Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HITTA EN RESEKOMPIS VOL. 2

”Flora! Kan du inte göra ett inlägg där man kan hitta resekompisar för typ tågluff?? Vill också tågluffa! Kram”

Såklart jag kan! Här kommer Hitta en resekompis volym 2!

Hitta en resekompis

Jag vet att många av er drömmer om att exempelvis tågluffa i Europa, cykla runt på Gotland, backpacka i Asien eller bo ett par månader i New York – men saknar någon att göra det med. Och alla vågar kanske inte resa på egen hand. Nu har ni chansen att skriva en kontaktannons här i kommentarsfältet: Hitta en resekompis!

Skriv ut var du vill åka, när du vill åka och lite kort om dig själv. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet (annars ser bara jag den). Förhoppningsvis hittar du någon annan som vill göra samma sak! Det vore fööör fint.

Kanske gillar du också:
Hitta en skrivkompis.
Hitta en vän i din nya stad.
Diskussion: Ensamhet.

Translation: Are you looking for a travel-buddy? Then you’ve come to the right place. Write a comment below and state where you want to travel, when you want to travel and a couple of sentences about yourself (don’t forget to write your email adress in the actual comment, otherwise I’m the only one who can see it). Hopefully you’ll find someone who is dreaming about the same thing!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
59kommentarer
 • Hejsan!
  Jag kommer mellan den 20e juni och 19juli ungefär tågluffa från Amsterdam till Lissabon och vill under tiden träffa nya passionerade människor. Planen innefattar ett par stopp på vägen i Berlin, neråt i Tyskland, mot norra Italien (Milano, Venedig, Cinque Terre)och längs södra Frankrike innan jag intar Barcelona och Toledo för en lite längre tid. Låter kanske alltför planerat MEN jag är ute efter sällskap som har känsla för spontanitet och som är öppen både för dagsäventyr och kulturell barhoppning med andra internationella backpackers. Jag själv är något av en supergooglare och har därmed en lång lista på gömda bokaffärer, vintagekvarter, konstutställningar, mathak och visuella sweetspots att besöka om/när inspirationen sviktar. Jag är ute efter fart och kultur och dans på gator, men också någon som tålmodigt lär mig dricka öl (eller som är lika hopplös som jag och hellre delar en flaska vin) medan vi öppensinnat diskuterar allt ifrån populärkultur och relationer till dåliga livserfarenheter och videos på talande djur. Ungefär.

  Jag är 20 år och har det senaste året bland annat studerat filosofi, grafisk design och kreativt skrivande. Det mesta av min energi går åt till träning och att hänföras av konst, design, media och kultur. Under resan kommer jag att dokumentera mycket både genom fotografering och skrift, så om du delar det intresset vore det underbart att kunna bolla tips och idéer på ett inhemskt café eller över slappt parkhäng.

  Är du sugen på att mötas upp någonstans på vägen eller bara ta en lunch mellan tågresorna – Hör av dig! Min mail är melindabergstrand@live.com

  Melinda 2016-06-13 15:05:31
  Svara
 • Hej, slänger ut frågan för ni verkar som bra människor som en vill hänga med: är det någon här som funderar på att säsonga i alperna till vintern? Jag är lite sugen på Italien även om min italienska är väldigt dålig men skidåkningen där är ju så bra! Tänker att jag vill ha 40/60 med fest och skidåkning. Om ni är sugna på att dra i början av december så skicka iväg ett mejl till sonia.tibblin@gmail.com

  Sonia 2016-05-16 21:09:14 http://sonisorbet.blogspot.com
  Svara
 • Hej!
  Är 23-årig Uppsalastudent som kommer sakna sina nationer över sommaren och är up for anything egentligen! Kanske dra en sväng till Italien eller bara dricka öl i sthlm eller gå på picknick i en fin park? Hittar gärna på något med dig som är lika uttråkad som jag och gillar att babbla över ett par glas bubbel!! Kan i princip hela juni eller någon gång efter 15e augusti.

  Ni kommer inte ångra er! Puss
  (kajsa_22@hotmail.com)

  Kajsa 2016-05-14 15:13:35
  Svara
 • Halloj!
  I sommar planerar min familj att åka tal Berlin och Polen, efter detta tänker jag förmodligen tågluffa lite skälv genom Europa eftersom att tjaa man är ju redan där nere och man måste passa på . Känns som att tågluffa är något man bör göra om man älskar härliga människor vackra platser, god öl och att bara chilla i någon park tills solen går ner. Funderat på Amsterdam, något mer ställe och sedan avsluta med några dagar i Barcelona. Älskar att resa och har tidigare jobbat som au pair i USA( kan du relatera till detta är det ju sjukt kul) och även nyss kommit hem från vackra Sydafrika och Bali. Har någon ledigt från ca 3 juli -10 så släng iväg En rad!
  // Felicia

  Felicia.niclasdotter@hotmail.com

  Felicia N 2016-05-14 11:01:33
  Svara
 • Hej!
  Heter Sarah och är 25 år. Pluggar kriminologi i Lund men är född och uppvuxen i Göteborg. Ska förmodligen göra en utbytestermin i Bryssel till hösten och studera sociologi, och om du har vägarna förbi Bryssel så får du gärna höra av dig för en fika eller liknande! Kanske är det någon som läser som också ska studera eller bo där, och kanske till och med vill dela boende? Planerar också att besöka lite storstäder, gärna London och Paris och om någon ska dit kanske vi kan träffas där! Jag gillar att spela basket, träning i allmänhet, friluftsgrejer, att dricka öl och vin, tv-serier och film, att läsa och att upptäcka nya saker och träffa nya människor. Min mejl är srojdvall@hotmail.com, eller Sarah Röjdvall på facebook, hoppas vi hörs! :)

  Sarah 2016-05-10 23:36:55
  Svara
 • Hejjjj. Är pyjamasklädd, ligger i soffan och taggar för att jobba natt. Fick plötsligt feeling att börja planera (drömma) inför hösten. Jag vill himlahimla gärna vara borta på äventyr 2-4 veckor. Först tänkte jag och min vän resa någonstans i Sydostasien, men nu är jag själv (och jätteglad att hon fått nytt jobb!!). Jag kan dock inte släppa tanken på att åka iväg i höst (oktober/november). Jag bor och jobbar i Linköping, är engagerad i tjejjouren, gillar dans, mat, vin och valar. Vill upptäcka och hänga på stränder! Hör av er om ni också vill det. Kram
  amandaljung92@gmail.com

  Amanda 2016-05-09 09:33:40
  Svara
 • Jag är 19 och tar studenten nu i sommar! Äntligen! Efter det ska jag jobba hela sommaren fram till början/mitten av september någon gång. Sen vill jag ut på tågluff i Europa (vill väldigt gärna till Prag bla har jag fått för mig haha), helst se och göra så mycket som möjligt under 3 veckor kanske?! Jag bor i norra Norrbotten och mina intressen är typ hänga i fjällen, träna, festa, smink, kolla youtube och resa (!) men ja.. hittar inte riktigt någon att resa med nu i höst. Om du vill resa med mig får du väldigt gärna höra av dig, jossant97@hotmail.com :))

  josefin 2016-05-08 22:42:20
  Svara
 • Hej! Jag ger detta ett försök, trots rätt gammalt inlägg nu!
  Jag är 20år gammal, och har kärat ner mig i Australien efter att ha spenderat tre månader där förra året. Nu är det så att jag vill tillbaka dit för att jobba och leva. Gärna Melbourne, men reser gärna runt också. Är det någon som går i samma tankar?? Min plan skulle isåfall vara att åka dit någon gång efter sommaren! Men är smått rädd för att resa dit ensam, sååååå långt bort haha!!
  Lite om mig då: älskar att vara i andra städer än den jag bor i, gillar att dansa, tränar och går gärna ut och träffar fölk!

  isabellepersson_@outlook.com

  Isabelle 2016-05-07 12:09:39
  Svara
 • Hallå!
  22 år från Stockholm efterlyser sällskap till way och west i sommar. Släng iväg ett mail för att spåna vidare vettja!
  heterstina@hotmail.com

  Stina 2016-05-06 20:40:05
  Svara
 • Heeeeeeeej! Erika heter jag och är 20 år gammal. I sommar ska jag ta ut min första betalda semester ever (!!!) och jag skulle sååå gärna vilja spendera en del av den på tågluff! Info om mig är att jag bor i Skåne (fast har helt okej dialekt), tycker om vin/parker/Paris/solen och kan tänka mig att spendera kvällen på dansgolv såväl som i sängen framför en bra serie.
  Jag tror att alla Floras läsare är bra människor och därmed fint resesällskap, så hit me up om du:
  * Är sugen på att upptäcka Europa med tåg
  * Känner att Juli/Augusti är riktigt bra månader för det
  * Gillar livet

  Ganska okej krav tycker jag! Vore så nice att kunna samla ett gäng och njuta lite av sommaren i Europa ihop. Här är min mail: erika-steen@hotmail.com. Hör av dig!

  Erika 2016-05-04 13:05:28
  Svara
 • Jag söker inget gäng som resesällskap – utan snarare en trygg människa som kanske är lika introvert och ensam som mig. Jag heter Madeleine och bor i Norrköping. Jag gillar feminism, vin och litteratur. Jag är inte så himla resvan – men har en enorm längtan inom mig till städer, landsbygd och byar i Europa. Kanske en tågluff eller små weekends? Jag är jättesnäll, lugn, påhittig och empatisk. Jag vill resa, men inte ensam. Har du samma längtan inom dig? Hör av dig.
  Madeleines.92@hotmail.com

  Madeleine 2016-05-03 22:37:44
  Svara
 • Heeej. Ska flytta till NY i augusti för plugg och bo där i tre (!!!) år. Kmr va ensammaste tjejen everz känns det som :'( näää då, men vore nice om någon här bor där och kan ta min hand och visa vägen! Eller om nån ska dit på resa typ. Min mejl är harper.rebecka@gmail.com ha det fint!!

  Rebecka 2016-05-03 21:15:33
  Svara
 • Hej! Jag ska till New York i juni från typ 1 juni till 18 juni och undrar om det finns andra som ska dit då och vill hänga! Jag älskar att fota porträtt och landskap, filmar också mycket, tittar på många många filmer, och läser mycket. Jag läser journalistik och ska hänga i stan med amerikaner jag känner där, men också i naturen, tänker åka till Adiron racks och Niagara Falls till ex. Om du är i New York då, hör av dig! –> elodie.fb@hotmail.fr :)

  Elodie 2016-05-03 09:37:37
  Svara
 • NORGE
  Det kanske inte hör hit, men jag söker någon att hänga med, ta promenader i vårsolen, dricka vin på mysiga caféer/barer eller bara prata osvosv.. Har varit i Norge i snart två år och bor just nu i Stavanger. Befinner du dig också i den här mysiga lilla staden och känner dig lite ensam eller har lust på en ny vän? Skriv <3

  Annie 2016-05-02 23:24:20
  Svara
 • hej på er!!!!!!!!!! jag har precis bokat en resa till new york i sommar och kommer att vara där från 21/7-8/6 – dvs typ i tre veckor. åker själv för att jag måstemåstemåste vara där o ta reda på va jag o new york är, ni vet när man ba ska man satsa på det här förhållandet eller inte liksom. e lite skraj. hursomhelst vill jag jättegärna ses och dricka kaffe, äta middag, eller vadsomhelst när jag är där för jag känner lite folk men långt ifrån alla i nyc. puss o hej o mejla gärna!
  frida.jansson.danielsson@gmail.com

  Frida 2016-05-02 21:20:14
  Svara
 • Hej! Jag söker inte heller en resekompis, men jag tror att jag kan hjälpa om någon tänker resa till Budapest. Jag kan vara tolk eller bara ge tips o. dyl. Jag är 22 och pluggar svenska på uni, så det ska bli en bra övning för mig också. :D Man kan absolut kontakta mig här: zsofijakatics@gmail.com

  Mvh, Sofia

  Sofia 2016-05-02 17:25:42
  Svara
 • hej! jag letar visserligen inte resesällskap, men bor i prag den här våren och tar gärna en öl/visar vägen till mina bästa platser/går ut och dansar/etc ifall någon av er skulle ha vägarna förbi eller, som jag, bor här och vill hänga. jag pluggar statsvetenskap, men tillbringar den mesta tiden med att äta mat och dricka öl på pubar, cafeer och restauranger runt om i stan för allt är så sjukt billigt här och det har just blivit sommar. isabella@aol.se

  Isabella 2016-05-01 22:37:11
  Svara
 • Nya Zeeland
  Hej!! Jag är en 23årig tjej som har köpt en enkelbiljett till Nya Zeeland. Jag lämnar Stockholm för Auckland i slutet av augusti och jag har även fixat working holiday visum. Min tanke är att jag ska jobba och resa runt i landet. Jag tycker om fika och långa frukostar, vandra/friluftsliv, göra dagsutflykter, dricka öl, läsa böcker, simma och träffa nya människor. Är så himla peppad på detta kommande äventyr i NZ men känner mig också lite livrädd för att jag är helt ensam i starten. Hör gärna av dig om du är intresserad av att bli min travel buddy och/eller redan är i Nya Zeeland och har tips och råd.
  /Anna
  aic.johansson@telia.com

  Anna 2016-05-01 17:41:23
  Svara
 • Hejhej!
  Jag letar inte så mycket efter en resekompis som efter en kompis att kanske resa med. Jag är 17 (snart 18) och älskar musik och konserter (lyssnar mest på indie/folk/svenskt), att läsa och skriva allt från dikter till långprojekt, snygga kläder (hatar dock fula ;) ), att fota och att prata om allt mellan himmel och jord med härliga människor. Har inte gjort så mycket i livet än, men jag har stora planer… Något jag verkligen vill göra är att tågluffa i Europa, kanske nästa sommar, kanske med just dig? Låter detta lockande, men kanske lite skrämmande, tveka då inte att höra av dig! Jag bits inte (fast man kan ju aldrig lova). julia.s.majlov(at)gmail.com

  Julia 2016-05-01 16:07:19
  Svara
 • Hejsan hoppsan!
  Sååå äntligen har jag övertalat mig själv att faktiskt skriva något här! Flyttar snart tillbaka hem till västkusten efter ett tag i Buenos Aires, och har insett att jag har cirka noll gemensamt med mina kompisar från gymnasiet etc. Så, skulle bli superduperlycklig om jag hittade nya mysiga, goa personer att dricka öl med i parker och prata om livet. Älskar att resa, så är inte speciellt svårövertalad på att upptäcka nya platser och äventyr! Om detta låter intressant maila mig, så kanske vi kan bli ett litet gäng som kan drömma oss bort tillsammans i sommar!

  Peace, love and cheesecake från en snart 21-årig tjej från Uddevalla, som gillar feminism, mat, musik och gosiga kattungar! <3
  sannamariac(at)gmail.com

  Sanna 2016-04-30 23:05:18
  Svara
 • Festival?
  Tja! Någon som möjligtvis vill på festival? Jag hoppas att i alla fall kunna gå på en festival i sommar, men det är lite klurigt när ens vänner inte delar samma musiksmak. Typ Roskilde hade varit kul, och i så fall är jag intresserad av att se Tame Impala, Courtney Barnett, PJ Harvey, Mac DeMarco, Neil Young, Cate Le Bon mm. Är 18 år, vegan, musikintresserad, pk, lite vilsen, spontan & uttråkad. Pepp på att hitta på något kul i sommar. Vill du inte gå på festival? Skriv gärna ändå! Vill lära känna nytt folk.
  sunkicksout@gmail.com

  Evelina 2016-04-30 18:18:20
  Svara
 • Hej!
  Häng med mig till Nya Zeeland i höst!!
  Jag är 20 år och vill åka iväg för att bestiga berg och paddla kanot och backpacka tills jag storknar, men vet inte riktigt om jag vågar helt själv. :)
  Kanske någon här vill göra detsamma? Bildgoogla New Zealand så kommer du nog känna taggen iallafall!!
  Maila mig malinhansson(at)hotmail.se om du är sugen på att iallafall börja resan med mig innan vi stapplar iväg på egna ben :)
  Hurra!

  Malin 2016-04-30 11:51:51
  Svara
 • HALLÅ! Jag letar efter en eller flera roliga själar som är pepp på ett backpackeräventyr i SYDAMERIKA/CENTRALAMERIKA i höst. Jag är 20 år och från Malmö, men har spenderat senaste året i Frankrike/Belgien för plugg och jobb.
  Jag är på det mesta men fuldans, go mat och upptäcka är extra skoj. Hör av dig om du vill med på äventyr! elsabrynje (at) gmail.com

  Elsa 2016-04-30 08:59:03
  Svara
 • Hejsan hoppsan!
  Mitt namn är Paula och jag är 18 år. Har växt upp i en familj med 9 syskon i Linköping och har därför inte varit ute och rest så mycket än i mitt liv. Men om exakt 6 veckor tar jag studenten och vill då ut på äventyr i Europa under sommaren! Städer som jag gärna skulle vilja besöka är Berlin, Amsterdam, Budapest och Lissabon :D
  Om jag ska säga lite mer om mig själv så är jag självklart feminist och har sökt till Umeå universitet till hösten för att plugga polkand (blir mörkrädd av mig själv att jag ens skriver ut det här för att jag är så rädd att jag inte kommer in :O) och på fritiden älskar jag att njuta av livet. Därför går största delen av mitt studiebidrag och lön till att äta god vegetarisk mat och dricka vin av olika slag! Älskar långa samtal med människor om allt vad livet innebär.

  Tror du att vi skulle klicka?? Tveka inte att höra av dig till mig, paulasavinaisabella@gmail.com

  Paula 2016-04-29 22:35:31
  Svara
 • Hej! Jag har bokat in en resa till Nice 12-18 augusti. Åker själv och förutom att hänga i Nice hade jag tänkt åka till andra orter längs med franska rivieran och kanske även Italien. Om någon har liknande planer och vill mötas upp maila gärna! Jag är en 30-årig tjej som bor i Linköping, och på min resa hoppas jag på en hel del strandhäng och bad men även strosa runt på mysiga gator och gränder, äta och dricka gott. Jag gillar att resa och åker gärna iväg på en långweekend någonstans i Europa senare i höst också. /Emelie (carlsson.emelie@gmail.com)

  Emelie 2016-04-29 21:37:12
  Svara
 • Hej!
  Jag har precis bokat tre veckor i Nice själv mellan den 24e juni och 15e juli. Jag åker dit för att hänga på stranden, upptäcka staden (har dock varit där 4 gånger tidigare), shoppa, äta gott och bara njuta. Jag kommer att få besök av familj och vänner under tiden jag är där men är det någon som funderar på att åka dit/vara där samtidigt så får ni mer än gärna kontakta mig så kan vi hänga! Gillar allt från träning och utflykter till att sola och sitta på uteserveringar med ett gott glas bubbel. Skriv till olivia.rohlinaitman@hotmail.com om ni är sugna! :)

  Olivia 2016-04-29 20:53:33
  Svara
 • Hej alla!
  Jag tänkte spendera sommaren i Berlin och plugga tyska på GLS i minst 1,5 månad. Planen är att åka i mitten av juni tror jag. Någon som är sugen på att göra samma sak? I så fall kanske vi kan hitta en lägenhet ihop? Jag är 22 år och pluggar statsvetenskap i Lund och min mail är mikaela.danielsson@hotmail.com
  Kram!

  Mikaela 2016-04-29 19:00:59
  Svara
 • Hej!

  Jag bor i New York sen ett ar tillbaka, skulle garan mota upp lite likasinnade folk pa en ol – jag ar valdigt involverad i community gardens, tycker om att bo i Bushwick och att hanga i parker nar det ar fint vader :)

  Oavsett – om du ar pa besok – let me know sa kan jag ge dig massa tips, om du bor har och vill ha nagon att hanga med da och da, send me an -email :))

  Stina 2016-04-29 15:26:38
  Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej!! Du glömde nog skriva mailadress, vill maila!! :)

   Maria 2016-05-05 20:50:12
   Svara
  • Svar på Stinas kommentar.

   Hej Stina! Vi är två tjejer från Göteborg som just har bokat en resa till New York nu i juni och skulle gärna mötas upp och kanske få lite NYC tips. Vi skulle kunna höras mer över mail? Vi hittade inte din mailadress, men hör gärna av dig till: lova.ostberg@hotmail.com

   Lova och Alice 2016-04-30 12:15:44
   Svara
 • Hej!
  Jag har två-tre veckor att spendera resandes innan jag åker på min utbytestermin i indien i slutet av september/början av oktober. Funderar på sydostasien, även om jag helst vill göra något *off the beaten track* typ trekking, cykling osv kombinerat med sol och slappande. Lite sugen på att cykla genom Vietnam. Hör gärna av dig om du har möjlighet att resa då. (:

  Emma 2016-04-29 11:38:55
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! Hade sjukt gärna hängt på att cykla, men tyvärr är jag pank och kommer att plugga den tiden i höst. Har själv cyklat i två månader i USA för ett par år sedan och det var det bästa jag gjort. Om du ska ut på något annat cykeläventyr i framtiden får du gärna skriva till mig, om jag har möjlighet så hakar jag gärna på. Att uppleva ett land på cykel är helt fantastiskt, och om du gör din resa i Vietnam så önskar jag dig lycka till! Min mejl är srojdvall@hotmail.com

   Sarah 2016-05-10 23:25:11
   Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej hej, detta låter lite underbart så kunde inte låta bli att inte svara. Jag är snart 20 år, har jobbat ett år sedan studenten och har inga planer i höst men vill eventuellt vintersäsonga i Alperna till vintern. Men vill också äventyra lite innan dess, typ var som helst utanför Europa pga har redan rest mycket där. Gillar dansa, träna, cykla långt, resa, äta gott och sånt skoj.

   Sonia 2016-05-06 10:50:37 http://sonisorbet.blogspot.com
   Svara
 • Någon som har vägarna förbi Sydspanien i sommar? Jag bor nämligen i Fuengirola (som ligger mitt emellan Marbella och Malaga) och har gjort det nu i 1,5 år. Har inga planer på att förflytta mig heller – utan tänker stanna här tills jag hittar någon annan härlig stad jag vill dra mig till. Är 21 (även fast åldern aldrig spelat nån roll), jobbar atm för ett flygbolag, njuter av beachlife, äter vegetariskt, fotograferar, dansar med min bästis/roomie och reser väldigt gärna runt i Spain. Har hunnit hänga lite i Marbella, Malaga, Valencia, Granada, Ronda, Alicante/Torrevieja och Madrid, men är fett sugen på mer av Spain.

  SÅÅÅ, om det är någon som tänkt åka ner till Spanien (vart som helst typ, men kanske mest aktuellt för häng i södra delen) inom den närmsta framtiden – hör gärna avrej! Går hur som helst ganska bra med tåg i hela Spanien, så det är nog inte så svårt att lösa annars.

  Min mail e johannawiberg_4@hotmail.com och ni kan hitta mig på johanna.wib @ instagram.

  Hare gött heeeej!

  Johanna 2016-04-29 09:43:38
  Svara
 • Hej tjejer!! Vi är några tjejer som planerar en tågluff från 11e juli och 3 veckor framåt. Vi har kommit i kontakt via diverse reseinlägg och sidor så ingen känner varandra sen tidigare. Vi är alla runt 20 år och de flesta från Stockholms trakterna. I dagsläget kommer några ev. ansluta sig påvägen men vi är tre från start så skulle ju vara så kul att hitta en fjärde tjej. Vi planerar främst att besöka Köpenhamn, Paris, Barcelona, Nice och Amalfikusten i Italien men rutten är inte spikad.

  Låter det intressant kan ni antingen mejla mig på linnealjung1@gmail.com eller kontakta mig på Fb Linnéa Ljung! Kram

  Linnea 2016-04-29 08:16:01
  Svara
 • Häj!

  Mellan den 8-25 (ca däromkring) vill jag åka på tågluff i Europa! Jag vill åka till kroatien, det är ungefär mitt enda ”krav”. Med mig har jag en kompis från jobbet, men det skulle va kul att få sällskap av fler!

  Om mig: 19 (snart 20) år, jobbar på ett musikföretag, ska börja plugga arkitektur, äter vegetariskt, älskar hundar och fina och fula saker. Alla mina dåliga sidor blir du snart varse :)

  Höravrej!

  Erica W 2016-04-29 07:40:22 http://Erica.wagstrom@gmail.com
  Svara
 • Hej tjejer!! Vi är några tjejer som planerar en tågluff från 11e juli och drygt 3 veckor framåt. Vi har kommit i kontakt från diverse reseinlägg och sidor så ingen av oss känner varandra sen tidigare. Vi är alla runt 20 år och de flesta från Stockholms trakterna. I dagsläget kommer ev. några ansluta påvägen men vi är tre från start och skulle ju vara så kul att hitta en fjärde tjej.

  Linnea 2016-04-29 07:13:57
  Svara
 • Hei! Jeg heter Lisa, er 21år og kommer fra nordnorge. I juni/juli har jeg tenkt å reise rundt i europa med tog i en måned og det hadde vært veldig fint å finne noen reisevenner som vil være med. Har lyst til å se fine byer, kanskje gå noen fjellturer, sykle, sitte på kafé, se på kunst, gå på loppis og finne vintage. Ta kontakt om du vil være med på eventyr.
  Lisahasimo@gmail.com

  Lisa 2016-04-28 23:50:42
  Svara
 • Sån himla genial idé! Tänkte först inte att jag skulle skriva en rad här men sen tänkte jag igen. Jag vill ju ut och tågluffa igen, allra helst imorgon och tänker vilket läskigt äventyr det skulle bli med någon som en inte känner! Jag fyller 24 i sommar, pluggar till läkare i Lund. Tog ett par sabbatsår efter gymnasiet och har rest runt lite överallt i världen. Är en nyfiken person som gillar att hitta på äventyr och lära mig nya saker, gillar att vara utomhus, träna och avgudar frukost mer än något annat. Jag har tågluffat en gång tidigare genom ett projektarbete på gymnasiet när jag och en kompis skrev om prostitution sett ur olika perspektiv. Det gav verkligen mersmak så därför skulle jag gärna vilja göra det igen med anhalt i Berlin och sen vidare öster och söderut. Vad säger du, ska vi åka?
  catrin__721@hotmail.com

  Catrin 2016-04-28 23:05:02
  Svara
 • Hej,

  Jag är en 28-årig tjej som jobbar. Jag har en sommarsemester (v29-31, typ) där jag inte riktigt vet vad jag ska göra så det hade varit sjukt kul att resa bort någonstans. Jag är öppen för alla förslag, kanske en tågluff i Europa? eller kanske dra i väg till USA?

  Lite kort om mig: Jag bor i Jönköping. Jag älskar att dricka rödvin och/eller cava, musik, choklad, skratta, fuldansa . Jag är vegetarian På min fritid brukar jag träna lite, umgås med vänner och familj, glo på serier.

  Om du har lust att resa med mig – hör av dig till emma.ramde@gmail.com

  Emma 2016-04-28 22:21:57
  Svara
 • Hey! Är en tjugoårig tjej som bor i Linköping som gillar att klubba, dricka öl, hänga utomhus, resa, gå på konserter osv. Är sugen på en tågluff i Europa typ i höst kanske september? Någon som vill hänga med? Hör av dig! / louiseahldin@gmail.com

  Louise 2016-04-28 21:19:49
  Svara
 • HALOJ! Jag är en 18-årig tjej som läängtar bort. Jag kan mycket gärna kunna tänka mig att dra på en tågluff eller vandra i bergen. Jag söker dig som det är fart på, tycker om att röra på sig och är nyfiken. Jag har ett helt sommarlov framför mig vilket gör att jag är öppen för resetidpunkt, är gärna borta ca 3-4 veckor.
  Lite om mig: Till hösten börjar jag mitt sista gymnasieår (heja på!), bor i Örebro, tycker om de flesta friluftsaktiviteterna (vandring, klättring, trail runing…), är en kreativ liten själ som fota en hel del och pysslar med grafisk design.
  wilmawagelof@gmail.com

  Wilma W 2016-04-28 21:17:12 http://wwagelof.blogg.se/
  Svara
 • Älskar New York och vill såå gärna bo där i en eller ett par månader. Har bott i en New York-förort i sex månader förut men aldrig på Manhattan eller i Brooklyn, vilket är vad jag är sugen på. Gå på muséer, hänga på mysiga barer, ha picknick i Central Park (eller bara någon av de otaliga parkerna i NYC), gå på bio, se en Broadway show, åka till Rockaway beach och bada osv osv. Ba leva life helt enkelt och njuta av världens bästa stad.

  Är 20 år, bor utanför Stockholm, gillar feminism, film, tv-serier (fave: Vönner) och såklart: va me kompizar!!!!1! Just nu jobbar jag på dagis men vet inte vad jag vill göra i framtiden. Kanske nåt inom *media**:))));)

  Låter det intressant??? Fatta pennan omedelbart och skriv till: mirre95@gmail.com!!! (ja jag skapade adressen när jag var 10 år)

  PS. Tänker mig att denna resa skulle öga rum typ någon gång det närmsta året. Men inte så noga när, vill bara ATT den ska bli av.

  Miranda 2016-04-28 20:51:18
  Svara
 • Hallå! Är en 18-årig tjej som kommer finnas i BERLIN 3.10-25.11. Åker dit ensam så vore jättenice att lära känna nya personer!! Tycker om att irra runt i storstäder, mat, dansa till bra musik, kläder, foto, tv-serier och spännande resor. Är du bosatt i Berlin eller på väg dit i höst? Eller känner du nån som kan hyra ut nån form av boende till mig? Hör av dig <3 Ps. pratar svenska, tyska och engelska ifall det intresserar.
  berthold.juliana@gmail.com

  Juliana 2016-04-28 19:20:10
  Svara
 • Jag har länge drömt om att åka runt i europa, kanske tågluffa eller åka runt bland öarna i Medelhavet kanske. Men har ingen att åka med! Nån mer som känner som jag? Jag är inte så resvan. aldrig varit på en riktig solsemester, men är en glad social och utåtriktad tjej. Snart 21. Reser gärna nu i sommar, en två veckor. Är öppen för det mesta men tänker kanske antingen besöka olika huvudstäder alt Medelhavets fina ställen. Kram johanna

  Johanna 2016-04-28 19:11:53
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   JOHANNA! Du glömde din mail :(

   Alexandra 2016-05-14 10:07:22
   Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag skulle gärna vilja tågluffa i Europa i sommar. Två veckor, gärna vecka 28-29 men inget krav. 20 år gammal och bor söder om Stockholm.

   Kom igen, det blir kul!
   Email: ellaeuren@hotmail.com

   Ella Euren 2016-04-28 20:30:38
   Svara
 • Hej. Jag är superpepp på London eller Paris eller egentligen vilken europeisk stad som helst, men det är inte av den anledningen jag skriver här just nu. Jag skriver för att jag flyttar till STOCKHOLM nu på måndag o bara det är ju en resa i sig. Nytt jobb och ny stad å allt sånt- så jag undrar om någon här gör samma resa eller om någon som är bosatt i Stockholm vill hänga i sommar? Kommer inte ha någon semester men ingen hindrar väl en från att hänga i parker, gå på utebio, dricka bra kaffe, prata, göra somriga grejer, leva, för det. Så kanske vi åker på eurotrip tillsammans i framtiden vem vet??! Det vore så fint ju!

  Amanda 2016-04-28 18:01:07
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hej!! Vad kul med en flytt till Stockholm, jag bor här sedan några år tillbaka och träffar gärna nya människor! Ser inte din mejladress i kommentaren men om du vill så får du gärna slänga iväg ett mejl till malin-hagman@hotmail.com ! Hoppas att flytten på måndag går bra :)

   Malin 2016-04-28 21:21:29
   Svara
   • Svar på Malins kommentar.

    Jag har bott i Sthlm i ca 4 månader nu men inte riktigt hittat det sociala än, vi kan väl göra något tillsammans alla tre? maila: julia@kvarnback.se

    Julia 2016-04-29 12:51:06
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

     Flyttar till Stockholm på tisdag och vill också hitta lite nya kompisar där då jag knappt känner någon. Hör av er om ni vill ta en fika! :) Mail: lovisawallandersson@gmail.com

     Lovisa 2016-04-30 16:26:51 https://www.instagram.com/lovisaandersson/
     Svara
     • Svar på Lovisas kommentar.

      Hey guys! Vad kul att ni flyttar hit!! Hör av er allihop så hittar vi på något kul tillsammans, är 21 och uppvuxen här!! Mail: elisa.vecchio@hotmail.com, samma namn på facebook.

      Kraaaam

      Elisa 2016-05-01 01:51:25
      Svara
 • Jag söker inte riktigt någon resekompis, utan mer någon som bara vill träffas över en fika eller så. Just nu är jag på utlandstermin i Gent, Belgien, och är kvar här till och med den 17 juni. Jag pluggar vanligtvis Medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University, gillar att fika, läsa böcker och fota. Om du har vägarna förbi Gent, vill träffas över en fika och äta belgiska våfflor – hör av dig till mig! E-mail: hanna.larsson1@telia.com

  Hanna 2016-04-28 17:50:13 http://www.hhhannahhhs.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag åker till Bali, eller snarare en liten ö vid namn Gili Trawangan utanför Bali, 3 veckor mellan den 3e-23e juni! Bodde där under hösten och vill nu tillbaka för sol, dyk, simma med sköldpaddorna, öl på stranden och alla enormt härliga människor! trots flertalet bekanta som bor kvar hade det varit himla trevligt med en reskompis att snacka skit med, visa runt och ha det grymt kul med! Fyller 23 i år, pluggar freds och konfliktvetenskap i Lund för tillfället och har tidigare backpackat runt i Asien 3 gånger då jag inte lyckats vara kvar i Sverige! mikaelafredrikson heter jag på instagram! Wie, va kul hade det varit – säg hej!

  Mikaela 2016-04-28 16:46:23
  Svara
 • Hej!
  Jag letar inte efter någon resekompis så utan mest sällskap under några dagar som jag kommer att vara i Barcelona under sommaren. Närmare bestämt den 13:e-17:e juni. Kanske är det någon ska dit samtidigt eller som till och med bor där? Oavsett vore det underbart att hänga lite! Jag är förresten 19 år gammal, bor i Stockholm och jobbar så mycket som möjligt för att börja resa i September, då jag åker till Sydamerika. ÄLSKAR: falafel, mango och hummus omg. när det luktar regn, när asfalten utomhus är sopad pga betyder sommar på ingång, dansa utan slut till 70s funk, gärna iklätt nåt wowigt och platåskor. massa annat också.
  Hör av er fan: cissipawlak@gmail.com

  Cecilia 2016-04-28 16:13:19
  Svara
 • FRANKRIKE

  Hej! Jag är en snart 20-årig brud som inte vill nåt annat än åka till Frankrike i sommar. Problemet är att jag bara har en vecka semester (v. 27) och alla mina vänner är upptagna då. Så, om det finns nån eller några där ute som vill åka till la France med mig den veckan just, hör av dig/er!!! Jag kan tänka mig allt ifrån Paris till Rivieran eller landsbygden, så länge jag får prata franska och äta pain au chocolat.

  Lite om mig: jag jobbar just nu i en blomsteraffär och bor utanför Stockholm. I höstas bodde jag och pluggade i Lyon, i höst ska jag flytta till Lund och börja plugga genusvetenskap. Jag älskar feminism, att glo på serier, fuldansa och bli kliad i håret. Min mail: saraponniainen(@)live.com

  Mvh Sara :)

  Sara 2016-04-28 15:39:43
  Svara
 • Är en fett skön tjej som tar studenten till sommaren (woho!!!) och som sjukt gärna vill åka på en resa efter sommaren. Ska jobba heltid hela sommaren så därför vill jag åka iväg slutet på augusti/september. Vore mysigt med tågluff i Europa, men vad som helst som innebär att bo ett litet tag utomlands lockar!
  Är 19, vegan, sminkfanatiker, tycker om att träna, får ångest ibland, älskar att skratta, chokladlover… Låter det bra? Så skriv till mig! Vore roligt med ett litet gäng att åka iväg tillsammans! Btw, bor i Ängelholm, Skåne (spelar väl ingen större roll dock).

  elin.stadler@gmail.com

  Elin S 2016-04-28 14:50:52
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!