MÖNSTER PÅ TEMA FAMILJ + HUR EN ARBETSDAG KAN SE UT

familj blogg

Här är ett till mönster som jag har gjort för Ung Huddinge. Jag har fått en färgskala och ett gäng olika teman att jobba utifrån, och detta har rubriken familj och föräldrar. Unga Huddingebor ska kunna hitta information på den här sajten. Exempelvis om vad de ska göra om deras föräldrar missbrukar, mår psykiskt dåligt eller om de har problem med pengar. Ni fattar.

familj blogg2

Jag har slutfört 3 illustrationer (här kan du se det förra mönstret) av totalt 43 stycken, så jag har ett stort jobb framför mig. Men alltså JÄKLAR vad kul det är. Älskar att lyssna på poddar, rita och bara låta timmarna passera. Men jag längtar tills ateljén är inredd så att jag kan sitta där i stället, det blir lite ensamt här hemma.

Såhär kan en vanlig arbetsdag se ut just nu, på ett ungefär:

07.30-08.30.

Kliver upp och äter frukost med Felix mittemot mig. Lyssnar på Ekot och äter smoothie + rostisar med avokado. Samt dricker kaffe.

08.30-12.00

Jobbar med bloggen. Redigerar bilder, skriver inlägg, svarar på kommentarer osv osv. De här timmarna försöker jag vara så effektiv som möjligt, typ ringa telefonsamtal, betala räkningar och svara på mail.  Ibland tar jag en promenix på förmiddagen också. Det är svinviktigt för att jag inte ska bli helt stel av allt stillasittande.

12.00-12.30

Lunch. Alltid, alltid klockan tolv. Oftast läser jag bloggar under tiden. Har jag tur (och tid) träffar jag någon på en lunchdejt.

12.30-18.00

Illustrerar med någon podcast som sällskap. Just nu är det Undisclosed – The State Vs. Adnan Sayed , som är en djupdykning av samma fall som togs upp i podcasten Serial. Pausar då och då för att svara på mail, äta mellis och typ slösurfa. Det är ju oundvikligt. Ibland går jag på något möte också. Typ med Metro eller för att spela in ett podcastavsnitt.

18.00-23.00

Lagar mat och äter troligtvis middag i parken, vi försöker ju ta tillvara på augustikvällarna. På kvällen sitter jag och målar medan han lyssnar på musik och gör spellistor. OK vad cheesy det låter men så är det faktiskt. När det mörknar förflyttar vi oss till sängen och degar framför sista säsongen av Mad Men. Antagligen i sällskap av våra vänner popcornskålen och glasskålen.

Translation: A family themed pattern that I made for unghuddinge.se and a schedule of how a typical working day can look like. Translate it by hitting the translate button underneath the header.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Dina illustrationer alltså <333

  Alex 2015-08-30 18:35:26 http://wickedkidscantdie.blogg.se
  Svara
 • Hur kan en vara så produktiv????
  Obs menat som beröm, är bara otroligt avundsjuk. Jag har nu som uppgift att ringa några få telefonsamtal på en dag, och skjuter ändå upp det 4-5 dagar. (För att jag hatar att prata i telefon)

  Ellen 2015-08-28 01:15:07
  Svara
 • intressant att få läsa om! en dum fråga kanske men mönstrena du lagt upp här, är de såna som ska användas av huddinge eller är det typ första förslaget som du sen arbetar om? tänkte bara att de kanske vill att det ska vara ”hemligt” innan de godkänt det? okej kanske förvirrande men hoppas du fattar…

  elsa 2015-08-27 19:25:36
  Svara
 • Du är så sabla duktig!!! Vore jätteroligt att se hur du sätter ihop mönster i datorn efter att ha målat dem :)

  Alexandra 2015-08-27 15:47:30
  Svara
 • Måste bara säga att din blogg verkligen är SÅ bra! Blir alltid inspirerad och peppad på livet av att läsa det du skriver och kika på dina bilder. PS. lyssnade precis på andra avsnittet av podcasten också. SUPERBRA!

  Alva 2015-08-27 12:53:32
  Svara
 • skriver du inte lika mycket längre?

  c 2015-08-27 11:51:13
  Svara
 • Hej! Jag ska troligtvis till Stockholm en helg nu i höst, och undrar om du kunde tipsa om de bästa second hand/vintagebutikerna som inte är allt för dyra? Tack för en superbra blogg också!

  Alicia 2015-08-27 11:37:21
  Svara
 • Men wow, 43 stycken! Så roligt med ett så stort uppdrag :) tycker dina illustrationer är så levande och verkliga plus älskar de dova nyanserna trots att det är färgglatt.

  atilio 2015-08-27 11:15:33
  Svara
 • Detta mönster gillade jag extra, vad duktig du är!

  Rebecka 2015-08-27 09:03:50 http://rebeckayes.blogg.se
  Svara
 • Vad himla himla duktig du är på illustrationer. Superfint verkligen! Har alltid drömt om att kunna måla och rita men nja, jag får vara bra på annat istället hehe. Era kvällar låter så mysiga och återhämtande på något sätt, inte alls cheesy. Tack för en bra blogg! Kram

  Anneli 2015-08-27 09:00:04 http://anderssonkim.se
  Svara
 • Så himla mysigt och inspirerande att höra om dina vardagsupplägg. Jag önskar jag kunde vara ens hälften så effektiv och uppstyrd. Hur som helst: borde du inte ha helt lediga kvällar? Eller du kanske menar att du målar för skojs skull, och att det därmed inte är arbetsrelaterat?

  Rebecka 2015-08-27 07:45:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!