Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Babas.

DSC_3377När Sarah fyllde 20 fick hon ett restaurangbesök av mig och My i födelsedagspresent. Igår åkte vi till Rågsved för att prova Babas burgers and bites. Mitt bland bostadshusen ligger det här jättelilla hamburgerhaket (med åtta sittplatser) som blev nominerat till gulddraken. DSC_3369Jag blev inte besviken! Brödet var kanske lite torrt och de hade kunnat ösa på med fler pommes frites, men köttet och tillbehören var megagoda. Eftersom folk vallfärdar till Babas från hela Stockholm så var vi tvungna att gå så fort vi ätit upp, vilket förstås var snopet när vi hade tänkt att gå ut och käka med Sarah. Men, det är ju trots allt en diner och inte en restaurang. DSC_3374My! För att få sitta ner och äta på Babas rekommenderar jag att ni kommer vid femtiden, innan folk börjar bli middagstokiga. Maten är värd 20 minuters tunnelbanefärd från Slussen! fJag, som sätter i halsen.

Skitfin kväll som vanligt med dessa två. Nu har vi känt varandra i ett år, hurra! Här är fyra andra hamburgertips: Flippin’ burgers, Vigårda, AG och Lilys Burger.

Translation: Sarah, My and I had dinner at Babas burgers and bites yesterday. Burgers are my life.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Om du någon gång befinner dig i Gbg ska du absolut besöka nyöppnade ”The Barn” på Kyrkogatan.
  Gemytlig inredning, grym personal och OTROLIGA burgare.

  Stina 2014-02-06 15:29:01
  Svara
 • Om du någon gång befinner dig i Gbg ska du absolut besöka nyöppnade ”The Barn” på Kyrkogatan. Som den hamburgerfantast du är. Ett fantastiskt ställe med gemytlig inredning, go personal och OTROLIGA burgare.

  Stina 2014-02-06 15:26:52
  Svara
 • supergos!

  agy 2014-02-06 09:10:04 http://agnesiod.blogspot.com
  Svara
 • Vilken söt håruppsättning och häftig tröja!

  Nike 2014-02-06 08:39:06 http://konstgjort.devote.se
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!