Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina skönhetsfavvos, januari -16

Nu tittar vi på mina beautyfavoriter just nu (och vissa sedan lääänge). Chop chop!

beautyfavs january flora wistrom-3

Detangler brush

Finns här.

En hårborste i plast med mjuka piggar som sliter mindre på håret, även när man borstar det blött. Det är mycket lättare att reda ut tovor med denna också, det gör liksom inte alls ont, så om du är håröm så tips tips tips! Jag har inte använt någon annan hårborste än denna de senaste åren och märker stor skillnad på min hårkvalitet. Har alltid med mig den i väskan pga älskar känslan av nyborstat hår :)))) mvh blir mer och mer som min mamma.

Pumpkin Enzyme Mask, Thomas Roth, Flora Wistrom

Pumpkin Enzyme Mask av Thomas Roth.

Finns exempelvis här.

En ansiktsmask som blivit fett hyllad i Beauty & Bullshit-gruppen på facebook. Den innehåller AHA-syra som peelar huden kemiskt och tar bort döda hudceller, och så luktar den svingott av pumpa och kanel. Jag använder den i tre minuter två gånger i veckan (känner liksom hur den fräter på huden så jag är försiktig såhär i början) och har märkt att min hy är slätare.

beautyfavs january flora wistrom-2

Chamray Micellar Water

& Other Stories

Ansiktsrengöringar med micellära partiklar sägs dra till sig orenheter, makeup-rester och smuts från hudytan genom en svag magnetisk effekt. Och vem tycker inte om känslan av att bli riktigt jäkla ren? Det här micellära vattnet är supernice men kommer i en väldigt liten förpackning, så jag skulle kika bland andra märken också. Googlar man ”micellar water” kommer det fram en massa olika alternativ och här tipsar Kakan om sina favoriter.

beautyfavs january flora wistrom-5

Rind Concentrate Body Lotion

Aesop

Alltså denna hudkräm luktar så jäla gott av citrus och är så himla skön <3333 Nuff said.

beautyfavs january flora wistrom-4

Sminksvampar

Finns på Ebay.

Jag har ett släng av bacillskräck och tycker att det känns skitjobbigt att använda samma svamp i ansiktet dag ut och dag in – även om jag tvättar den noga (vilket jag för övrigt gör sällan pga SÅ tråkigt att tvätta sminksvampar och borstar?). Så nu har jag löst problemet genom att köpa makeup sponges på Ebay. Dessa gulliga var visserligen mindre än jag trodde, men kom i sexpack ock kostade typ 20 spänn (motsvarande EN beauty blender för 200 spänn). Tycker att smink appliceras så mycket finare med fuktad svamp än med fingrar eller pensel!


Läs även:

MINA SKÖNHETSFAVVOS, DECEMBER 16

MINA SKÖNHETSFAVVOS, SEPTEMBER 16

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Har du beställt masken från den sida du länkar? (bautybay.com) Den verkar vara mycket billigare där än på de andra sidor jag kollat in, är den okej eller är det något lurt tro?

  Klara 2017-02-14 16:04:08
  Svara
 • köpte också precis min första svamp med en liten skeptisk höhö hur bra kan de egentligen vara tanke men redan nu efter första två användningarna så är jag helt blown away!! aldrig smeta på concealer med en liten borste eller fingret igen. blir så snyggt och ser så naturligt ut. Bra tips!

  Emilia 2017-01-20 10:08:41 http://themountainsound.blogspot.se
  Svara
 • Ah, purf, trenger ny svamp!

  Luisa - La Mar 2017-01-19 10:26:29 http://la-mar.no
  Svara
 • Men gud va bra grejer och nice inlägg?! Gillar också micellärt vatten, men gillar ett från L300 för torr hud, som jag tyckte var nice?! Tittade dock på det på Stories innan idag och funderade lite på att testa det nästa gång!

  Beatrice 2017-01-18 23:51:47 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Så kul med nya beauty-tips! Älskar beauty and bullshit-gruppen alltså får så många bra tips därifrån. Nästa sak på tur att prova är Ung Igen highligtern från Lush men sen står nog ändå den här ansiktsmasken :)

  Josefin 2017-01-18 19:26:59
  Svara
 • Bojkotta Peter Thomas Roth om du inte är för djurtester är mitt råd

  T 2017-01-18 09:15:46
  Svara
 • Fine tips! Takk!

  June 2017-01-17 23:44:23 http://heijegheterjune.com
  Svara
 • Hej fina du,
  Jag ska ta studenten nu till sommaren och har ingen aning om vad jag ska ha på mig (som inte är en vit klänning som resten av landet). Har du några tips på fina saker eller bra ställen att köpa från? Tycker du har så härlig stil!
  Många kramar :)

  Ps. Har din bok på ”att läsa”-listan!

  Emma 2017-01-17 21:55:56
  Svara
 • ”-16”, svårt det där att ställa in sig på nytt år <3 skrivit fel själv flera gånger haha.

  Jo 2017-01-17 21:04:40
  Svara
 • Hello!
  Jag har fått en bild av att du båda verkar vara väldigt klok och en genuint trevliga människa och skulle behöva lite hjälp. Jag skall välja gymnasium men står inför ett litet dilemma. Jag har ett alternativ där jag vet att jag kommer kunna skapa nya sociala kretsar med folk som är intresserade av samma saker som jag och personer jag kommer kunna utveckla fina vänskapsband med. Men skolan är inget speciellt utan har vanliga linjer. Det andra valet jag står inför innebär en helt annan skola där utbildningen är det stora. Med den utbildningen kommer alla dörrar både i sverige och utanför stå öppna. Men det kommer att krävas enormt mycket plugg och tid/kraft. Men den sociala kretsen kommer inte vara i fokus och det kommer inte finnas lika mycket tid till den delen av gymnasiet ung. Både det sociala och utbildning spelar roll för mig och har en stort hinder att se nack/för delar;/
  Jag vill bara veta från olika perspektiv hur du kanske skulle prioritera eller tips hur jag skall tänka. Uppskattar svar enormt mycket men förstår om detta blev en aning långdraget.
  Varma kramar!:)<3<3

  karolina 2017-01-17 20:54:48
  Svara
 • OBS OBS!! Micellarvattnet finns i en betydligt mycket större flaska också! Den har jag i badrumsskåpet och den lilla i sminkväskan when on språng.

  PS! På Stories finns även en så kallad ”återvinningsrabatt” vilket innebär att allt en köper i beautyavdelningen går att gå tillbaka med när det är slut (typ tvål, foundations etc) så återvinner vi förpackningen och du får 10% på hela köpet dvs rabatt på kläder och skor osv också!! Mvh, storiespersonal

  Hevin 2017-01-17 20:20:03
  Svara
 • Använder du foundation? tips på någon bra foundation? (som inte känns kakig eller igentäppande:)

  julia 2017-01-17 19:56:06
  Svara
 • Nice med såna här tips! Om någon förövrigt har tips på något som motverkar rodnad i ansiktet/rosacea så är tips uppskattade!

  Fanny 2017-01-17 16:59:30 http://fannyblingman.blogg.se
  Svara
 • Älskar dessa inlägg asså<33

  Emma 2017-01-17 16:52:01
  Svara
 • Bioderma ofc!

  Anna 2017-01-17 16:28:28
  Svara
 • ÄLSKAR detta inlägg! Ska definitivt testa ansiktsmasken och köpa en sådan där hårborste!

  Reb 2017-01-17 15:14:25 http://pinterest.se/onils
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!