Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

TVÅ GÅNGER FRUKOST

DSC_2211

Chiapudding som den äkta bloggaren jag är. Blanda mandelmjölk, ett par matskedar chiafrön, lite kokosflingor och en knivsudd vaniljpulver. Låt stå över natten och häll över i en skål som du gillar eller ät den som den är. Toppa med hallon, banan och apelsin. Eller vad du nu kan tänkas ha hemma.

DSC_2230

Smoothien är en basic variant på hallon, banan, havremjölk, kokosflingor och jordnötssmör. Toppat med bipollen. Ja det här var en god frulle hörni.

grön smoothie

Grön juice! Gör dig stark och smart. På ett ungefär. Äpple, avokado, selleri, grönkål, apelsin och gurka. Plus vatten tills du får den konsistens du är ute efter. Hade jag haft ingefära och lime hemma hade jag tillsatt det med. Och mynta. Mynta hade varit guld.

DSC_2354

Ackompanjerad med en chiapudding och ett kokt ägg.

Andra smarriga frukostar:
Amaranthgröt med nötmjölk och apelsinskivor.
En arbetsvecka, fem frukostar.
Ugnsbakad gröt.
Bananpannkakor.
Choklad- och kokoschiapudding.
Morotsgröt.
Acaibowl.

Translation: Two breakfasts that I’ve had lately. Translate by hitting the translate button under the header. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Från var har du köpt skålen? Den på första bilden :)

  O 2015-04-16 13:31:17
  Svara
 • hej! ser dööö-gott ut!! vad använder du för mixer eller vad en säger när du mixar smoothies & juicer?

  Ida 2015-04-16 11:47:18
  Svara
 • Ser jättegott ut, är väl en av de väldigt få som ännu inte testat chiapudding…Får ta tag i det vid tillfälle :) www.henniska.blogg.se

  Mielo 2015-04-16 11:20:51 http://henniska.blogg.se
  Svara
 • Hej Flora!

  Hoppas du har det supermysigt med din familj i London och tack för en fantastisk blogg :)

  Jag har en fundering/ett problem. Jag gillar inte kött typ, alltså tycker inte det är särskilt gott (snarare ganska läskigt och får rysningar om man får typ en sena, broskbit osv i munnen), men jag bor tillsammans med min pojkvän som älskar kött… Vi äter en hel del vegetariskt, framför allt när jag lagar mat, men det gör jag ju inte alltid och när min kille lagar mat blir det ofta köttfärssås, chili con carne, falukorv o.s.v. Alltså det är inte så himla lätt att ba: Nu är jag vegetarian, punkt. Utan han har ju kompromissat en hel del genom att äta mycket vegetariskt och när han lagar middag så kan jag ju inte tvinga honom att laga en extra rätt till mig..? Vad hade du gjort om Felix inte alls kunde tänka sig att bli vegetarian? (vet att han äter kött ibland, men verkar inte som ni gör det hemma)

  Vi har gemensamt ica-kort och älskar att laga mat ihop vilket innebär att vi inte kommer dela upp vårt kylskåp, här är mina saker och här är dina, för det blir ju helt sjukt och inte alls trevligt tycker jag. Men har du några bra tips på hur man löser en sådan här situation? Samt, hur gör man när man blir bortbjuden och det typ alltid bjuds på kött? Man vill ju inte vara besvärlig och be folk laga annat till bara en själv liksom…

  Åh, det är ett sådant dilemma.

  Puss och ta hand om dig <3

  j 2015-04-16 10:17:27
  Svara
  • Svar på js kommentar.

   Hej! Jag äter inte kött. Såhär tycker jag; Ni får väl komma på vad era gemensamma mat-nämnare är och äta mycket av det. Det mesta kan man ju faktiskt lägga till lite kött på sidan av om det känns mer komplett. Typ om ni äter någon schysst gryta, wok, soppa, pasta etc., pojkvännen får slänga på lite stekt kyckling på toppen och så KLARRTTT alla är glada. En annan dag kanske ni äter hamburgare, då steker ju du en bönburgare och smyger in den mellan bröden istället. Går man till kompisar som absolut inte kan tänka sig att äta vegetariskt en kväll tar man med sitt eget alternativ. Eller äter innan och går ditt och super tills man är festens fest medan alla andra är upptagna med att äta. Uppskattat av samtliga middagsgäster!! Lovar!!! Knäppt att vad man väljer att äta ska vara så himla krångligt va. Lycka till!

   O 2015-04-16 13:18:38
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!