EN TORSDAG MED INTERVJU & BOKMÄSSANPEPP

Häng med på min torsdag! Dagen började med att jag poserade som en sextonåring.

Sen åt jag grötfrukost. Skrev om det här ju.

Vid tolvtiden begav jag mig till ateljén för att medverka i en intervju. Mer om det en annan dag!

Céline hade med sig Foggy som såklart var center of attention. Alla sociala sammanhang bör innefatta en svingullig hund.

Alla ville klappa.

Sen spelade jag och Frida in ett poddavsnitt som kom ut häromdagen. Här kan ni lyssna!

Sen kramade jag den här personen hejdå och åkte hemåt.

När jag kom in genom dörren hade jag fått seminarieprogrammet från bokmässan. Såg mitt namn på framsidan och skrek kanske lite.

Bläddrade fram till Söndag 25/9 och hittade min fejja bredvid massa proffs. Här hittar du min bok om du missat den.

Och såhär står det om det seminarium som jag ska ha tillsammans med Kakan Hermansson! Fett fint!

Och så ska jag ha ett kortare seminarium med Nellie Berntsson. Hörni, kom till bokmässan i september och häng!

På kvällen bölade jag lite tills jag såg ut som en gothare, för att sedan bingetitta på Frankie & Grace och äta vegan mac & cheese som Kajsa introducerat i mitt liv. Sen kom Maja och matade mig med glass och sov skavis. Queen.


Translation: A Thursday when I participated in an interview, recorded a podcast episode, was excited about Gothenburg Book Fair that I will attend in September, cried in bed, had mac & cheese for dinner and fell asleep next to Maja. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Vad heter märket på den fina randiga tröjan?! letat så länge och tycker det är så fint!

  Sofia 2016-06-01 11:50:50
  Svara
 • Vilken hundras är Foggy? Så himla gullig!

  Mia 2016-05-30 22:15:45
  Svara
 • Men åhh! Är ju helt besatt av Grace & Frankie ju!! Så mycket mys-vibes <3

  Lovisa 2016-05-30 21:28:18 http://mncci.tumblr.com
  Svara
 • Alltsååå vegan mac’n’cheese!! <33 och GUD ATT DU SKA VARA PÅ BOKMÄSSAN!? Undrar dock om du bara är där på söndagen eller också på någon annan dag? Kan hända att jag inte är där då men skulle ju villa se dig SÅ mycket!

  Och haha, var ju lite kul i paddan när ni nämnde om 00or kan lyssna, för jag är en nollnolla och tycker det är superkul att lyssna :))) (även om jag ju kanske inte riktigt har egna erfarenheter av prick allt)

  Elvira 2016-05-30 14:20:52 http://mylifestylebbyelvira.blogspot.com
  Svara
 • Så jävla GRYM du är! Författisbilden på dig! Snyggaste!!!

  Jorunn Lavonius 2016-05-30 10:06:15 http://www.jorunnlavonius.forme.se
  Svara
 • Ah, alltså att vara med på bokmässan (och att släppa en bok dårå) måste kännas så jäkla häftigt!!
  MÅSTE tesa vegan mac’n’cheese. Jag ser det överallt, men nu är det dags att ta tag i det själv <3 Finns ju liksom inget bättre en pasta. Eller jo, färskpotatis då, men pasta är en god tvåa :)

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!