HJÄLP VARANDRA MED TJÄNSTER & GENTJÄNSTER – ”KANSKE FINNS DET EN FRISÖR SOM KAN KLIPPA NÅGON I UTBYTE MOT BOKFÖRINGSHJÄLP?”

dd5401b4965bbc9da276e1aa90eb029e

Jag fick en fråga:

”Hej!

Jag vet inte riktigt vem jag ska höra av mig till men jag har en idé till Metro Creative-gänget, eller till dig. På din och Sandra Beijers blogg har man tidigare kunnat söka vänner eller brevvänner. Jag undrar om du eller någon annan Creative-kollega skulle kunna ordna en liknande sökning, fast inte efter vänner utan efter tjänster och gentjänster?

Jag skulle t.ex. verkligen vilja hitta någon som skulle kunna hjälpa mig med italienskan men även någon som kan hjälpa mig komma i form/någon att komma i form med. Själv pluggar jag till ämneslärare i svenska och italienska och skulle kunna hjälp någon som vill förbättra sin svenska eller få hjälp med språket i sina tentor eller i sin uppsats. Jag kan såklart en massa andra saker också, men det är svårt att komma på vad man kan hjälpa till med utan att få en förfrågan. Med din hjälp kommer så himla många människor kunna hjälpa andra och samtidigt få hjälp själva.

Kanske finns det en duktig frisör som är villig att klippa någon i utbyte mot hjälp med bokföring? Eller en person som vill få yrkesvägledning i utbyte mot att installera ett program på någons dator? Eller varför inte en bagare med brutet ben som vill att någon handlar åt hen i utbyte mot en tårta bakad av ett proffs?”

Hej Rebecka! Jag tycker att det låter som en asfin idé. Klart vi ska hjälpa varandra! Till alla som vill prova – Fyll i dessa fem punkter i kommentarsfältet så ser vi vad som händer:

Stad:
Jag vill ha hjälp med:
Jag kan erbjuda:
Något om mig:
Mailadress:

 

KANSKE GILLAR DU OCKSÅ:

Hitta en vän i din nya stad
Hitta en skrivkompis
Hitta en reskompis
Diskussion: Ensamhet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
45kommentarer
 • Jag är en singeltjej på 31 år, som söker nya vänner. Det är svårt att hitta vänner i min ålder, som inte tänker att Svenssonlivet är meningen med livet. Jag vill träffa vänner som uppskattar att leva livet, älskar att resa, istället för att gå ut på nattklubben och supa skallen i bitar uppskattar att laga mat och njuta av ett fint vin. Jag är även fascinerad av 1800-1950 tal, på riktigt, inget rockabilly! Vill dricka kaffe ur gamla koppar, ha fikastunder med 7 sorters kakor, vill lära mig virka, byta sticklingar, besöka slott, klä mig i ett plagg som syddes för 100 år sedan. Jag är en tant, men samtidigt äventyrslysten. Har precis kommit hem efter ett halvår på Malta, åker 1 vecka till Italien i slutet av maj och planerar att dra på tågluff i Europa i Sep /Okt. Är du sugen på att träffas eller bli min reskompis, hör av dig på [email protected]. Jag bor i Örebro, men har familj och vänner i Stockholm.

  Jessica Sandberg 2016-05-17 00:16:09
  Svara
 • Stad: Göteborg/Kungsbacka

  Hej!
  Tycker att detta var en fantastisk idé (jag är lite sen på bollen dock).
  Jag söker nya vänner att diskutera livet och vad det går ut på; resor, erfarenheter och utmaningar, dricka vin och dansa på indieklubbar runt om i Göteborg (<3) jag vill väldigt gärna lära mig att klättra och kanske sy, starta en bokklubb m.m.
  Maila mig på [email protected]

  Christine J 2016-02-19 08:53:05
  Svara
 • Stad: Göteborg
  Vi vill ha hjälp med: Vi är två kompisar som vill ha hjälp med att lära oss grunderna i HTML, kodning, illustrator, photoshop, allmänt bloggfix typ.
  Vi kan erbjuda: hjälpa dig att sy ett plagg, alternativt att vi syr ett plagg till dig, eller syr om/lagar något du redan har. vi kan också erbjuda sällskap i form av syjunta eller stick/virk-träff eller liknande :)
  Något om oss: Vi är två synördar som gillar att fika, dricka vin och tycker feminism är bäst!
  Mailadress: [email protected], [email protected]

  Josefine och fredrika 2016-01-20 18:59:26
  Svara
 • sökes: någon mer erfarenhet av backpacking (eller som har rest mkt i sydostasien) som har lust att dela med sig av erfarenheter tips och trix. funkar lika bra på mail eller facebook som irl!!
  finnes: är bra på mat så kanske receptutbyte?? har även basic kunskaper i foto och ps

  [email protected]

  clara 2016-01-16 18:05:31
  Svara
  • Svar på claras kommentar.

   Hej Clara! Asien är magiskt, fy va roligt att du skall dit. Jag kanske kan hjälpa dig! Jag har rest runt i Asien en hel del senaste åren (summerar man alla resorna, så har jag spenderat nästan ett år där borta i värmen). Har varit i Thailand, Vietnam, Kambodja, Filippinerna och Malaysia (både Malackahalvön och Borneo) och sitter på en del kunskap och kontakter/liknande även om andra länder i Asien! Du får väldigt gärna höra av dig till mig! Du skriver inte vart du bor, men skulle det råka vara så att vi befinner oss i samma stad (Göteborg), så kan vi väl ta en fika och prata Asien en stund? Ha det bra! / Anna (mail: [email protected])

   Anna 2016-01-21 18:34:33
   Svara
 • Stad: Borlänge/Falun (men kan ta emot/erbjuda hjälp via internet också)
  Jag behöver: Någon att träna med/peppa varandra till tjejklassikern. Cykling, skidor, simning och löpning. Kanske är du själv sugen på att utföra tjejklassikern, eller vill träna inom dessa grenar ändå? Jag är väldigt mycket nybörjare på allt. Bor du inte i närheten, men ska göra tjejklassikern, tycker jag att det skulle vara kul att utbyta träningstips och peppa varandra via mail/facebook!
  Jag skulle också vilja lära mig fotografera! Typ portättbilder och liknande. Har tillgång till studio och kamera i Borlänge, men känner mig inte tillräckligt duktig för att använda dessa.
  Jag kan erbjuda: Hjälp med mycket InDesign, Illustrator, Photoshop, HTML, CSS, en del JavaScript och annan grafisk design (typ hjälp med att designa ett snyggt cv, bloggdesign, snygga till din nya profilbild, göra en logotyp). Jag kan vara din gymbuddie på Friskis&Svettis i Borlänge. Jag kan också bjuda på vegansk mat och vin.
  Något om mig: Jag är 21 år och pluggar Grafisk Design i Borlänge (kommer från Falun). Är intresserad av vegansk mat, djurrätt, feminism, miljö, musik och mode.
  Mail: soffesand(@)hotmail.com

  Sofia 2016-01-11 13:54:13
  Svara
 • Stad: Stockholm
  Jag vill ha hjälp med: Att lära mig fotografera! Har precis skaffat systemkamera och vill lära mig allt som finns att lära. Och att hitta de bästa fiken, pubarna, gatorna, ställena, klubbarna (you name it!) i Stockholm! Är du erfaren inom yoga lär jag mig gärna mer om det också :)
  Jag kan erbjuda: Lagning eller omdesigning av gamla kläder, hjälp med tyskaplugg, tips på god veganmat, tips angående dumpstring m.m.!
  Något om mig: Nyinflyttad i Stockholm sen augusti, pluggar på Uppsala Universitet och ägnar det mesta av min tid till att engagera mig politiskt, laga najs veganmat, träffa vänner, dricka te på pubar, dumpstra och leva livet.
  Mailadress: [email protected]

  Wanja 2016-01-11 00:24:57 http://www.wanja.webblogg.se
  Svara
 • Lund

  Jag behöver hjälp med: att träffa nya vänner, mina befintliga är superfina, men behöver vidga mina kompisvyer.

  Jag kan erbjuda: trevliga vinkvällar, spexiga utekvällar, världens gosigaste katt, stryk i sällskapsspel, goda vegetariska middagar, allt göttigt du vill veta om Lunds studentliv, värmländska uttryck och löpturer om du gillar det.

  Är 23 år, född i Värmland och bosatt i Skåne sedan två år tillbaka. Under våren ska jag plugga grafisk design och när jag inte gör det kommer jag spela cs eller gosa med katten. Har därför MASSA tid över till att göra kul saker.

  [email protected]

  Louise 2016-01-10 23:30:51
  Svara
 • Lund
  Jag behöver hjälp med: att träffa nya vänner, mina befintliga är superfina, men behöver vidga mina kompisvyer.

  Jag kan erbjuda: trevliga vinkvällar, spexiga utekvällar, världens gosigaste katt, stryk i sällskapsspel, goda vegetariska middagar, allt göttigt du vill veta om Lunds studentliv, värmländska uttryck och löpturer om du gillar det.

  Är 23 år, född i Värmland och bosatt i Skåne sedan två år tillbaka. Under våren ska jag plugga grafisk design och när jag inte gör det kommer jag spela cs eller gosa med katten. Har därför MASSA tid över till att göra kul saker.

  Louise 2016-01-10 23:24:51
  Svara
 • Stad: Lund
  Jag vill ha hjälp med: Lära mig dreja, leva mer YOLO och kanske lite tips för riktigt god veganmat eller raw food! Jag behöver egentligen inte få något tillbaka, tycker mest det är kul att dela med mig av nedanstående kunskaper och träffa lite nya människor (Korrespondens via mejl funkar dock bra det med!)!
  Jag kan erbjuda: Kunskaper i Illustrator, Photoshop och InDesign samt grafisk design i allmänhet, spanska, franska, reseerfarenheter från Sydamerika, universitet och studentliv i Lund (främst nationer men även hela Studentlund), magiskt recept på bönburritos, lite WordPress, korrekturläsning (svenska, engelska, spanska) samt peppigt träningssällskap (Gerda)!
  Något om mig: 24 bast, ”Pescatarian” (brukar dock kalla mig flexitarian för jag äter det mesta som bjuds på, kan dock betala för en riktigt god hamburgare), tidigare djupt inrotad i Lunds studentliv och har provat på många utbildningar (ingenjör, arkitekt, psykolog), älskar att resa och klappa på djur! Älskar guilty pleasure-musik. Vet fortfarande inte vad jag ska göra när jag blir stor!
  Mailadress: annajafvert(at)hotmail.com

  Anna 2016-01-10 16:37:38
  Svara
 • Stad: Oslo!
  Jag vill ha hjälp med: att komma ur min comfort zone och testa på massa nya grejer, laga god mat, dansa på ett helt nytt dansgolv, gå på fler utställningar och konserter, bli bättre på fotografi och få tips på bra litteratur.
  Jag kan erbjuda: bra sällskap (hoppas jag), kan en hel del om kaffe, om utelivet i oslo, är en god lyssnare och har mycket bra musiktips!
  Något om mig: Konst-, musik- och filmintresserad som älskar att lära känna nya människor men kanske inte alltid vågar gå fram till någon även om jag skulle vilja. Tycker om att sitta på en matta och diskutera något spännande mitt i natten, lyssna på vinyl och dricka rödvin. Kaffenörd. Gillar kläder och att gå på café.
  Mailadress: [email protected]

  Bodil 2016-01-10 12:42:02 http://www.instagram.com/bodiljo
  Svara
 • Juste! Jag söker även ngn som vill resa med mig nästa år. Någon som talar åtminstone lite spanska och tycker god mat är mkt viktigt. Plus! Jag tränar på Friskis :-)

  Emilia 2016-01-10 11:17:44
  Svara
 • Stad: Stockholm
  Jag vill ha hjälp med: att komma iväg till gymmet, få sällskap på promenader och längdskidåkning, plugga effektivt
  Jag kan erbjuda: gott sällskap, gråtfest (gråter hela tiden), bra filmsällskap (jag somnar ALDRIG), god aptit (mycket bra att laga/äta mat med)
  Något om mig: älskar mat, natur, bo Kaspers och loppis
  Mailadress: [email protected]

  Emilia 2016-01-10 11:14:36
  Svara
 • Stad: Malmö

  Jag vill ha hjälp med: Bloggdesign/kodning (kanske en minikurs eller bara lite hjälp), en träningskompis som inte heller har tränat på flera år men som kanske uppskattar träning och kan peppa lite!?
  Jag kan erbjuda: Fotokunskaper – både pedagogisk utlärning (haha) och kanske porträttfotografering, lite enklare sömnad, sällskap, ev. även barnpassning!
  Något om mig: 21, snart 22 år, uppvuxen i Falkenberg i Halland, studerar till Förskollärare med Musikprofil på Malmö Högskola
  Mailadress: [email protected]

  Beatrice 2016-01-09 21:10:38 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Stad: Malmö
  Jag vill ha hjälp med: Hitta ett nya coola kompisar att dricka öl med, hjälp i universitestvimlet, pluggkompisar, någon att prata franska med och möjligtvis hjälp med att hitta ett uberbra kollektiv att bo i!
  Jag kan erbjuda: långa promenader med en fluffig vovve, genussnack, pysseltips, matlagnings och spelkvällar. Skönt häng! Annars läser jag gärna andra texter pratar politik.
  Något om mig: är en 22-årig tjej från Malmö, som ska plugga genusvetenskap i Lund nu till våren. Älskar att förkovra mig i text och läsning, feminins, vinyler, secondhand shopping, utflykter och påhittiga grejer!
  Mailadress: [email protected]

  Lina Ingerstedt 2016-01-09 20:41:49
  Svara
 • Stad: Malmö
  Jag vill ha hjälp med: Jag behöver hjälp med InDesign och lära mig lite grafisk design.
  Jag kan erbjuda: Nice rundtur i Malmö, ASBRA tips på mysiga fik, öldejt, är ca bästa personen att deeptalka med eller bara vill bli mer pepp på livet! Kan även dela med mig av mina fotokunskaper!
  Något om mig: Student. Älskar feminism, kaffe, öl, att dansa på fest, Maggio, skriva och det kreativa.
  Mailadress: [email protected]

  Dana 2016-01-09 19:22:10
  Svara
 • Stad: Malmö

  Jag vill ha hjälp med: Lära mig stå på händerna, lära mig spanska och någon som kan hjälpa mig att gratis ladda ned illustrator/premiere.
  Jag hjälper gärna till med: Hänga med ditt husdjur när de behöver lite extra gos eller lek eller bara passa dem över en dag. Kan lära ut franska och är ca bäst i världen på allt som har med dejtande att göra.
  [email protected]

  Clara 2016-01-09 13:03:19
  Svara
 • Stad: Lund
  Jag vill ha hjälp med: ha kontakt med någon som har ett livsmedelsföretag / någon annan start-up / vad jag vill göra efter min civilingenjörsexamen / livsändamål (låter för flummigt men jag menar allvar!) /
  Jag kan erbjuda: är bra på att rätta labbrapport, kan hjälpa till med matte, kemi/biologi , tycker mig vara ganska bra rådgivare i kärleksituationer, är bra på att loppisfynda märkesgrejer
  Något om mig: pratglad, älskar loppisar, musik, galna upptåg och utflykter. skulle kunna leva på avokado, vispgrädde och vitt bröd men inte i samma måltid såklart
  Mailadress: idakleinau at yahoo.se

  Ida Kleinau 2016-01-08 19:40:05
  Svara
  • Svar på Ida Kleinaus kommentar.

   kom på att jag ändrade mig precis efter jag postat! Nr 1 på vad jag behöver hjälp med är grunderna i Illustrator och Photoshop!!

   Ida Kleinau 2016-01-09 09:00:56
   Svara
 • Stad: jönköping (men spelar egentligen ingen roll)
  Jag vill ha hjälp med: islandstips! Ska försöka ta mig dit och jobba/volontära i utbyte mot mat + husrum ett litet tag i vår. Tips på ställen en kan jobba/volontära på uppskattas främst, men också tips på lite bra resemål om en vill upptäcka landet lite mer än typ reykavik.
  Jag kan erbjuda: typ respons på din text om du gillar att skriva (vilket jag själv gillar, och har precis avslutat en kurs i kreativt skrivande), jag kan göra något kreativt åt dig typ skriva ett citat snyggt kalligrafiskt på ett kort/papper/etc, om du bor i jkpg ellr i närheten kan jag bjuda på en fika.
  Något om mig: 20 år, snäll, gillar mat, kreativ, vad finns det mer att veta :)))
  Obs, gör inget om du inte bor i närheten, går lika bra o prata på mejlen. Kontakta mig på [email protected]

  elisabet 2016-01-08 18:23:30
  Svara
 • Stad: Stockholm
  Jag vill ha hjälp med: träning i form av gym på sats. Har redan kort och sånt men vill ha hjälp och pepp av någon!
  Jag kan erbjuda: 1. mattehjälp och annan pluggpepp! Mycket bra om det är någon som vill plugga upp sina betyg från gymnasiet eller liknande.
  2. raggningshjälp! Har fått utmärkelsen som världens bästa krograggare av mina vänner och tänker att eftersom jag nu inte är singel längre kanske jag kan hjälpa andra i nöd istället.
  Något om mig: 22 år och pluggar i Stockholm. Gör det som alla gör mest, alltså kollar serier, läser böcker, dricker öl och kollar på söta katter på internet.
  Mailadress: [email protected]

  Astrid 2016-01-08 17:32:26
  Svara
 • Stad: Uppsala
  Jag vill ha hjälp med: spanska! Kan i princip inget alls så all hjälp önskas :) Ska resa runt i Argentina, Bolivia, Chile, Peru och Brasilien i vår och alla språktips (även portugisiska om någon kan!) och resetips är välkomna!
  Jag kan erbjuda: Mattehjälp, musiktips eller så kan jag baka världens drömmigaste kanelbullar till dig :)) Är nog en ganska peppande träningskompis också
  Något om mig: Älskar mat (mest vego), jobbar på Ikea, skriksjunger sent in på nätterna, ser helst på wes Anderson eller oitnb eller girls, skriver texter ibland och dricker te och öl och rödvin.

  ebba.regnstrom (at) gmail.com

  Ebba 2016-01-08 13:06:34
  Svara
 • Stad: Göteborg
  Jag vill ha hjälp med: Hitta en klätterkompis/träningskompis! Behöver någon som kan peppa mig och tjata på mig! Har också tänkt börja göra egna hudvårdsprodukter om någon är på! :—-) BRA parfym, tvål mm. utan en massa konstigheter i.
  Jag kan erbjuda: Prestigelöst häng och är väldigt bra på att komma på idéer och lösningar på praktiska saker!! (Erbjuder träningskompis med såklart!)
  Något om mig: försöker äta veganskt fast jag älskar skaldjur, är pysslig och kreativ(måla, sy, virka, tälja osv.), mkt omtänksam. Lite blyg till en början. Gillar hållbarhet!
  Mailadress: [email protected]

  Julia 2016-01-08 11:47:16
  Svara
 • Stad: Lund
  Jag behöver hjälp med: Att klippa mig! Avskyr att gå till frisör! Haha.
  Jag kan erbjuda: Har extremt bra koll på det mesta som rör Lunds universitet (framför allt studentlivet) så är man ny student sitter jag på en hel del information. Jag har även erfarenhet av att passa barn och djur. Jag gillar också att läsa så vill ni typ ha feedback på arbeten och dylikt skulle jag kunna ge er det!
  Något om mig: Pluggar socionom i Lund, gillar matlagning, musik och träning.
  Mailadress: [email protected]

  Sara 2016-01-08 11:41:07
  Svara
 • Fantastisk idé, hon som kom med förslaget borde ju bli entreprenör och utveckla en app av det här!!

  rebecka 2016-01-08 08:51:56
  Svara
 • Stad: Umeå
  Jag vill ha hjälp med: Thailändska! Var utbytesstudent i Thailand 2007 och har totalt försummat de jag lärde mig.. vill damma av/putsa upp/lära mig igen!
  Jag kan erbjuda: Garv å massa kaffe
  Något om mig: Snäll! Glad!
  Mailadress: [email protected]

  Helena 2016-01-08 08:36:38
  Svara
 • Fantastisk ide’ detta! Heja

  Elin 2016-01-08 02:12:52
  Svara
 • Place: Lund
  Need help with: I’m moving to Lund in two weeks to study at the Lund University as an Erasmus exchange student. I really would like to meet some nice Swedish people, who can learn me all the important things I have to know about Sweden, Lund and Malmö. I’m interested in urbanism, feminism, sociology and I would like to learn some Swedish as well. I also need a bike in Lund.
  Can help with: I can help you with some languages: english, dutch, french and frisian. I’m writing for a magazine, so I have some writing skills and I really like to help people in the research process for an article, essay etc. I studied documentury, so I can also help with a project.
  Something about me: 23, currently living and studying in Brussels, but originally from the Netherlands. Love special beers, my bike and cities.
  Email: sbmwie @ hotmail .com

  Sabine 2016-01-08 02:00:10
  Svara
 • Stad: Lund
  Behöver hjälp med:
  textläsning. Jag skriver skönlitterärt och vill så gärna ha feedback från nån som inte känner mig. Det måste inte vara irl (mejl går bra) och du måste inte vara proffstyckare, bara gilla att läsa.
  Jag kan erbjuda:
  textläsning tillbaka. Både om du vill dela kreativ text eller behöver hjölp med språk i din uppsats eller hemtenta.
  Vegantips (recept, ersättmingsprodukter och faktan om djurrätt eller näringslära till exempel)
  Kan ganska mycket om universitet och utbildning också så light studievägledning kan jag erbjuda! Och allmänna överlevnadstips för nya studenter, särskilt då vid lunds universitet.
  Har du djur som behöver passas (kan inte ha katt hos mig dock men allt annat) i lundområdet ställer jag också gärna upp.
  Något om mig:
  Jag är 22, har pluggat massa svenska och religion i Lund men kommer ursprungligen från Stockholm. Feminism, djurrätt, läsa, skriva, dricka öl och smink tycker jag extra mycket om. Kontakt via mejl eller ses på riktigt går lika bra. Kram!
  fannymodig (at) hotmail.com

  Fanny 2016-01-08 01:07:26
  Svara
 • Stad: Göteborg
  Jag söker: någon att springa tillsammans med, kanske laga lite mat, diskutera viktiga frågor med såsom politik, kärlek och framtidsdrömmar till exempel och allra bäst görs det över ett glas vin/en öl, cola eller kaffe och te om en så vill, kanske en kanelbulle eller en alldeles fantastiskt god veggogryta?
  Jag kan erbjuda sällskap: sällskap, skratt åt fånigheter, pepp när livet leker och många kloka råd om det någon gång känns lite mer motigt än vad det borde.
  Något om mig: Blir Göteborgare om en och en halv vecka för att studera till fysioterapeut i tre år framöver, gillar att träna och yoga, laga mat, umgås, fuldansa, åka på äventyr, kolla på youtubeklipp. Är 20 år gammal och heter Elin. Mer tycker jag att en kan berätta när en dricker vin, kaffe eller delar en kanelbulle i Haga?
  Mail: [email protected]

  elin 2016-01-08 00:03:19 http://elinuden.blogg.se
  Svara
 • SÅ BRA IDÈ!!! Inte minst ur ett miljöperspektiv! Grön ekonomi<333

  Anna 2016-01-07 23:54:28
  Svara
 • Stad: Göteborg
  Jag vill ha hjälp med: Studievägledning-ish och någon att träna, laga mat med och/eller sitta och rita/pyssla/skapa med!
  Jag kan erbjuda: Tränings-, pyssel- och matlagningssällskap, såklart! Kan även hjälpa till med korrekturläsning och lite fotokunskaper.
  Något om mig: Jag är evigt lost i vad jag ska göra när jag blir stor och jobbar som servitris på Pizza hut i väntan på alla resor jag planerar, och att jag ska komma på vad jag ska göra sen. Jag äter mestadels veganskt, gör yoga varje morgon och löptränar så fort mina bihålor tycker det är varmt nog. Brukar pyssla med grejer jämt, antingen så fotar jag, redigerar, ritar, syr om en kjol, stickar, broderar och så vidare, har helt enkelt ständigt kli i fingrarna.
  Mailadress: [email protected]

  Linnea 2016-01-07 22:56:33 http://ordochfoto.blogg.se
  Svara
 • Stad: Göteborg
  Hej! Är en relativt nyinflyttad student i denna vackra stad som så hemskt gärna skulle vilja ha en träningskompis. Har kort på SATS och älskar många av deras pass men det är ju så djävulskt tråkigt att gå ensam. Kanske inte 100% rätt inlägg att kommentera på men som sagt, jag erbjuder mig som träningskompis till någon där ute som också behöver motivation för att träna och som inte vill vara ensam :-) Jag är för övrigt 22 år gammal!
  Hör av dig om du känner dig träffad! Kram!

  Teresia 2016-01-07 21:54:15
  Svara
 • Stad: Göteborg
  Jag söker en löparkompis! Jag gillar att springa men är verkligen urusel på att snöra på mig skorna and get out there. Jag söker dig som kanske inte är maratonlöpare men som gärna springer (eller vill börja springa) någon/några gånger i veckan. Jag vill springa intervaller, fartlekar och i tunga backar, jag vill också springa en långrunda lite då och då. Och kortrundor och gångrundor och äh-vi-chillar-hemma-rundor.
  Jag kan erbjuda: Jag blir din peppiga löparkompis!
  Något om mig: Jag har imponerande lokalsinne och är en djurälskande allergiker ( katter <3 ). Samt är en jäkel på veggo-mat, både på att äta och tillaga.
  Mailadress: [email protected]

  Lisa 2016-01-07 20:51:08
  Svara
 • Stad: Göteborg
  Jag vill ha hjälp med: hitta vänner! Bott i London så länge så att alla mina gamla kompisar i Gbg har flyttat/skaffat barn :(
  Jag kan erbjuda: allt från bullbakning, London-guider till lättare webdesign. Samt att gå ut med era hundar gratis i utbyte mot hundgos.
  Något om mig: snart 23årig tjej som ska plugga till undersköterska i höst. Älskar hundar och att baka. Harry Potter är mitt favoritämne fast jag är bäst i Sverige på Mumin-kunskap. (OBS dokumenterat.)
  Mailadress: DaniellaAberg at hotmail.com

  Daniella Caspian 2016-01-07 20:49:02 http://Forbiddenforest.blogg.se
  Svara
 • Bor i: Stockholm
  Behöver hjälp med: att bygga lite på min redan existerande hemsida (WordPress) så att den passar mina behov (blogg, portfolio – foton och film)
  Erbjuder: porträttfotografering/fotografering av valfritt objekt (har ändå vissa nono’s) kan även hjälpa till med att filma något vid behov, pratar även flytande franska så kan erbjuda hjälp med den!
  Något om mig: regissör och fotograf, ursprungligen från Värmland, gillar att gå på konstutställningar, teater, bio osv.
  Mail: [email protected]

  Isabel lindström 2016-01-07 20:21:56
  Svara
 • Stad: Umeå!
  Jag vill ha hjälp med: att lära känna staden och hitta andra guldkorn än de som finns på Tripadvisor! Vore ju heller inte helt fel att lära känna någon egen person i staden så jag kan sluta snylta på min pojkväns kompisar :’)
  Jag kan erbjuda: Relativt kul sällskap (Skrattar man inte med mig så skrattar man åt mig, helt okej) eller så kanske du behöver en CV bild eller kanske för att börja dejta på tinder/grinder? Har en amatörmässig kärlek för att fotografera personer och barn.
  Något om mig: Nyinflyttad student som studerat på annan ort (/håla) de senaste åren. Tycker att det här med dåliga serier är kanon, att vegetarisk mat är något spännande exotiskt och har svårt att förstå denna träningsepidemi som drabbat merparten av mitt fejsbookflöde. Kommer ursprungligen från Stockholm och hängde med Flora innan hon blev för cool för mig ;) ;)
  Mailadress: [email protected]

  Josefin 2016-01-07 20:15:38
  Svara
 • Stad: Stockholm
  Jag vill ha hjälp med: Do’s and don’ts kring bokföring (precis som i rubriken, ska dock inte klippa någons hår, lovar!)
  Jag kan erbjuda: Formgivning; kanske finns behovet att få något layoutat, eller varför inte en illustration, till en poster.
  Något om mig: Formgivare som gillar fika, museum och stickning.
  Mailadress: [email protected]

  Karin 2016-01-07 19:25:41 http://www.karinholmstrom.se
  Svara
 • Stad: bästa Göteborg
  Jag behöver verkligen, verkligen hjälp med att shoppa. Samt allt kring smink. Jag är så fruktansvärt lost i det här med vinterkläder eftersom jag bott i värmen ett tag. Älskar 60s men känner mig mer som en trött mamma. Bu
  Jag är däremot ganska grym på mat samt något så kul som privatekonomi. Budgetz och sparande!
  Annars så ska jag köpa gymkort imorgon(hehe), pinteresta och fundera vidare på livet!
  [email protected]

  Emma 2016-01-07 19:16:31
  Svara
 • Stad: Malmö
  Jag vill ha hjälp med:
  1) Hitta en dejt! Tänker att Floras läsare säker har många snälla, roliga, vettiga och gulliga killkompisar att para ihop mig med. (om mina kompisar skulle läsa detta skämtar jag, annars inte för jag är så himla kärlekstorr)
  2) En privat yogalektion så att jag kan få alla positioner rätt. Obs jag är nybörjare, men älskar det.
  Jag kan erbjuda: rundtur i Malmö/Lund, vegetariska matlagningstips om du är ny på det, sånglektioner eller hjälp med att skriva till exempel uppsatser.
  Något om mig: Fyller 22, pluggar, spexar, lagar mat och är en allmänt rolig människa som gillar att hitta på alla möjliga upptåg.
  Mailadress: [email protected]

  Hanna 2016-01-07 18:28:46
  Svara
 • Stad: Stockholm
  Jag vill ha hjälp med: Att producera mina låtar. Jag skriver chill, vemodig pop på svenska och försöker få till inspelningar som jag kan släppa på Spotify framöver. Just nu proddar jag själv men känner att jag lätt kör fast och att allt låter likadant. Jag behöver någon som kommer in med nya öron. Du behöver inte ha massa tekniska skills eller utrustning, bara kreativitet och skaparglädje.
  Jag kan erbjuda: Hjälp med ditt musikprojekt om du vill. T.ex. feedback på låtar, produktions-assistans eller någon som sjunger eller spelar piano på någon inspelning.
  Något om mig: Här är en liten intervju med mig och en spotifylänk: https://news.spotify.com/se/2014/10/15/linnea-henriksson-och-klara-anden-om-halmstad/
  Här är min soundcloud: https://soundcloud.com/klara-and-n Om du känner dig pepp, hör av dig!
  Mailadress: [email protected]

  Klara 2016-01-07 17:34:30
  Svara
 • Stad: Paris (tacka gudarna för Facebook)
  Jag vill ha hjälp med: Allt vad ansökan till universitet heter, meritpoäng, behörighet, välja program etc.
  Jag kan erbjuda: Om någon ska flytta till Paris/Frankrike har jag jättemycket tips! Även språk kan jag vara behjälplig med (dock mest svenska och engelska, franskan är inte helt flytande men lättare/kortare saker går bra)
  Något om mig: Älskar mat (laga + äta), skidåkning, yoga och att resa
  Mailadress: [email protected] eller Cajsa Hemström på Facebook

  Cajsa 2016-01-07 14:56:04
  Svara
 • Din blogg är den bästa jag vet. Jag blir så otroligt glad av att läsa dina inspirerande inlägg :) Sluta aldrig blogga!!!!!

  Astrid 2016-01-07 14:48:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!