Måndagskläderna och onsdagsplanerna

outfit flora wistrom-3

Hej och god morgon. Idag är det onsdag, men i måndags var det måndag och då hade jag på mig detta!

outfit flora 1

Den här två år gamla jackan från H&M fick åka fram för det var plusgrader ute. Obs! Hade på mig tjocktröja, halsduk och mössa också, men ville vara fin för er så jag tog av mig dem när Frida knäppte de här bilderna på mig :)

outfit flora 2

Vita strumpor i Vans är min favvogrej i klädväg just nu. Erkänn att jag ser skateproffsig ut? Har typ aldrig stått på en skateboard dock. Får hjärtklappning bara av att tänka på’t. Den rullar ju bara iväg?

outfit flora wistrom-6

Polotröjan kommer från & Other Stories.

Idag ska jag jobba hemifrån, fika med mamma, gå till ungdomsmottagningen för att kolla att allt verkar bra med min nya hormonspiral och sedan ska jag äta middag med en massa skäggiga och oskäggiga gullisar. Tror vi har röra- och potatistema på middagen. För röror och potatis är bäst. Ni som är matlagningsproffs kanske har tips på veganska röror? Jag tänker mig någon kronärtskockshistoria. Den här på vita bönor och soltorkade tomater är god också.


klem

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej Flora! Kan inte du SNÄLLA göra en sminkvideo, kollar på dina gamla men känns som du lagt dig till med lite nya finesser som jag mer än gärna skulle få ta del av, du är ju så satans snygg hela tiden! Plus att jag såg att du sminkade din kompis nyss så du måste ju vara lite av ett proffs! Du kanske skulle kunna göra en video när du sminkar en kompis annars om det är lättare?
  Kram!

  Julia 2016-12-21 22:29:51
  Svara
 • *hoppas på massa recept på röror*

  malin 2016-12-21 11:17:55
  Svara
 • förlåt, men flora… har du precis lärt dig ordet ponera? du har sagt det typ tre gånger var i de senaste podavsnitten.

  Svea 2016-12-21 10:14:21
  Svara
  • Svar på Sveas kommentar.

   hahaha nä men kanske har fått en hangup omedvetet! sorry men jag är inte perfekt vettu.

   Flora Wiström 2016-12-21 10:16:17
   Svara
   • Svar på Flora Wiströms kommentar.

    det var väl inte det jag påstod heller?

    Svea 2016-12-21 10:23:50
    Svara
    • Svar på Sveas kommentar.

     Gud vad du verkar otrevlig. Inte för att jag tror att flora tar åt sig men hennes svar var i trevlig ton och förtjänade knappast din bitterhet

     Julia 2016-12-21 13:20:23
     Svara
    • Svar på Sveas kommentar.

     men hur jävla oskön får man va!!!!! säg det till din kompis om du tyckte det va kul, va får flora ut av att få veta att du tänkt på det?? skapar självklart endast självmedvetenhet vilket är jätteobekvämt!

     my 2016-12-21 13:04:32
     Svara
 • Love the relaxed look with the turtleneck!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  www.dressedwithsoul.com

  Rena 2016-12-21 08:46:35 http://dressedwithsoul.com
  Svara
 • Min bästa (och enklaste) röra är en skagenröra med Oatly ifraiche som bas, hackad rödlök, vegetarisk tångkaviar (finns bland all rom), dill och lite salt! Tar 3 min att göra och är sååå god! Har det på min rostmacka varje morgon med avokado, gurka och tomat!

  Moa 2016-12-21 08:26:55
  Svara
 • Varför slutade du med p-datorn som du och Frida hyllade för ca ett år sedan?

  Edith 2016-12-21 08:02:55
  Svara
  • Svar på Ediths kommentar.

   hade för oregelbunden mens! den kunde liksom inte läsa av mina säkra perioder då, tyvärr.

   Flora Wiström 2016-12-21 08:34:21
   Svara
   • Svar på Flora Wiströms kommentar.

    förstår inte hur människor kan lita på säkra perioder? det är ju aldrig säkert? tar ni tusen graviditetstest då eller hur gör ni? undrar helt ödmjukt och snällt för skulle aldrig någonsin våga lita på *säkra perioder* oavsett regelbundenhet vad gäller mens eller inte

    orolig 2016-12-21 20:22:44
    Svara
 • mmmh den här med spenat, vita bönor och kronärtskocka: http://www.hotforfoodblog.com/recipes/2015/8/20/vegan-spinach-artichoke-dip

  ronja 2016-12-21 07:44:53
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!