10 BILDER FRÅN YRSAVECKAN / READ BOOKS GET LOOKS

Processed with VSCOcam with e5 preset

Här hade Yrsa precis anlänt till San Francisco. Hon hade varit vaken i 24 timmar men ville ändå gå ut och käka och catcha upp. Queen! Vi gick till Burma Superstar som ligger en tjugominuterspromenad från mig. De tar inte bordsbokningar, men vi skrev upp oss på listan och blev tillsagda att vänta i ca 40 minuter på vårt bord. Vi tog tillfället i akt och gick till en bar i närheten för att ta en öl.

När vi hade druckit EN klunk fick vi ett sms från restaurangen som skrev att det fanns ett bord till oss nu och om vi inte kom inom fem minuter skulle de släppa det. Jahapp. Bara att klunka så mycket vi kunde (vilket i mitt fall var halva ölen och i Yrsas fall typ två sippar) och gå till restaurangen.

Processed with VSCOcam with e6 preset

Yrsa tog en auberginecurry och jag tog något som hette tofu tower + kokosris och DET VAR SÅ GOTT. Vi hade så mycket att prata om så vi glömde liksom bort att konstatera hur smarrigt det var, men följande vecka skulle vi om och om igen prata om den här maten och hur mycket vi tyckte om den.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Ett fint hus. Här kan jag tänka mig att bo.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Ett mycket rimligt citat. Alla vet ju att det är hett med läshuvuden.

Processed with VSCOcam with e5 preset

En gosig bild.

Processed with VSCOcam with e5 preset

En pastellkväll i Richmond District.

IMG_7149

Förra söndagen var vi bjudna på BBQ hos Danas och Frostes kompisar. Vännerna bor i ett stort kollektiv i Oakland (som ligger typ en halvtimme utanför stan) där de odlar egen mat, använder duschvattnet som bevattningssystem i trädgården, har workshops, delar på all mat osv osv. Vi grillade asmycket olika grönsaker, svampar, rotfrukter, och sedan lekte vi charader. Jag och Yrsa var så brutalt bakis från kvällen innan så vi var kanske inte våra bästa versioner av oss själva, men så får det vara ibland.

Processed with VSCOcam with e6 preset

På Yrsas sista dag gick vi runt i Financial District (där alla skyskrapor och stora kedjor och kontorsnissar finns) och bunkrade upp med USA-grejor till henne. Typ Sephorasmink, Wholefoodsgrejor (mandelsmör, acaipulver, chiafrön) och hårprodukter. Sedan åt vi lunch på Flying Falafel (efter tips från Vicky) som är bra därför att det: 1. Är veganskt. 2. Är svingott. 3. Snygg personal.

Processed with VSCOcam with e5 preset

Och här står jag med min nya favvobok under armen och kollar upp någonting på mobilen. Jag ger er: Mitt telefonfejs.

Puss hej!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Går det att kontakta det kollektivet? De verkar himla verksamma och har säkert mycket att lära ut!

  Johanna 2016-06-24 00:39:45
  Svara
 • jag vill också bo i det där huset <3

  ISA 2015-11-23 23:44:27 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • ”read books get looks” <3 ahh, ska skriva upp.

  amanda 2015-11-23 22:47:44 http://amandajnsn.se
  Svara
 • Jag är kär i er båda två. Fingrarna i äcklets näsborre fick mig på fall. Dig har jag fallit för sedan länge. Stackars min man!

  Julia 2015-11-23 20:42:21 http://juliamullersandvik.se
  Svara
 • Önskeinlägg: böcker att önska sig till jul. :)))))))))

  Maria 2015-11-23 19:27:07
  Svara
 • gullisaaaaar! <3 <3 och jaa håller med rebecka maten ser helt dögod ut & i just friggin ate!

  chrissy 2015-11-23 18:47:52 http://highfivelivet.blogspot.se
  Svara
 • MATEN. <3

  yrsa 2015-11-23 17:33:20
  Svara
 • Alltså, den där maten ni åt där överst… den ser så STÖRT god ut. Blir jättehungrig nu.

  Rebecka 2015-11-23 14:50:41
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!