Tänkte införa ett nytt månatligt koncept här på floras blogg punkt ess e. Med inspiration från Saras söndagssammanfattningar men i månadsform. Ett gäng mobilbilder, plus tankar och tips från månaden som har varit. Alltså i det här fallet mars.
Godaste maten jag lagade:
Sushi med marinerad tofu, sötpotatis, svamp stekt i vitlök+sesamolja+soja och en massa andra goa grejer. Och pizzan jag och Yrsa gjorde med kronärtskockskräm på! AMAGAD.
Frukost:
Rostat bröd med oatly påmackan, avokado, gurka och krasse.
Efterrätt / godis:
Sura nappar och popcorn. Och och och! Avokadomousse gjord på 1 avokado, 100 gram frysta hallon och ett par dadlar.
Jobbat från:
Hälsocafét och Hälsingland.
Resa:
Island, Göteborg, fjällen och Hälsingland.
Bästa jobbgrejen:
Visade bokomslaget för er, Spotifajade på Monkis nyöppning och hade/har min fejja i kollektivtrafiken. Sjuk grej. Har fått dessa snaps:
Upptäckt:
Eller återupptäckt kanske: YATZY. Så jävla kul.
Några saker som gjorde mig glad:
Islandsresan med fyra briljanta personer. Yatzy i sängen med Felix. Och vara i Hälsingland med Yrsa. Bästa av två världar ju.
Sinnesstämning:
Väldigt upp och ner såklart, en månad är lång tid. Har varit sjukt nervig över att lämna ifrån mig slutversionen av mitt manus, men också känt mig betydligt gladare än tidigare månader det här året.
Kläder:
Sneakers, ankelkorta jeans och skjorta. Och hängselbyxor/hängselklänning!!
Musik:
Firande:
Felix och min femårsdag. Hurra hurra hurra!
Film:
Remake och Mustang. GUDARS vad bra de var.
Bok:
Vi ses i mörkret av David Wiberg. Mer om den snart!
Tv-serie:
Girls säsong 5.
En selfie:
Populära blogginlägg från mars:
Islandssystrar besöker Krýsuvík.
Du och jag, fem år idag.
Flora & Frida #17 Trouble in Paradise (om att göra slut).
Bokomslaget till min roman Stanna.
Vart är den finfina BHn ifrån?
OMG! Vad är det för fantastiskt gott som ligger på mackorna tillsammans med de med banan och avokado på? Det som ser ut som typ paté?
Och OBS älskar din blogg!
Håper du kan lese norsk. For en fin måned du hadde, det har vært en fryd å følge deg ♡
Gleder meg til ny podcast hver gang jeg er ferdig med et avsnitt. Fortsett å være deg, du er fin!
Fin bild på dig. Ser ut som en naturlig kvinna som njuter på ett hotellrum. Lite lagom classy. Hoppas du lever DITT liv o inte anpassar dig till någon du vet du inte är. (Känner absolut inte dig) världen idag kan hetsa människor till vad som helst. T.o.m att bli en person som inte är du/jag
Hej Flora. Nu när gymnasiet snart är över känns alla val halsbrytande, det går inte att försmå. Ibland tror jag att det sitter en lapp i min panna där det står att en måste fråga mig vad jag har för planer efter gymnasiet. Då och då imploderar en inuti för en inte orkar tänka, för att nästa sekund vilja att framtiden ska komma likt ett jordskred.
Har försökt leta i ditt arkiv, men hittar inget samlat inlägg om vad du gjort efter gymnasiet tills idag. Undrar med andra ord om du kan göra ett sådant inlägg? Där du i kronologisk ordning skriver vad du gjort från gymnasiet tills idag i studie- och jobbväg.
Allt du gör intresserar mig, du är inspirerande, Flora!
Ha det fint, kram Amanda.
Sötpotatis i sushi är grejen! (Ok, sötpotatis i ALLT är grejen)
You are definitely the master in preparing sushi!
xx from Bavaria/Germany, Rena
www.dressedwithsoul.com
Hur gjorde du sötpärena? stekte du dom bara i stekpanna eller /ugnsstekte du dom?
ugnsstekte dem som pommes liksom :)