FLORA & FRIDA #25 – JUSTIN BIEBER & GAGBALLS

Flora & Frida Podcast

Hej kompisar! Torsdag! Nytt poddavsnitt! Vi har ny producent slash podcastchef också, Lovisa Ohlson (som exempelvis har proddat Värvet). En eloge till henne för att hon klipper så bra.

I veckans avsnitt kan jag inte sluta prata om personen jag träffar… Eh. Varje gång Frida försöker byta ämne så är jag snabbt tillbaka med en röst som helt uppenbart kommer ut ur en leende mun. Men vi snackar även om hur Justin Bieber beter sig när han bjuder in till fest på sitt hotellrum (en bekant till mig har varit där!), hur man kan sneaka sig till front row tillsammans med Kardashianklanen, vilka ord från tonårstiden som vi helst glömmer bort (chillkrök är bara ett av dem), vår relation till gagballs och hur man best peppar igång andra (och sig själv) när stämningen är lame. Bland annat.

Pyntar detta blogginlägg med lite Jackson Avery också. Det är såhär jag tänker mig Fridas nya gynekolog.

dr-avery jackson-avery

→ LYSSNA HÄR ←
(alternativt i Radioplay-appen eller där poddar finns)


TIDIGARE AVSNITT:


#22 – GÖMMA NYA KILLEN I DUSCHEN

#23 – KÄRLEKSMODIG PORMASKBOLL

#24 – RAGGNINGSTIPS & ORGASMDÖD

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Ääääntligen!! + så bra gifs :’))

  Ellen 2016-10-13 22:13:21 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Fan vad misslyckad jag känner mig. Haft 1 förhållande som tog slut för 2 år sen, vart singel sen dess. Du har haft ett 5 år långt förhålland, vart singel knappt ett halvår och nu en ny, likadant med Frida. Känner mig så jäkla misslyckad och bitter

  Sandra 2016-10-13 21:38:13
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Vad har det att göra med att du skulle vara misslyckad? Livet handlar väl inte om hur snabbt man får en ny partner?

   Rebecka 2016-10-16 09:34:46
   Svara
 • hej flora!
  jag tror att du och jag ofta har ganska olika syn på saker (utifrån vad du skriver i bloggen) men jag lyssnade nyss på senaste avsnittet av er pod och jag vill bara skriva och tacka för en grej du sa i slutet, angående sexleksakerna osv. jag tycker det var väldigt modigt av dig att visa att gagballs och rep kanske inte var nåt för dig. och det om hur knäppt det är att många killar lägger handen över halsen – bara sådär. känns som att det finns en trend att ”vanligt sex” blir allt grövre/innehåller tydliga maktförskjutningar, där tjejen är undergiven. eller ja, jag vet ju inte hur folk ligger egentligen hehe, men iaf hur man pratar om att ligga. att gå igång på exempelvis bdsm/inslag av bdsm ses nästan som lite coolt. såklart kul att folk utforskar sin sexualitet, men jag tror att detta till mycket beror på exempelvis porrens spridning. i den kommersiella porrvärlden har ”rough sex” blivit ”basic”.

  det blir som en del av en spännande personlighet, att man även är intresserad av spännande sex. en lyckad människa har inte bara spännande jobb, intressanta, snygga kläder och rätt umgänge, dom har även bra och spännande sex. det är också intressant hur just sex med maktförskjutningen undergiven tjej/dominant man (obs vet ej om det är vad frida pratar om, men i allmänhet) har slagit igenom så hårt överallt, medan andra ”annorlunda” sexuella praktiker inte alls är lika stort. haha, om någon ny man låg med, utan att fråga, helt plötsligt skulle börja pissa på en skulle man ju bli helt ställd. men att han tar strypgrepp på en är bara normalt.

  hursom, tycker jag det var väldigt modigt av dig att inte bara haka på om hur spännande det är med gagballs och dylikt, bara för att. tack!

  en okänd person som utövar spännande sexuella praktiker. 2016-10-13 19:17:31
  Svara
  • Svar på en okänd person som utövar spännande sexuella praktiker.s kommentar.

   Vilken fantastiskt bra kommentar undertecknad av ”en okänd person som utövar spännande sexuella praktiker.”! Jag håller så fullständigt med, jag blev också så himla glad och imponerad av Flora där, att hon vågade erkänna att hon inte visste vad gagballs var och att hon liksom inte automatiskt försökte verka som att hon också gillade den typen av sex, eller framhäva att/om hon provat sådant. Låter kanske larvigt, men jag blev typ rörd av det för jag tänkte på hur bra det är för så många att höra att man kan gilla olika typer av sex, att man inte måste gilla allt och så. Och jättebra såklart även att Frida vågar berätta om vad hon har för preferenser, måste tilläggas också. Dynamiskt och bra samtal! :)

   Rebecka 2016-10-15 20:54:19
   Svara
  • Svar på en okänd person som utövar spännande sexuella praktiker.s kommentar.

   Eller överlag att sex är bara givet i ett förhållande. Det är givet att det är bara härligt och att man ligger jämt och precis när man vill. Att det liksom inte är ett problem i ett förhållande. Men det kan finnas så många situatiioner när sex skapar så mycket frustration. Att man viill ligga olika ofta, att ens partner inte kan hantera ett nej (pratar inte om påtvingat sex utan att den andra känner sig avvisad och ledsen om en inte vill ha sex just då) eller att en blir sjuk och inte har samma lust. Eller att man inte är synkade medans man har sex och att det jobbet för att bli synkade tar ett år, eller om en inte kommer eller om en funderar på ifall det är jämställt osv. Alltså massa som kan gå fel och skappa oro i en. Och såklart pratar jag från min erfarenhet då jag har haft ganska dålig period gällande sex. Och jag blir så ledsen när allt som hörs i media är att det är så lätt att få ligga. ligga lite på morgonen och ligga lite på kvällen. Finns en annan bild också – av äldre par, eller par som har barn som inte har så spännande sex längre. Men den bilden av säg människor som är 26-28 och som inte har spännande sex i sitt förhållande finns typ inte. Eller jag har väldigt svårt att hitta något sånt i media. Det har absolut inget med podden att göra eller någon kritik för nånting. Jag bara ville skriva av mig :) Sen om ni (flora frida) vill någon gång att ta upp det som ämne – dvs frustration som skapas pga sex, osynkad sex eller inget sex – så varsågod :)) hehe.

   Vai 2016-10-14 12:20:24
   Svara
 • Här kommer en nyfiken-i-en-trut fråga! (Låt bli att svara om du inte vill!!). Har killen du träffar varit på bild i bloggen någon gång senaste tiden? Kram och grattis till kärleken/myset/vad det nu är :)))

  Elsa 2016-10-13 14:36:11
  Svara
 • Er podd är så bra nu när ni bara snackar och inte har något ämne, så mkt bättre tankar då tycker jag och att ämnen ploppar upp mer naturligt. Toppen

  Anna 2016-10-13 12:59:10
  Svara
 • Can’t wait!

  Luisa Fernanda del Mar 2016-10-13 11:57:31 http://la-mar.no
  Svara
 • Flora, är såååååå glad att ni poddar igen! Har verkligen saknat er podd och ni är så himla kloka och bra. Men vart har ämnena tagit vägen? Antar att det tar lite längre tid men ÄLSKADE dom, det var ju ämnena som gjorde er till bästa podden!

  N 2016-10-13 11:38:41
  Svara
 • Älskar er!! Ni är så jävla roliga!!

  Felicia 2016-10-13 11:13:55
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!