Mina skönhetsfavvos, december

Jag har valt ut mina fem bästa beautyprodukter just nu! Vill du se? Kej bra!

smink flora wistrom-2

Parfymolja från & Other Stories. Sardonyx Fire.

Jag gillar parfymer som man bara känner i kramen, hånglet eller när någon kommer riktigt nära. Den här oljan är en sådan. Den är lite mörk i tonerna men doftar ändå aningens av vanilj. Ganska unisexig. Älskarrr.

sheet mask flora wistrom-1

Sheet masks från Ebay. Tonymoly I’m real.

Jag och min kille köpte hem ett helt gäng sheet masks (ansiktsmasker i pappersform som får en att se ut som en seriemördrare). LJUV-LIGT. Har ingen aning om ifall de är *bra* på riktigt, men jag känner mig i alla fall jäkligt återfuktad efteråt. Plus härlig känsla.

smink flora wistrom-4

Torrschampo från Bangerhead Studio. Fresh me up.

Jag har testat en triljard torrschampon men tycker ändå att detta gör jobbet bäst. Vet inte vad jag gjorde innan torrshampo kom in i mitt liv. Eller jo, det vet jag. Jag tvättade håret varje (!) dag.

smink flora wistrom-1

Ögonskuggspalett från Nyx. Full Throttle Take Over Control.

Den här paletten tycker jag mycket om och har använt errry utekväll det senaste halvåret. Gillar speciellt den lilaaktiga skuggan.

smink flora wistrom-3

Ögonskuggsprimer från Too Faced. Shadow Insurance.

En asbra primer för att ögonskuggan inte ska samlas i vecken. Ta en liten klutt på fingret och stryk ut det över hela ögonlocket, ända upp till brynet. Applicera sedan ögonskuggan eller eyelinern. Funkar verkligen megabra. Jag köpte min utomlands men Too Faced finns ju på Sephora exempelvis!


LÄS ÄVEN:

MINA SKÖNHETSFAVVOS, SEPTEMBER

MINA SKÖNHETSFAVVOS, JANUARI

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Ääälskar tonymoly, har sånna näsplåster som drar ur porer(uäk men ändå wiho) därifrån – luktar skit då det är äggula men fungerar verkligen!!

  Matilda 2016-12-28 09:38:14
  Svara
 • Så bra beauty tips!!!!

  Alex 2016-12-25 15:11:08 http://nouw.com/svallex
  Svara
 • åh, måste testa det där torrschampot! jag har kört med lernberger stafsing i en evighet och gillar visserligen, men kul att prova nytt!

  Sara i Åre 2016-12-22 19:55:10 http://www.traningsgladje.se
  Svara
 • Åå Flora mer såna här inlägg!! Älskarrrrt!

  Elin 2016-12-22 17:33:05
  Svara
 • har torrschampot, så så nöjd! doftar nyponros <3

  ISA 2016-12-21 20:15:08 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Mm, älskar beauty-inlägg!

  Josefin 2016-12-21 17:42:39
  Svara
 • Å vad kul inlägg gör gärna fler! Borde kanske testa bangerheads torrshampoo, har själv bara använt Batistes och varit nöjd men det kanske finns bättre där ute också då? Tips på inlägg skulle förresten vara typ din ”Every Day makeup routine” eller nåt iallafall jag skulle supergärna se både pga du sminkar din skitsnyggt men också för är mycket ny i makeupdjungeln men inte jätterik och det verkar ju som om en behöver allting till bara en helt vardaglig grej? Eh.

  Elvira 2016-12-21 16:14:26 http://morkblatt.blogspot.com
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Jag har också alltid använt Batistes och vart nöjd, men inser efter detta inlägg att en nog kanske ska kika runt för andra märken också! Är det någon som exempelvis testat Maria Nilas variant?

   Ellen 2016-12-21 20:29:52 http://lindbergellen.com
   Svara
   • Svar på Ellens kommentar.

    Jag använde också det men har dessutom testat en massa andra, inget har varit i närheten av lika bra. Då är det inte jättefancy grejer iofs, det dyraste var från aussie och kostade lite över hundringen… säg till om ni hittar nåt bra hehe

    Julia 2016-12-22 01:14:34
    Svara
 • Älskar såna här inlägg! Skulle verkligen uppskatta om du gjorde ett inlägg eller en uppdaterad video om vilket smink du använder och hur du sminkar dig. Speciellt nyfiken på foundation, om du har testat olika och vilken du gillar bäst för tillfället? Din hy ser så fin ut! Och ögonskuggor!!! Tack för en supernice blogg och podd förresten!

  elsa 2016-12-21 14:44:10
  Svara
 • Älskarrr såna här inlägg. Mer sånt! Både kläder och smink! Kanske varje månad? Hehe. Mvh Kan ej få nog.

  Betty 2016-12-21 14:18:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!