OM STUDENTPRESENTER, ATT DELA MED SIG AV SITT PRIVATLIV, ENSAMHET & HUR MÅNGA SIDOR MIN BOK ÄR

SAMSUNG CSC

<3 alltså ditt linne/body?? sååå fint! vart kommer det från?

Från Nelly förra året.

Du är så SNYGG! Kör du nån såndär klistrig bh under eller hur göör man för att se sådär bejbig ut i sån modell?

Du gör mig generad!! Tack!! Näej jag kör utan behå.

hej flora! har en fråga: känns det inte konstigt att så många människor vet så mkt om dig? som att de känner dig, fast du inte känner dem? har för mig nån av dina vänner hade läst din blogg innan ni blev vänner och liksom visste massa om dig, typ om din kille osv.. 

Jo. Det är konstigt. Men det är också allt jag känner till. Jag har bloggat sedan jag var tolv, jag har alltid delat med mig av mitt liv. Men med det här sagt så finns det ju en massa saker som pågår i mitt liv som jag inte skriver om på bloggen. Såklart. Men jag föredrar iaf när folk säger att de läser bloggen, i stället för att låtsas som ingenting.

SAMSUNG CSC

Hej, I’ m from Germany. I love reading your blog. I’ ve got one question: Where and when did you know these fantastic girls?? I’m 16 and I would like to make friends with such amazing girls. I may have friends like you in the future, maybe… :)

Thank you for reading my blog! I met most of them through internet! Maybe you can write a post on Instagram saying you’d like to go on a friend date? Or write to a german blogger that you’d like to be friends with? Good luck!

Hej fina Flora! Inte för detta har med inlägget att göra, men jag undrar en grej! Får du ofta mail från människor som har olika ”problem” eller liknande (så som kärleksproblem, eller andra problem i relationer, kroppskomplex osv) som ber dig om tips eller råd etc? Och isf gillar du att man gör det eller vill du helt inte att man kontaktar dig om det gäller sådant? KRAM

Ja, jag får ganska ofta sådana mail, och jag hinner sällan svara på den. Önskar att jag var som Astrid Lindgren och svarade på allt, men jag får inte till det. Förlåt för det <333333 önskar att jag kunde men om jag dessutom mår dåligt när jag får dem så blir det ju lite motigt. Ju kortare mail desto större chans är det att jag svarar. PUSS!

Hej Flora!! Först och främst, GUD VILKEN DRÖMMIG TALLRIK!!!!! Vill ha den nu och föralltid!! Men vidare till frågan som jag kom hit för att ställa, kan inte du göra ett inlägg om saker att önska sig i studentpresent? Min mamma frågar mig varje dag, men jag kommer aldrig på något bra. Jag vill ha saker som är användbara, kanske lite åt ”flyttahemmifrån-hållet”, men ändå inte saker jag kommer ha användning om först om 10 år, förstår du? Så jag behöver verkligen tips, på allt möjligt, i alla prisklasser (eller ja, från någon hundralapp upp till 1-2000 i alla fall). Skulle älska dig ännu lite mer om du kunde hjälpa mig med detta!!!!

Bra saker att ha i livet:
– Matberedare
– Bidrag till någon resa du ska på
– Härliga påslakan (typ lyxiga från Maria Åström)
– Marimekkogrejer
– Keramik av min extrapappa Calle Forsberg
– Biobiljetter! Teaterbiljetter!
– Sällskapsspel (Ryktet går, Värvet – det sociala spelet, Backgammon eller typ Yatzy)

9789163890086

Ungefär hur många sidor är Stanna?

372 boksidor! Sjukt faktiskt.

Hej flora! Jag har blivit inspirerad av dig och ditt kompisgäng och tänker starta en bokklubb med mina tjejkompisar. Skulle du kunna göra ett inlägg om hur man startar en bokklubb och tips på hur man får den att bli bra? Jag hade uppskattat det så mycket!!! kram och tack för en fin blogg

Hej! Sicken tur att jag har skrivit ett sånt inlägg här då!! Tack för att du läser <3

Flora!!!! Hjälp!!! Har panne över en grej! går i ettan på gymnasiet o är ett år yngre än alla min kompisar vilket jag förstått att även du var?? Nu/nästa år börjar alla fylla arton men jag kommer bara va 17! Hur gjorde du när alla din kompisar började gå ut? Fakelegg? Klubbar/barer som e lätt att komma in på? Annat? Plz help (obs bor i sthlm)

Jag lånade kompisars leg men det får jag väl inte tipsa om här på bloggen :)))) Framförallt så såg jag till att vi hängde i parker och så. Hade fett gulliga kompisar som såg till att vi även festade i hemmasammanhang. Jag vet att det känns hopplöst ibland, men rätt var det är så är du arton! Hang in there!!

Hej Flora! Nu är det så att jag är i Stockholm på praktik, här känner jag ingen förutom min storebror (som jobbar typ alla kvällar) vilket gör att jag är ensam rätt ofta och behöver liksom något slags hopp för att inte sätta mig på tåget BUMS för att åka hem igen. Hur fan klarade du det här i San Fran? Jag saknar ihjäl mig efter min sambo, min bästis och att gå på gator jag vet vart de leder.

Du ger det lite tid. Jag grät mig igenom de första veckorna i San Francisco, men sen började jag lära mig vilket café jag gillade mest och vilken buss som jag skulle ta för att komma till stadskärnan och vilket bröd som var godast i mataffären. Jag tror att det framförallt handlar om att bekanta sig med staden och skapa sig vanor. Och så kvällarna: köp jäkligt god mat, dekorera ditt rum med ljusslingor, börja följa en ny serie och facetima med personer du gillar. Jag har skrivit en artikel på ämnet här: 10 tips för att känna dig mindre ensam. Lycka till nu.

Hur var Portugal prismässigt jämfört med Spanien? Tänker budgetmässigt. :) KRAM

Billigare skulle jag vilja påstå! Gudars, vill åka tillbaka dit bums.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej du som är i Stockholm på praktik! Jag har startat en facebook-grupp för tjejer i Stockholm som vill hitta nya härliga tjejer att hänga med! Lägg till mig på facebook så lägger jag in dig i gruppen, Julia Wikström heter jag, har en svartvit profilbild där jag sitter i en soffa :) KRAM, hoppas vi ses!

  Julia 2016-05-21 11:48:57
  Svara
 • Tycker verkligen INTEEEEE du ska ha dåligt samvete för du inte svarar på samtliga mail och hjälper alla vilsna själar i världen, tycker det är nog fint att du har dessa inlägg. Ville ba säga det<3

  ISA 2016-05-16 23:31:08 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Flora! Vad brukar du använda för filter på dina bilder på instagram? Så himla fina, och perfekt redigering hehe :)

  Annie 2016-05-16 21:25:40
  Svara
 • Hej!
  Är det någon som vill skapa en bokcirkel, eller har skapat som finns i Stockholm??
  Jag vill gärna skapa eller vara med i en, kanske vill du också det?
  Jag är 24år och studerar till lärare i Stockholm.
  Maila mig; [email protected]

  Vi kan också ha coola jackor och instagramkonto för den som önskar det.. ;)

  Maila bums,
  Hejsvejs!

  Jelena Vasiljev 2016-05-16 20:37:43
  Svara
 • Hej Flora. Får man önska inlägg? I så fall skulle jag tycka det vore roligt med ett om hur du la upp arbetet med din bok. Hur strukturerade du upp den? Använda du dig av någon speciell modell? (Typ snowflake method) Hur lång blev manuset jämfört med den faktiska boken? Blev historien så som du faktiskt planerade från början, eller ändrades den under arbetets gång? Många frågor, men vore kul att höra hur du tänker, och kanske om du vet hur man får lära sig/hur andra författare tänker.

  Paula 2016-05-16 18:54:03
  Svara
 • Kan du göra en utvärdering av sällskapsspel du spelat? Letar ihjäl mig efter ett roligt, men vill inte chansa innan jag vet om det är något kul att ha!

  Alexandra 2016-05-16 16:52:56
  Svara
 • Asbra studentpresent är ju också typ en backpackerrygga/bra resväska! Typisk sak som är tråkig att lägga pengar på själv men sjukt bra att ha för att hitta på en massa kul.

  Anna 2016-05-16 16:29:17
  Svara
 • Hej! Skulle också vilja börja vår tågluff från Lissabon, precis som ni. Tog ni flyget dit? Isf med vilket bolag? Tycker de flesta är lite för dyra och med jobbiga mellanlandningar för en så kort flygresa. Tack på förhand! :)

  Sarah 2016-05-16 16:18:18
  Svara
 • Till den som skrev om att känns sig ensam: jag har skrivit mer om det i inlägget som jag länkar här och om hur det kom något väldigt positivt och livsomvälvande ur den där ensamheten <3
  Mitt bästa tips är helt klart att hitta en ny hobby, något som bara är ditt. När du lägger en massa tid på ett projekt kommer du längta hem mindre och du kommer att växa som person. Lycka till <3

  Annie lättlagat vegokäk 2016-05-16 16:16:45 https://vegokak.se/2016/05/04/en-flytt-till-brighton-om-att-utvecklas/
  Svara
 • Hej! Skulle inte du och Frida kunna prata om hur ni visste att det var dags att göra slut i er podcast? Hur visste ni att det inte var någon idé att försöka hitta tillbaka till känslorna? Jag känner mig väldigt kluven, är rädd att det ändå inte går att känna sig kär i sin partner resten av livet, tänk så sitter jag i samma sits igen om några år. Ska man göra slut igen då? Och hur fan gör man när man bor ihop och inte kan flytta hem pga har flyttat för att plugga? Ska man liksom bo tillsammans fastän man gjort slut tills båda hittat nytt?

  Kramar till er som är så starka och vågar <3

  Charlotte 2016-05-16 16:16:31
  Svara
 • Haha, åh, igenkänningen på att inte veta vad man ska önska sig inför studenten?! Tycker alltid sånt är så himla klurigt av någon anledning. Superbra önsketips hur som helst!

  Klara 2016-05-16 14:40:40 http://klaraamandas.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!