Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Screenshots från min telefon #3

flora screenshot4

1. En chattkonversation från oktober, när I hade sagt till mig att han var kär i mig men tydligen innan dess även sagt det till Jaana ♥

2. Jag och Ante från Maktsalongens fest. Det var en så roli kväll.

flora screenshot 2

3. I poddavsnittet ”Floras kriminella förflutna” pratar jag om en viss *skadogörelse* på en busshållplats. Några dagar senare fick jag en snap där en gullig hade sett mina spår på just den busshållplatsen!!

4. Den snyggaste outfiten jag sett nästan. På Fanny!

flora screenshot 5

6. Hehe men det var ju kul.

7. FATTAR NI HUR MYCKET JAG ÄLSKAR MY ELLER.

flora screenshot

8. Jag var i Barcelona och Yrsa snapade mig i smyg.

9. Några dagar senare, när jag var hemma igen, fick jag den här snapen från Nicole. :’)

flora screenshot3

10. En maträtt jag blev sugen på.

11. En man jag blev sugen på.

flora screenshot6

12. Kristofer Ahlström läste min bok där jag har nämnt honom, sedan instagrammar han att han har hittat sig själv, sedan bloggar jag om att han har hittat sig själv i min bok och att han har nämnt mig. DET är meta.

13. :””””D


SCREENSHOTS FRÅN MIN TELEFON #1

SCREENSHOTS FRÅN MIN TELEFON #2

Jag heter florawis på instagram och florawistrom på snapchat om du vill följa. ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Åh nr.11 är en kille jag känner! Han heter brook klausing, han är en landscaper i nyc och så ofantligt jävla skön snubbe som har ihop det med Jeanne Damas. Hans hem är en dröm: https://www.trnk-nyc.com/stories/brook-klausing/

  Malin 2017-01-05 11:58:07
  Svara
 • Alltså, jättekonstig fråga kanske men har du gjort myers briggs-testet? Isåfall; vilken personlighetstyp är du? mvh tycker det är SÅ intressant.

  Bella 2017-01-04 18:17:58
  Svara
 • Jag har funderat på att göra det här ett tag nu (främst efter att ha lyssnat på ett podavsnitt), men har av någon anledning inte gjort det. Kanske pga vet inte hur jag ska formulera mig för att det här ska bli en bra kommentar. Men efter det här inlägget kände jag att det var dags att skriva något i alla fall. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det, men herregud vad jag älskar din blogg Flora. Gillar verkligen att gå in på den och se om du skrivit något nytt. Brukar gå in på den flera gånger om dagen även om jag vet att du tidigare skrivit vilka tider du uppdaterar och hur ofta så hoppas jag liksom på att finna något som jag ännu inte läst.

  På senare tid tycker jag att internet och diverse sociala medier inte har så mycket att erbjuda mig, främst för att allting alltid handlar om samma saker och inte väcker något slags intresse hos mig och på något sätt bara blir ett flöde som en scrollar genom bara för att fördriva tiden. Jag vet inte om det är så att de blivit tråkigare/homogenare eller att det är jag som hänger på fel ställen/blivit tråkigare. Men din blogg Flora. Damn gurl. Uppskattar varenda inlägg så mycket och känner att du förtjänar att höra det. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som gör din blogg annorlunda än alla andras, men jag tror att det är kombinationen av att skriva någon slags givande text till inläggen tillsammans med snygga bilder och andra inblickar i din vardag.

  Nu blev det här en onödigt lång kommentar men jag ville mest tala om att du gör ett otroligt bra jobb med denna blogg och jag gillar verkligen podden ni har också! Sen vill jag tillägga while jag ändå håller på att skriva sjukt mycket att det här inlägget var så fint på något sätt? Gillar det!

  Hoppas att du mår fint!

  Jenny 2017-01-04 16:04:19
  Svara
 • Så mysigt inlägg på något sätt, fint att få kika in i din telefon!

  Rebecka 2017-01-04 14:19:35
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!