan jag inte fatta att ni slutat med det redan. Jag är över 30 men älskar fortfarande festivaler, himla längesen jag var på just Emmaboda dock :)

  Ellen 2016-11-10 12:25:15
  Svara
 • Angående tampongen som glömts kvar, det har hänt en vän till mig med, haha! Hon berättade detta långt efteråt, men det hade tydligen börjat med att hon tyckte att hennes flytningar luktade äckligt. Hon försökte behandla mot svamp (vilket det då inte var) och när det inte ville ge sig sökte hon hjälp. Läkaren fiskade då ut en gammal tampong och hon vet än idag inte hur länge den hade legat där. Så lukten som hon trodde berodde på svamp var i själva verket flytningar, mens och sperma som legat och gottat sig i tampongen..

  Ps, TACK för ännu ett öppet och ärligt avsnitt!

  Ellen 2016-11-10 10:39:01 http://lindbergellen.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!