ACAIBOWLS PÅ OSHUN CAFÉ

Oshin

Jag gillar ju acaibowls och smoothiebowls som ni kanske vet. Så häromdagen när jag satt och googlade efter braiga caféer här i London så skrev jag ”acai bowl London” eftersom de är rätt så progressiva här när det kommer till mattrender. Vips så hamnade jag hos Oshun – ett pop up-café som enbart säljer frikkin acai bowls och som håller öppet i en månad! Vad är oddsen liksom.

DSC_2749

Så igår drog jag med mig Jaana, Sofie och Ebba dit.

Oshin Jaana

Fint ställe jö!

DSC_2777

En acaibowl är helt enkelt en smoothie gjord på bland annat det brasilianska antioxidantspäckade acaibäret. Sedan toppas smoothien med en massa goda grejor. I mitt fall popcorn, blåbär och chocolate chip cookies. Amagad.

DSC_2776

Sofies variant hade jordgubbar, blåbär och sesamkakor ovanpå. Acaibär går förresten att köpa hos Goodstore i frysdisken, eller så kan du klicka hem dem online i pulverform.

Oshin Ebba

Och så drack vi kaffe och pratade om illustration, galna flatmates och sexting. Plz kan någon öppna ett sånt här fik i Stockholm?

Translation:  Sofie, Jaana, Ebba, and I went to Oshun yesterday – an acai bowl pop up café in Shoreditch. Love that stuff.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!