HITTA EN VÄN I DIN NYA STAD #3

vänskap

Er önskan är min lag. Här kommer ett nytt inlägg till alla som har flyttat till en ny stad och saknar kompisar. Eller, för den delen, för de som bor kvar i samma stad men som vill få nya vänner. Sist var det runt 180 personer som hörde av sig, så här finns det chans för jackpott.

Skriv en kommentar som talar om var du bor (skriv detta i versaler så att det blir mer överskådligt), lite om dig själv och vad du gillar att hitta på. Glöm inte att skriva din mailadress direkt i kommentarsfältet (så att ni kan ha ytterligare kontakt via mail), men byt ut mot (at) så att inte kommentarerna hamnar i skräpposten. Lycka till!

Kanske gillar du också:

Hitta en skrivkompis.
Hitta en reskompis.
Diskussion: Ensamhet.


Translation: Do you need a friend in your new city? Write a comment below in which you state your city, your email and some things about you. Hopefully you can find someone out there who’s lonely too. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
252kommentarer
  • RESEKOMPIS
    Hej, Matilda heter jag, är 17 år.
    Går andra året på HotellTurism pogrammet, ska bo i London i 5 veckor i vår!
    Är rädd att floras kommentarsfält ang resekompisar har stannat, så söker här istället!
    Ett av mina mål i livet är att lära mig surfa – och till sommaren vill jag åka på en resa igenom lapoint, troligen till portugal! :) Skulle vara drömmen, om någon mer skulle vara intresserad bara för att lära känna nya människor och ha sjukt roligt till sommaren 17′.
    Behöver inte vara endast för lapoint, hör av er bara för resandets skull!!
    Hör av er: matildasavelind at gmail.com

    Matilda 2016-11-29 17:25:02
    Svara
  • Hej jag har ganska nyligen börjat studera första året i gymnasiet i Västerås, alltså är jag 16 har inte gått om eller så, har typ vänner i skolan fast ja det är i skolan aldrig utanför vill någon hitta på något försökt X antal gånger nu… Detta är en vild chansning och skriva här men aja jag har tröttnat på sitta hemma varje dag och spela eller snacka med brorsan bara vill hitta på saker. Alltså just nu är det ont om pengar så inte så kan inte dra iväg på dunder dyra saker men kanske kan någon gång då och då ses och ta en kaffe eller bara ha sällskap på en promenad eller bara gå runt och kolla i butiker.

    Just nu går jag ut nästan varje kväll och pratar i telefon på grund av brist på saker att göra så trött på att bara spela varje dag eller ja inte så illa om man har sällskap men vill ju röra på mig också.

    Jag tänker inte skriva en hel roman om mig själv här jag säger bara vill du veta mer kan du fråga eller så kan vi gå ut och ta en kaffe eller bara ta en jogging tur eller promenad i Västerås centrum fasiken vad som helst känns okej just nu fast som sagt pengar är ett litet problem just nu men brukar kunna fixa det ganska effektivt när jag verkligen vill göra något.

    PSS: Bara en vild chansning med det här tror det ej kommer ge något verkar mest som äldre här. Men har inget emot äldre alltså umgås gärna med det också har vänner från där jag bodde förut som är så mycket äldre än mig. Så tveka inte höra av dig om du har tråkigt någon gång och bara vill ha någon att snacka med.

    Robin 2016-11-17 21:11:45
    Svara
  • MALMÖ
    Vet att jag är väldigt sent ute, men förhoppningsvis är det nån annan som hittar denna sidan lika sent som mig!
    Jag är en 21-åring som flyttade ner till Malmö för två veckor sen med min kompis för att jobba och kanske plugga, och nu letar vi efter lite fina människor att utforska stan (+köpenhamn) med, då vi inte känner en kotte här än så länge. Om du vill ta en fika/ gå ut och dansa/ laga f1 god mat/ åka till kph /gå på bio/ gå på konsert med oss så hör gärna av dig! Jag håller även på med klättring och det hade varit kul att ha en climbing buddy också so hit me up!

    skriv gärna till mig på holmgrenagnes at gmail.com, hoppas vi ses!!

    Agnes 2016-11-12 17:40:00
    Svara
  • •GÖTEBORG•
    Emma heter jag, 29-årig smålänning som förmodligen är för sent ute, men fick nyss höra om denna sidan så jag ger det en chans ändå! Jag flyttade till Göteborg i september och i princip alla mina nära vänner bor i Stockholm. Inte den ideala situationen, så jag hoppas på att ändra på det genom att hitta nya fina människor att umgås med här i stan :)
    Att strosa runt på gatorna och utforska/lära känna stan bättre, fika, ta ett glas vin/öl, och/eller bara hänga och snacka om vad som skulle vara kul! Jag är väldigt intresserad av grafisk design, älskar hundar, kaffe och att resa och upptäcka nya ställen.
    Ha det fint och hoppas vi hörs!
    Kram Emma
    emmagustavsson87(at)gmail.com

    Emma 2016-11-07 16:39:12
    Svara
  • – STOCKHOLM –
    Visserligen infödd stockholmare men lika glad i nya bekantskaper ändå!
    21 år, pluggar (= har mycket fritid), gillar att skapa läsa och träffa folk. Drömmer just nu mest av allt om att bo i en båt.
    Saknar sköna brudar för fett häng: bokklubb, soffhäng, rave osv
    malinjoelle(at)gmail.com

    Malin 2016-10-18 13:18:06
    Svara
  • LINKÖPING
    Hej! Jag heter Sandra, jag är 24 år och bor i Linköping sen juni 2015. Jag känner väldigt få här och skulle gärna utöka min umgängeskrets.
    Jag tycker om att umgås med människor, att laga mat och baka är två stora intressen. Jag bor med min pojkvän i en alldeles för liten lägenhet, arbetar och studerar på distans 50/50, tittar gärna på roliga filmer och tycker om att prata om hälsa, mat och massa annat. Jag tycker om att pyssla och försöker lära mig att odla saker på balkongen.
    Kontakta mig på [email protected]

    Sandra 2016-09-29 15:42:27
    Svara
  • UPPSALA

    Är möjligen lite sen på bollen men jag testar ändå!
    Jag heter Jennifer, är 23 år och flyttade till Uppsala för en månad sedan. Arbetar idag heltid som barista och bor med min sambo som pluggar på universitetet. Känner knappt några alls här i stan så vore kul att träffa lite nya människor! På fritiden gillar jag att ta en fika/ett glas vin med en kompis(eller flera) och bara snacka strunt, gå på konsert eller gå på promenader. När jag är ensam tittar jag ofta på serier (läs American Horror Story), eller så läser jag, slösurfar på Pinterest eller tecknar. Vore kul att hitta en kompis att snacka feminism, tv-serier/filmer, böcker, mat eller bara allmänt strunt med. Hör gärna av er på mail så vi kan ses och hänga lite! jennifer.b.eriksson(at)gmail.com

    Jennifer 2016-09-18 23:24:18
    Svara
  • Hej!
    Kanske är lite sent ute men ändå värt ett försök. Jag heter Sofia och är 21 år. Har precis flyttat från Dalarna till Lomma och börjat studera på Alnarp. Dricker gärna kaffe eller öl, tar en promenad, går på bio eller vad som egentligen :) vill gärna upptäcka mer av Malmö, Lund och Köpenhamn. Hör av dig om du är sugen på att hänga :)

    [email protected]

    Sofia 2016-09-17 09:07:50
    Svara
  • VÄSTERÅS

    Väldigt sent ute jag med, men det kan ju vara värt ett försök :)

    Hallå! Lisa heter jag och jag är 24 år gammal. Har precis flyttat hem till Västerås igen p.g.a. nytt jobb efter universitetsstudier och äventyr i utlandet. Har kommit fram till att jag saknar härliga kompisar att umgås med i stan då de flesta av mina vänner antingen flyttat eller stadgat sig med pojkvänner och barn… Vore ju fantastisk att hitta någon som inte behöver två veckors förvarning innan en vinkväll utan som man lite spontant kan ta en kaffe, långpromis eller AW med! Gillar bl.a. rödvin, storkok, träning, netflix marathons, svart kaffe, långa frukostar, kattmys etc. låter det som att vi skulle kunna komma överens får du mer än gärna slänga iväg ett mejl till mig (lisa.kindmark(at)hotmail.com) så styr vi upp en kompisdejt!

    Lisa 2016-09-12 22:42:20
    Svara
  • [GÖTEBORG] <—

    Är även jag lite sent ute, men provar i alla fall!

    Jag heter Linnéa, är 22 år gammal och nyinflyttad i Göteborg (bott här i ca. en vecka) och känner i princip ingen! Gillar du som jag att fika, prata om allt och inget, sträcktitta på serier, gå på konsert och dricka vin och sånt så hör gärna av dig! Vore himla fint att hitta på något (eller allt) av det tidigare nämnda. Maila gärna linnéaappelgren(at)gmail.com så hörs vi!

    Linnéa 2016-09-12 21:03:55
    Svara
  • VÄXJÖ
    Sen på bollen här, men prövar ändå! Aline heter jag, och jag har precis flyttat från Stockholm till Växjö för att jag fått det fantastiskt roliga jobbet som regional utvecklingssamordnare för serviceutveckling på landsbygden. För landsbygden ska vi ju faktiskt ha kvar, tycker jag. Hur som haver, när jag inte sysslar med detta går jag gärna på loppis, dricker vin/bärs/whisky, lagar vegetarisk mat och spelar sällskapsspel (helst Bezzerwizzer, fast jag är rätt dålig på’t så dina vinstchanser är förmodligen goda). Skulle gärna kroka arm med någon som kan visa mig stan, filosofera över något glas och – när jag vunnit ert förtroende – visa mig era bästa svampställen i de småländska skogarna. Släng iväg ett mail till [email protected] så ses vi!

    Aline 2016-09-10 23:30:56
    Svara
  • KÖPENHAMN

    Hej!

    Lite sent ute nu, men finns här möjligtvis någon i Köpenhamn?

    Jag heter Elsa, är hyfsat nyinflyttad här och skulle gärna träffa fler svenskar (eller om Flora har några danska läsare, för den delen) att hänga med. Vi kan ta en kaffe, gå på konserter och museum, laga mat (är vegan), gå en promenad eller vad som helst.

    Jag jobbar på restaurang just nu och spenderar fritiden med att skriva, springa, dricka öl och bara hänga runt i staden. Tycker om böcker, konst, design, växter, bada badkar, dansnätter, cyklar, långfrukostar, med mera.

    Maila [email protected] så ses vi! Det blir vildt <33

    Elsa 2016-09-09 11:54:28
    Svara
  • SYDNEY – AUSTRALIENSISKA ÖSTKUSTEN – PERTH

    Hej!!

    Jag har gjort något så tokigt som att boka flygbiljett till Australien en vecka innan avresa. Tusen tillfälligheter, samt storslagna resedrömmar tar mig dit. Omedelbart!

    Jag ska stanna 15 september – 15 december är det tänkt. Flyger till Sydney för att ta en cambridge examen i engelska med förberedande kurs på tio veckor, samt UPPLEVA. Vet inte hur krävande studierna kommer vara men ska försöka göra kul grejer på helgerna, besöka förorter (bor centralt), naturreservat samt gärna åka på weekends till regnskogen norrut eller till Melbourne. 30 november gör jag testet och sen är jag fri att resa i drygt två veckor. Har inte bestämt vad jag ska göra men tänker mig Perth (vill se nåt annat samt komma bort från massturismen). Hinner inte fixa arbetsvisum men vill om möjligt ta enkla jobb t.ex. på hostel eller fruktodling.

    Lite om mig är att jag är 18 (fyller 19 under resan), ett stort fan av städer med ”buzzing” atmosfär såväl som natur, är vegan, reser på låg budget, inte har körkort (så nice om du har), älskar promenader och glada nätter.

    ! Maila [email protected] om du tror att vi kan ha vägarna förbi varandra, eller om du vill resa med mig då jag är ledig från studier. Kram. <3

    Saga 2016-09-07 16:03:51
    Svara
  • NORRKÖPING
    Hej där du som läser! Mitt namn är Alice, jag är 21höstar och skriver här eftersom min livsfilosofi är att man aldrig kan ha för många vänner och för att jag ibland känner mig ensammast i världen. Jag absolut älskar bio, musik och träning och skulle bli överlycklig av fler fina människor i min omgivning. Den senaste tiden har mitt jämställdhets snack tröttat ut mina kompisar så om också brinner för att rädda världen och vill ha någon att prata med över en öl eller en skål popcorn, hör av dig till alice-gustafsson(at)hotmail.com! Kram

    Alice 2016-09-07 13:23:48
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej alla Flora-älskare! Tycker det är så sjukt bra när bloggare gör inlägg som detta, då vi lättare kan hitta nya vänner som är någorlunda likasinnade. Jag heter i alla fall Johanna och är 21 år, uppväxt och boende i Stockholm. Jag jobbar som målare, just nu på deltid, och har plötsligt så himla mycket tid över! Så jag tycker det vore superkul att lära känna någon ny att hänga med. Jag är singel och superfeminist, och det är egentligen det enda jag ”önskar” hos en ny kompis. Annars gör det inte så mycket vad du tycker om att göra, det märks liksom om man gillar varandra. Jag vill mest snacka om livets storhet och förgänglighet :) Maila mig på [email protected] om ni vill gå på kompisdejt! KRAM PÅ ER

    Johanna 2016-09-06 15:03:35
    Svara
  • MALTA

    Vilken fin grej dethär är! Jag studerar konst på Malta universitet, och livet är rätt så bra här. Men jag saknar någon att tala svenska med, att diskutera sånt som känns viktigt (typ allt). Ibland kan jag tycka att det är kul att gå ut och dansa natten lång med dunkande musik, men jag föredrar ändå en bar där man sitter ner och kan höra varandra utan att vråla. Jag föredrar också att upptäcka ön till fots snarare än att ligga och pösa på stranden (fast ibland är det ju också kul). Jag tycker om att spela bordspel, dricka vin och fotografera.

    Om du råkar befinna dej på Malta, hör av dej snälla!
    Sofia.Evers(at)gmail.com

    Sofia 2016-09-05 08:41:07
    Svara
  • P A R I S

    Hej! Jag heter Ella, är tjugo år och har nyligen flyttat till Paris. Jag gillar att göra kreativa saker, t.ex. skriva, filma och allt möjligt där det handlar om att skapa med händerna. Annat bra är att kolla second hand, hänga på stan och sitta länge på caféer och barer, muséebesök, picknick i parker, musik, dans, teater, film och tv-serier. Skulle tycka det var kul att lära känna fler som bor här<3

    [email protected]

    Ella 2016-09-05 01:21:51
    Svara
  • KARLSTAD
    Hej på er! Så jag är tekniskt sett inte ny i min stad, men de flesta av mina gamla kompis har dragit härifrån, och jag tänker därför att det vore superfint att träffa nya människor. Jag heter iallafall Amanda, är 22 och pluggar just nu genusvetenskap på universitetet här i stan. Gillar öl, livemusik och hundar. Och film!
    Så ja, letar du efter någon att ta en öl (eller en kopp te) med här i K-town så är det bara att höra av sig till adaggertnilsson(at)gmail.com

    Amanda 2016-09-05 00:21:14
    Svara
  • Hej potentiella kompisar!
    Hanna heter jag, 21 år gammal och direkt sprungen från bästkusten. Sa ganska nyligen upp mig från jobb plus mardrömschef och planerar nu för möjlig landsflykt när vintern tränger sig på. Tycker om att rödvinsfilosofera, skaka rumpa till gamla 90-tals dängor och att rädda försummade 60-tals klänningar från sina galgar i secondhandbutiken. Däremellan kelar jag gärna med min pojkvän, upptäcker pasta i alla dess former och uttryck, samt skriver och filmar lite smått provisoriskt.

    Letar efter någon att diskutera PH med i höst, alternativt starta en bok eller frukostklubb (dör ju lite över Floras bokklubbs jeansjackor med matchande pins!).
    Sugen? Släng isåfall iväg ett hej till: hanna.levenhed(at)live.se eller sök upp mig på fejan vet jag (krävs inga större privatdetektiv-kunskaper)

    GÖTEBORG 2016-09-04 16:00:22
    Svara
  • AALBORG/DANMARK
    Hei! Jeg heter Kristina, er (snart) 19 år, og har akkurat flyttet til Aalborg i Danmark for studere psykologi. Jeg kjenner ikke så mange her foreløpig, og vil gjerne treffe noen som også liker kunst, kaffe, bøker, rødvin og musikk. Send meg en Mail, så kan vi møtes og drikke kaffe!
    kristinasflesjo(at)gmail.com

    Kristina 2016-09-04 13:44:42
    Svara
  • STOCKHOLM

    HEJ hörni!! för tre veckor sedan knölade jag ner alla mina kläder i en resväska och flyttade ifrån barndomshemmet i en liten by i dalarna. numer är jag därför både alldeles nyinflyttad i denna stad och en förvirrad nybliven student efter tre års uppehåll mellan gymnasiet och högskolan.

    jag heter Caroline, är 22 år gammal och tycker att det skulle vara himla roligt att hitta nya vänner då kvällarna och helgerna visst blir rätt ensamma när man flyttar till en stad där man bara känner två människor sen tidigare. utöver att plugga (och matteångesten det ger mig redan efter första veckan) så är jag nog mest en lite förvirrad själ på en ny plats. men gillar i alla fall matlagning, böcker, fika, äventyr, fuldans, resor och rödvin bland annat! fotograferar lite då och då även om det ligger lite på is just nu och skulle även vilja lära mig filma, bara för att jag tycker det verkar så himla mysigt med små filmer att minnas livet genom.

    vill du guida mig till stockholms bästa platser, snacka skit över en fika eller några glas, upptäcka staden tillsammans eller något annat roligt??

    -> carolinehansols(at)gmail.com

    jag tror det kan bli kul! KRAM

    Carolie 2016-09-04 10:52:09
    Svara
  • Hej!
    Är en tjej på 23 år som har bott i Trollhättan i några år nu. Bor med min kille och våran hund. Trots att jag bott här ett bra tag känner jag inte så många och skulle så himla gärna vilja lära känna någon mer! Någon att kunna träna, ta en fika, en öl eller att bara vara utan några egentliga krav. Hör gärna av er! / Matilda
    [email protected]

    TROLLHÄTTAN 2016-09-04 08:21:09
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej!
    24 år, flyttade hit för 1 år sedan med min pojkvän och 2 katter för mitt jobb men har hängt väldigt mycket i Stockholm innan. Men har tyvärr inte så många ”ses och hänga/göra allt med”-vänner alls då jag flyttat ifrån de flesta. Tycker egentligen det känns skitläskigt att få nya vänner pga lätt att få prestationsångest att man inte ska klicka med någon om ni fattar. Behöver komma ur det här ”bara hänga med partner”-träsket som jag visserligen gillar men kan ej vara needy bitch hela tiden som jag lätt blir ”:)”.
    Men iaf! Jag jobbar på kontor om dagarna, annan tid så tränar jag, går på konsert, gullar med mina katter, kollar serier, pysslar, dricker cava, etc. etc.

    liligustafsson(at)live.se

    Lili 2016-09-03 22:13:19
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej ni!
    Jag heter Matilda, 25år, och flyttade till Stockholm i mars för att göra mitt examensarbete (precis blivit klar, jippie!) och nu arbetar jag som utvecklare. Det vore härligt att träffa lite folk att hänga med. Jag gillar att fota/pyssla med mina växter/promenera/hemmafixa/miljön. Kanske du vill ta en fika, en promenad eller hitta på nått annat kul? Hoppas vi hörs :)
    tildab(at)live.se

    Matilda 2016-09-03 18:41:37
    Svara
  • UPPSALA.
    Hallå där!
    Jag är en tjej på 22 år som flyttade till Uppsala för ungefär 2 år sedan. Jag tänkte att det vore roligt att träffa lite nya sköna människor att spendera min tid med. Jag älskar vin, katter, inredning, träning och god mat. Vore awesome att träffas över en fika, ett glas vin eller varför inte en promenad.
    P.s jag är superrolig, jag lovar.
    Majja15(at)hotmail.com

    Maja 2016-09-03 15:20:15
    Svara
  • HELSINGBORG.

    Hej allihopa! Jag heter Malin och bor sen drygt 4 år tillbaka i Helsingborg. När jag inte jobbar med stadsplanering tycker jag om att läsa, promenera, träna, umgås med vänner och resa. Jag älskar frukost och havet lite mer än allt annat och tycker att feminism är superviktigt. Jag letar främst efter fler människor att hänga med i Helsingborg. Internet är ju fantastiskt och jag har redan träffat ett par fina personer här i stan via tidigare brevvänsinlägg, främst hos Nio till fem. Om du vill skriva till mig gör du det på: tiggerificbloggen (at) gmail (.) com
    Hoppas vi hörs!

    Svara
  • MADRID
    Hej på er! Vilken rolig idé! Jag är 18 år och flyttar ner till Madrid om drygt en vecka och skulle mer än gärna hitta någon att hänga med! Gillar att träna cirkus, gå promenader och ha långa konversationer om feminism och andra världsviktiga saker! Hoppas det finns någon fellow Madridbo som är taggad på att hänga med mig!
    [email protected]

    Karin 2016-09-03 10:38:07
    Svara
  • En oftast snäll skånsk tjej på 19 år som läser till fysioterapeut (aka sjukgymnast) har nu letat sig upp till luleå. Jag gillar läsa, netflix (OITNB!!), kaffe, dryckeslekar, yoga, dansa och allmänt bara att snacka. Märk väl att jag är rolig även fast jag inte kan köpa ut på systemet. Och att jag är ganska duktig på att laga veg. mat (fast jag äter även fisk men helst inte mjölk pga gillar kor) ?

    Skriv! Jag gillar träffa nya människor ?

    LULEÅ 2016-09-03 10:36:02
    Svara
  • BERLIN
    Hey there,
    I am Jule, 25 years old. I am living in Berlin since almost two years now and work in fashion as a buyer.
    I love cooking for friends, hanging out together go to museums, having a coffee, stroll through all the nice vintage shops here, reading, and climbing.
    Is anyone maybe interested to also create a bookclub or just hang out sometimes? Text me! :) juleklingsporn(at)gmail.com

    Jule 2016-09-03 10:19:25
    Svara
  • Snart 31 åring (känner mig betydligt yngre!)

    Älskar att pimpla vin, gå ut och dansa, lyssna på musik, se film och äta/laga nya vegetariska rätter, ta promenader, fota (ligger dock på is nu…)

    [email protected]

    LULEÅ 2016-09-02 19:40:25 http://saladgoesfat.blogg.se/
    Svara
  • MALMÖ

    Hej på er! Jag heter Jenny och är en 23-årig Finlandssvensk som nyligen flyttat till Malmö med min sambo. Han har börjat studera och jag ska söka jobb här. Jag är nyutexaminerad grafisk designer och har en förkärlek till katter, läppstift, lettering, fotografi och mönster. Jag gillar att prata om allt mellan vegetarianism, ångest, feminism, film och typografi. Skulle vara roligt att lära känna någon här, kanske fika, gå på promenad, ta en öl eller gå på en fotorunda. Hör gärna av dig på min mail: jenny.k.n(at)hotmail.com
    Kram!

    Jenny 2016-09-02 12:18:28
    Svara
  • NORRKÖPING
    Joline heter jag, är 26 och jobbar med att rädda världen. Typ! Jag är extrovert, spontan och styrs liiite för mycket av känslor hähä. Men hellre satsa och förlora än att inte satsa alls liksom! Jag har en mops som heter Märta, älskar alkohol i alla dess former, att laga mat och att springa. Letar efter partners in crime att hitta på äventyr med. Maila mig på jolinejacobsson @ hotmail.com eller släng iväg ett mess på 0702-610110. Tjing!

    Joline 2016-09-02 11:47:17
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Jag heter Lisa, är 25 år och har precis flyttat till Stockholm pga att min kille fick jobb här. Jag är journalist och tanken är att jag förhoppningsvis hittar nåt fint jobb här men än så länge så behöver jag saker att hitta på om dagarna för att inte gå under av jobbsökar-ångest.
    Jag tänkte att någon kanske är sugen på en bokcirkel? Jag var på bibblan igår och lånade ”Mor gifter sig” av Moa Martinsson. Tänker att den trilogin skulle kunna vara käck att börja med. Är också nyfiken på att lära mig diverse handarbete om någon kan tänka sig att bjussa på lite skills. Utöver det så tycker jag om odling, matlagning, att bada, politik, musik, utställningar, öl- och kaffedrickande och är öppen för allt möjligt häng!

    Lisa, bakgator(at)gmail.com

    Lisa 2016-09-02 10:24:35
    Svara
  • MISSOULA, USA
    hej på er! jag vet inte om det här kommer fungera så bra för mig för jag bor i en liten stad i usa men jag ska försöka iallafall! jag letar efter en svenskatalande kompis/brevvän som vill skriva/prata svenska med mig. jag har en jättedålig svenska men jag vill att min svenska blir bättre. om du tycker om veronica maggio, rupaul’s drag race, tove jansson, patti smith, riot grrrl, att laga bra mat, att läsa bloggar och prata om livet och politik så kan vi bli så bra kompisar! jag är en 23-åring tjej som har bott och studerat i finland men nu bor i usa i min hemstad, gör språkstudier och jobbar här som barista och också ibland som frilansöversättare från finska till engelska. jag är också feminist såklart!

    Jenna 2016-09-01 22:53:19 http://www.instagram.com/jennanmieli
    Svara
  • ÅRHUS
    Hei! Jeg heter Ingebjørg og er ei jente på 21 år fra Norge. Jeg har gått på folkehøyskole (gikk på linjene fotografi og grafisk design) her i Danmark, og da fant jeg kjærligheten i en Dansk gutt. Dermed endte jeg opp med å søke inn på universitetet her i Århus. Jeg har lest ett år på filosofi, men nå har jeg nettopp startet på en annen bachelor, utdannelsesvitenskap. Jeg elsker å studere. Det er kjempe spennende!
    Jeg liker veldig godt å tegne, gå i teateret, gå turer, sykle turer, bade i sjøen, se film, strikke, lese bøker, høre musikk, henge med gode venner og hygglige personer og drikke kaffe eller te.
    Det ville være veldig spennende å møte noen nye mennesker! Håper at noen tar kontakt! :)
    Min mail: ing-ld(at)online.no
    Smil fra Ingebjørg

    Ingebjørg 2016-09-01 21:50:15
    Svara
  • BRUSSELS (ma belle)
    Hej hej! I’m Sabine and 24 years old. I need some Swedish spirit in my life! I enjoyed living in Sweden for one semester and had a great time. Back in Brussels I’m missing someone to talk about the great feminism, life and nature in the Swedish culture (yes, some parts of Sweden are really great). I’m the perfect person to show you around in Brussels, loving this city to the bone. Hope to see you around!

    Sabine 2016-09-01 21:32:33
    Svara
    • Svar på Sabines kommentar.

      Sabine, I just found your comment and would love to hang out! Moved to Brussels from Sweden about a year ago but urgently feel the need to discover new places in this beautiful city, discuss feminism and whatnot. Don’t know how to contact you but feel free to write me on a.tranberg [at] live.se if you see this comment!

      Anna 2016-09-11 14:59:03
      Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Sandra och jag har precis flyttat till Stockholm ända vägen från Finland för att tillbringa hösten i denna vackra stad och för att göra min praktik på en reklambyrå. Jag är 21 år gammal och pluggar grafisk design i en liten skitstad men drömmer om att få bo i Stockholm permanent. Jag känner inte så många här, och tycker det är skitläskigt att bekanta sig med nya personer, vill liksom skippa detdär obekväma lära känna stadiet och direkt kastas in i typ bästa vänner stadiet, hur det nu sen är möjligt. Men i allafall, jag skulle tycka att det var sjukt najs att hitta någon att bara hänga med, typ laga mat tillsammans, sitta och måla tillsammans, promenera, spela pokémon go, dricka öl, you name it! Andra ting jag gillar gillar är hundar, allt som glittrar, att fotografera och att blogga, att titta på film, gå på loppis, sy, såndant!
    Maila mig på vetja!
    [email protected]

    Sandra 2016-09-01 21:20:55 http://[email protected]
    Svara
  • BOSTON
    Hej! Simone heter jag, är 28 år gammal och bor i Boston där jag studerar musik (spelar fiol!). Det hade varit trevligt att ha lite svenska kontakter här som kan tänkas vilja fira svenska högtider, eller bara fika, gå på museum osv. Hör gärna av dig om du bor här och har lust att ses :)
    simone.trollmoatgmail.com

    Simone Trollmo 2016-09-01 18:30:48 http://simonetrollmo.wordpress.com
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hello friends! Är en 19-årig tjej som precis har tagit studenten och vet inte riktigt vad jag ska göra mitt liv. Jobbar just nu som vikarie på förskolor och jag tycker faktiskt det är sjukt mysigt, minus allt skrikande och bajsande då haha. Skulle beskriva mig själv som glad, känslig (kanske överkänslig?), en bra lyssnare (if you wanna have girl talk, I’m all in for it), och en slags blandning mellan extrovert och introvert, jag vet, det låter lite konstigt haha.

    Jag gillar att göra det mesta, och vill hitta någon go person som vill gå på bio, museum, picknick, prata killar, feminism, och böcker osv. Är mer utav en hemma-tjej, och sanningen är den att jag är lite för blyg för att röra mig ute och dansa på klubbar (kommer knappt in pga min ålder haha), men med rätt umgänge så kan jag ha det riktigt kul och dansa. Hm, vet inte om det finns så mycket mer att säga, hoppas någon fin person finner mig någorlunda intressant, puss och kram <3

    [email protected]

    Daniella 2016-09-01 17:02:14 http://daniellamaraui.weebly.com
    Svara
  • BOKCIRKLAR I SKÅNE!
    Hej alla sköna typer! Jag jobbar på ett studieförbund och ser att ni är på gång att starta flera bokklubbar i Skåne (mitt område!) – isåfall kan ni ansluta er till oss på Medborgarskolan så kan vi hjälpa till med att typ betala böcker, hjälpa er att hitta fler folk till cirkeln och sånt!
    Hör av er till mig om ni är en grupp som vill köra igång (eller om du är själv och vill ha hjälp att hitta fler i Skåne)!
    [email protected] <3
    P.S Jag vill själv hänga med en bokcirkel I HELSINGBORG! :)

    Camilla Bergvall 2016-09-01 16:21:15
    Svara
  • VÄSTERÅS
    Jag är 19 år och native västeråsare, så ingen ny stad men nya vänner är ju alltid kul ändå! Är en vegan som älskar vin, inredning, kaffe, bloggar, kläder och KATTER. Och massa annat. Tar gärna fikor/vindejter med härliga människor!
    c.alvmo(at)hotmail.com

    Cornelia 2016-09-01 15:58:28
    Svara
  • LINKÖPING se hit!
    Hej Linköpingsbor! Mitt namn är Sara och jag är 19 år. Jag är helt ny i den här staden. Just nu går jag hemma och söker jobb och känner mig rätt ensam. Jag vill mer än gärna ha någon att fika, träna, ta en öl eller bara hänga med. Hör gärna av dig om du är sugen! Ha det bäst :*
    Sara.naas97(at)gmail.com

    Sara 2016-09-01 13:57:31
    Svara
  • LISSABON

    Heey flyttar till Lissabon i oktober med 2 kompisar pga tog studenten i åras och vill hare fett ett tag innan allt seriösa börjar! Ska alltså inte plugga nån flashig utbildning eller lära mig portugisiska utan jobba för att betala hyra och hänga med härliga människor (dig?? träffar gärna svenskar så inte övergången känns lika gigaaaantisk som den ändå kommer göra lol). Från Lund. vegan. feminist. Älskar musik och att dricka öl i parker, laga roliga maträtter o pilla i mina kompisars hår. okej sånt här är svårt och klyshigt men vi är jättetrevliga så b fun o hör av dig till mig om du vill gå på matmarknad eller dricka kaffe eller nåt annat härligt skriv skriv skriv

    astrid.p(at)live.se

    lisbon 2016-09-01 13:06:21
    Svara
  • STOCKHOLM
    Heeej igår flytta jag till Stockholm. Är 24 år gammal å vill fästa å hänga me b-rudar som gillar att kolla make- up tutorials på www, dricka Törly och lyssna på K Lamar.
    Tycker även om att rota i lådor på sunkiga loppisar. Puss puss
    [email protected]

    Sarah 2016-09-01 10:53:31
    Svara
  • MALMÖ
    Hej på er! Jag är en 24åring som efter att ha pluggat 2 år i Göteborg nu på måndag(!!) flyttar till nya äventyr i Malmö. Jag gillar att röra på mig, har precis upptäckt yoga, dricker mängder av kaffe (med oatlys ikaffe), gillar öl och gött barhäng. Tycker om mat (äter ofta vegetariskt), ligga i soffan med popcorn framför en serie, och ser fram emot hösten och att läsa en massa böcker. Kanske kan vi starta en bokklubb? Träffas och diskutera böcker och dricka vin? Hade varit kul! Skriv vettja!
    jaacqline(at)hotmail.com

    Jacqline 2016-09-01 10:02:00
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Elodie, har bott i Stockholm i ett år och jag pluggar journalistik! Jag tänker att det vore kul att ha en filmklubb någon gång, att titta på film och prata om dem är det bästa jag vet! Någon som vill vara med i en filmklubb?
    Förutom filmer tycker jag om att fota/läsa/skapa/skriva/dansa/laga mat och vandra i naturen. Hoppas vi hörs snart!
    [email protected]

    Elodie 2016-09-01 08:20:52
    Svara
  • SYDNEY

    Hej alla fina!
    Jag är en 24årig tjej som nyss flyttat till Sydney för att plugga en utbytestermin här, som ett litet avbrott från mina juridikstudier i Stockholm. Dock har jag en förmåga att ”over do” allt jag gör och har därför utöver mina ganska krävande juridikkurser börjat jobba extra flera dagar i veckan. Jag skulle därför behöva någon som säger åt mig att komma ut och dricka lite (mycket) vin och njuta av Sydney istället :))))) När jag lyckas slita mig från skolan och jobbet gillar jag att träna, mest löpning, drick vin, äta gott, bara hänga och utforska den här fantastiska staden. OBS om någon vill lära sig surfa nu när sommaren kommer så är jag fett på, det känns ju ändå som något man borde prova på när man är här.

    Finns på: juliawegelius(at)gmail.com

    Julia 2016-09-01 02:23:48
    Svara
  • Hej fina människor! På söndag (den 4e september) flyttar jag till München (!!!) för att börja på en dröm utbildning, dans på skolan Iwanson.
    Allt har varit ganska så kaotisk, men nu ser det förhoppningsvis ut som att jag har ett hem.
    Den 12e september så börjar jag skolan och ser framemot att starta ett liv i München.
    Men det skulle vara så kul, vilken ålder spelar ingen som helst roll om du/ni någon gång skulle mötas upp i München och hitta på något kul-
    Själv är jag en 19 årig tjej från Västerås, har dansat i hela mitt liv.
    Dansen kommer självklart vara en stor del för mig när jag flyttar ned men annars är jag förälskad i att läsa goa böcker, kolla på serier, träna och promenera, träffa nya människor, laga ny vegetarisk god mat, dricka rosévin, prata om livets stora frågor och ta dagen som den kommer.
    Om det nu finns någon som bor i München skulle det vara så kul att träffa dig, min mail är:
    fridolf_97(at)hotmail.com

    Kram!

    MÜNCHEN 2016-09-01 01:28:53
    Svara
  • BUENOS AIRES // ARGENTINA

    Hej! Jeg er en norsk jente som bor i Buenos Aires. Jeg ville blitt veldig glad for en ny kaffe-, rejse-, loppis-, hygge-, vin- venninne.
    Jeg har bodd her i omkring 2 aar men synes alltid det er hyggelig aa mote nye mennesker. Jeg arbeider innenfor start up/entrepreneurship / tech, liker og rejse, kitesurfer/surfer og en god fest/maaltid/kaffe.

    Ta gjerne kontakt!
    Ida // idabjerga (a) gmail.com

    Ida 2016-09-01 00:12:27 http://www.idabjerga.com
    Svara
  • SUNDSVALL
    Jag flyttade 65 mil för kärlekens skull men det visade att han inte var värd det. Nu är jag nyfiken på att upptäcka allt med min nya hemstad och är öppen för det mesta – fika, skogspromenad, havsbad, loppisjakt, bokcirkel, fjällvandra, filmhäng eller lära mig hoppa fallskärm. Jag är 30, jobbar med kultur, har hund, badar gärna i havet året om, nyfiken, social och pepp på Sundsvall! Maila på hejhejhejhej1(at)mail.com

    Lo 2016-09-01 00:08:06
    Svara
  • STOCKHOLM!!
    Hej! Fanny heter jag och fyller tjugo i november. Jag är singel och sökande i storstaden. Söker efter lyckan i livet,roliga efterfester och människor att upptäcka livet med. Jag har en förkärlek till att dricka bubbliga drycker, glittriga kinder, kaffe i mängder, kedjeröka, laga mat och att spendera alldeles för mycket pengar på minnesluckor. Att titta på serier är inte min starka sida då jag tycker att det lätt blir långtråkigt… men vi kanske kan hänga ändå. Om du också är pepp på att upptäcka livet med en ny kompis kan vi höras på

    fanny_ohrn(at)hotmail.com

    <3<3<3<3<3

    Fanny 2016-08-31 23:25:05
    Svara
  • UMEÅ
    Hej!
    Agnes heter jag, är 22 år och vill hitta nytt gött folk i Ume! Jag älskar att skriva (drömmer den stora författardrömmen), är med i en bokcirkel. Jag gillar att laga mat, fynda second hand, resa mm
    Hör av dig! :)
    agneskarbin(at)hotmail.com

    Agnes 2016-08-31 23:22:42
    Svara
  • Hej alla! Jag är också superpeppad på att dra igång en bokklubb. Jag heter Andrea, är 22 år och inte ny i stan men det är ju alltid kul att träffa nya människor. Min mejladress är andrea.kallstrand(at)gmail.com
    Hoppas att vi kan dra ihop nåt. Det hade vart grymt kul!

    Andrea 2016-08-31 23:22:26
    Svara
  • BARCELONA
    Hej alla fina människor. För nästan tre månader sedan lämnade jag Nya Zeeland bakom mig och blev Barcelonabo. Här njuter jag av mat, kultur, gott vin och fantastiska människor. För att beskriva mig bäst tänkte jag nämna mina fyra favoritsaker: italienska viner, doften av böcker, bergskedjor och att bli kliad på ryggen.

    Söker dig som vill strosa runt i Barcelona, utforska museer, dricka för mycket vin (och kaffe, mycket viktigt), ha utmanande konversationer och som har en förkärlek till hur enkla ord skapar meningar. Du hittat mig på lingels(at)hotmail.com

    Lisa 2016-08-31 22:26:39
    Svara
  • STOCKHOLM:
    Hej!!
    Jag heter Johanna och är tjugoett år. Kommande år ska jag läsa en konst- & designkurs här i Stockholm.
    Utöver saker som omfattar kreativitet och skapande älskar jag oumph, antikvariat, mediokra netflixserier, andas fjälluft, hundar, kaffe strl XXL, dricka billigt bubbel, dansa i sneakers, utforska städer, tequila, makeuptutorials, samtal som aldrig tar slut, alldeles för dyra kläder, örteer och hemligheter.
    Jag är omtänksam, har nära till skratt, hatar att inte ha svar på frågor och vill mest av allt här i livet vara en morgonmänniska.
    Hit me!! :) <3
    johannagronqvist(at)telia.com

    Johanna 2016-08-31 22:19:30
    Svara
    • Svar på Johannas kommentar.

      STOCKHOLM!

      Hej alla fina!

      Jag heter Isabella och jag kommer ifrån Göteborg men har precis flyttat tillbaka till Sverige efter två år i Paris, jag har precis börjat läsa statsvetenskap vilket är pepp, men jag panikar över att inte vara i livets stad längre!! Jag måste helt enkelt ta mig ann Stockholm och dricka mycket bubbel med någon härlig, jag behöver göra om Stockholm till ett drömmigt rebound helt enkelt! Vore så kul om du är på?

      Andra saker jag tycker om förutom billigt bubbel;

      Rödvin
      Prata av mig med någon bra tills himmelen blir ljus igen
      Dansa mig svettig
      MUSEUM
      Promenera i Stockholm (pga måste se att den här stan kanske är ganska vacker den med och sluta tänka på Notre Dame och gamla parisbyggnader)
      Trängas i små kök och laga mat med personer jag tycker om med mycket vin och någon funky 70s song i bakgrunden.
      KRAMAS

      Saker jag inte tycker om;

      Olagliga och stängda flyktingvägar
      Trångsynta män över 50
      Människor utan hjärta

      Här kommer min mail, skriv bara skriv tänker jag!
      isabellacaesarolsson(at)gmail.com

      Isabella 2016-09-04 14:09:39
      Svara
  • ESTOCOLMO

    Hallåhej, jag är en 18-årig människa som är nyinflyttad till Stockholm och jobbar som brevbärare. Jag vill så gärna hitta och lära känna fantastiska människor. Mina intressen är: prata a whole lotta of skit, FIKA, klappa söta djur, fuldansa på klubben, kludda i block, Monica Z, gå på museum, äta vegetarisk mat (kan inte laga så mycket) och upptäcka. Jag är jättesnäll och ganska rolig ibland. KRAM

    PS vet någon om det finns bokcirklar i Sthlm, kanske någon feministisk?

    skriv till mig, astrid.backstrom(at)hotmail.com

    Astrid 2016-08-31 21:58:31
    Svara
  • VÄRLDEN RUNT- BREVVÄN
    Hej! Jag söker efter en brevvän, eller ja gärna någon som vill skicka epost med jämna mellanrum! Jag är 25 år, nyligen gift och har resande som största intresse. Jag har nog en lite annorlunda syn på världen än de flesta och tycker att världens finaste idé är begreppet ”världsmedborgare”. Jag ska snart iväg på en riktig långresa men skulle gärna vilja hitta en gammal hederlig brevvän att lära känna och kanske till och med eventuellt hälsa på under resans gång om du bor någon annanstans i världen än i Sverige. Jag är dessutom en riktig skid-nörd, jobbar med att skriva och drömmer om att i framtiden jobba med informationskampanjer i en mindre välgörenhetsorganisation. Låter det som att vi skulle komma bra överens eller i alla fall kunna skicka lite trevliga emails till varandra? Dra då iväg ett mejl till [email protected] :)

    Ebba 2016-08-31 21:40:42
    Svara
  • BORÅS

    Hej där!
    Maja heter jag, är 21 år och har just lämnat tryggheten i norr för kärleken här i Borås. Hoppat på studier till ekonom och gillar det mesta: inredning, hänga med vänner, shoppa, dricka vin och äta ost, matlagning, träning och så mycket mer…
    Letar någon som vill vara lite social, kanske genom promenader, fika, klubbhäng, eller bara dega i soffan framför någon serie.
    Släng iväg ett mail eller så!! —> wikstrommaja(at)gmail.com

    KRAM!!!

    Maja 2016-08-31 21:21:10
    Svara
  • UPPSALA – BOKKLUBB?

    Hej alla Uppsaliensare! Jag vill supergärna vara med i en bokklubb, efter att bland annat ha blivit inspirerad av Floras bokklubb. Finns det någon som är pepp på att starta upp en, eller bjuda in mig till en, i Uppsala!?

    Skulle älska att diskutera böcker och dricka vin/prosecco. Heter förresten Julia och pluggar till präst. Hoppas att jag hör av några coola boknördar <3

    juliaelisabeth.erlandsson(at)gmail.com

    Julia 2016-08-31 21:18:06
    Svara
  • FALUN
    Hej! Jag heter Sofie och är 27 år. Är nysingel, ensam och deppig men förhoppningsvis glad snart igen. Kanske finns det nån som vill hitta på nåt typ dricka öl, laga mat, se på film, klappa min hund, shoppa, gå på prommis eller valfri annan aktivitet? Maila mig isf :) sowfieolsson (at) gmail och du vet resten.

    Sofie 2016-08-31 20:53:11
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! Jag är en tjugotvå år gammal värmlänning som flyttade till Göteborg för 2,5 år sedan. Trivs så himla, himla bra här och har svårt att tänka mig flytta faktiskt. På min fritid tycker jag om att dricka öl, loppisfynda, dricka kaffe och så tycker jag klubbliv är förbannat roligt. Annars tycker jag extremt mycket om djur (hundvalpar är mitt allt) och sega ostbågar. Livrädd är jag för Carpediem-inredning och snubbar som kallar sig svärmorsdröm. Mejla eller Insta mig vet ja! Puss och kram

    Instagram: Juliaalpmyr
    Mejl: [email protected]

    Julia 2016-08-31 20:28:41
    Svara
  • FRANKRIKE
    Hej! Miranda heter jag och är tjugotvå år gammal. På tisdag (alltså den 6e september) åker jag med enkelbiljett till Paris. Tanken är att jag stannar där några dagar för att sedan ta mig vidare till nån annan cool och lockande stad, och att jag sedan fortsätter så under typ hela hösten. Jag vill så hemskt gärna träffa nya människor på vägen och få höra om nya städer en bör besöka!

    Vi kan gå på museum, öla, vina, picknicka, diskutera sjukt viktiga saker eller vad som helst oviktigt.

    mirandaisraelsson(at)live.se

    Vi hörs!!

    Miranda 2016-08-31 19:50:03
    Svara
  • OSLO
    Hellu! Jag heter Frida och är tjugotvå år. Jag gillar att laga mat, gå promenader, läsa,skriva, gå på loppismarknader träna, och kolla på filmer(älskar olika skräckisar bl.a.). Söker en vän att umgås med, kanske ta en långpromenad i någon skog, gå på bio, dricka öl, gå ut och dansa med eller bara hänga med och prata. Ibland behöver man ju bara någon att prata tjejsnack med ni vet ;)
    Så om du känner dig träffad så skicka iväg ett mail hit —–> fcarlson(at)mail.se
    Ha det fint!

    Frida 2016-08-31 19:43:53
    Svara
  • MONS, BELGIEN

    Jag heter Elin och är 18 år. Flyttade nyligen till den oansenliga staden Mons i Belgien. Bor här tillsammans med min familj, arbetar deltid som receptionist och funderar på vad jag egentligen vill göra med mitt liv. Jag gillar att göra spellistor på Spotify, testa nya (vegetariska) recept och läsa.

    På fritiden försöker jag utforska min nya omgivning så bäst jag kan. Hittills har jag varit i Bryssel, Gent och Brygge och härnäst planerar jag att besöka Antwerpen och Lille.

    Känner ingen här nere, så om du befinner dig i Belgien och vill hänga – vare sig du vill fika och gå på museum eller dricka öl och dansa hela natten lång – hör gärna av dig till appelkvistelin(at)gmail.com.

    Elin 2016-08-31 19:29:22
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej på er! Ingrid heter jag och är tjugofyra år. Jag gillar matlagning, att läsa, lyssna på poddar och radio och att sticka. Lagar bara vegetarisk mat och är feminist. Längtar efter nya vänner att fika, gå på muséeum, äta middag, dricka öl, second hand-shoppa och gå på promenader med. Jag älskar te, katter och krossad sammet. Skriv gärna till mig om ni tycker att jag verkar trevlig. Just ja, min mail är ingrid.ardelius (at) gmail.com

    Ha det fint!!

    Ingrid 2016-08-31 19:25:02
    Svara
  • MALMÖ/LUND

    Hej hallå!!

    Finns det någon mer flummig, kreativ och öppen själ kring Lund/Malmö??

    Mitt hjärta bankar för naturen, yoga, vegetarisk mat, musik, glutenfritt och jag älskar att röra på mig och pröva på nya saker! Har varit sugen på klättring, parkour, thaiboxning och gud vet vad och tänkte komma till skott med något av det till våren!! (vore riktigt kul att träffa någon likasinnad!)

    Tycker även att det är spännande med det som öppnar upp ögonen för nya sätt att se på världen, läser just nu en bok om månens energi och ritualer, och har börjat rensa ut gammal energi med att elda peruanskt trä emellanåt, riktigt spännande tycker jag!

    Du behöver absolut inte tycka och tänka som jag, men vore fett kul att träffa fler öppna själar som brinner för saker och ting!

    Sara 2016-08-31 17:33:06
    Svara
  • ÖSTERSUND

    Är en nyinflyttad 24-åring som är här för att plugga till psykolog. Söker någon att möta den norrländska vintern med. Gärna aktiviteter av den varmare, inomhus-typen så som: Bokcirkel! (speciellt om vi bokcirklar ”flickorna) Gå på bio! Simma! fika! Dricka rödvin och prata om livet!

    [email protected]

    Unni 2016-08-31 16:36:51
    Svara
  • SYDNEY

    Hej hopp! Jag är precis nyinflyttad till det trevliga landet på andra sidan och skulle jätte gärna lära känna lite nya personer. Jag flyttade hit med min pojkvän som är härifrån, och behöver definitivt hitta ett gäng egna kompisar känner jag :))

    Jag har bott i London de senaste 2 och ett halvt åren (vilket jag saknar redan </3) men annars är jag väldigt glad över att vara så nära havet och älskar att promenera, titta på fina vyer och upptäcka nya platser (storstad i mitt hjärta men vågor och klippor och turkost vatten i en horisont som aldrig slutar?). Jag lyssnar helst på musik 24/7 och skulle nog säga att gå på spelningar är mitt nr1 intresse. Hittills vinner dock London över Sydney i det avseendet men mitt mål är att hitta najsiga musik hak.

    Annars är jag en väldigt snäll person som gråter till det mesta, försöker ha roligt helst jämt, kan dricka många öl, prioriterar göttiga frukost skyhögt, kan dricka starkt kaffe innan jag ska sova, vill vara utomhus när det är soligt, är vegetarian, kan ej dansa, älskar att skriva.

    Är nog mer lugn än *sprallig* och tycker mycket om känslor och att filosofera varför en känner som en gör i olika situationer, så om du också är en känslomänniska är det pluspoäng. Är du ingen känslomänniska är det lugnt att bortse denna punkt :)))

    HÖR GÄRNA AV DIG <3

    denise.johnsson(at)hotmail.com

    Denise 2016-08-31 16:18:08
    Svara
  • LONDON

    Inleder mitt andra år i världens bästa stad, men tyvärr har alla mina vänner flyttat tillbaka till Sverige så jag letar efter nya vänner att hänga med!!
    Gillar att sitta på pub, hänga i parken, promenera och turista, gå på museum, äta och laga mat, fika, baka, gå på klubb och dansa, gillar musik.
    Hör gärna av dig till mig på : molly.helmersson(at)gmail.com om du vill hänga!

    Kraam

    Molly 2016-08-31 16:12:07
    Svara
  • HALMSTAD
    Hej!! Jag heter Kim, är 24 och bor i Halmstad. Jag är härifrån, men har inte bott här på några år. Nu har jag precis flyttat tillbaka och känner inte så många här längre och vill därför gärna hitta lite nya vänner :)

    Jag gillar en himla massa saker, här är några:
    bada badkar (fast jag har inget)
    spela spel
    böcker (!!)
    lyssna på podcasts
    filmer
    se på djurdokumentärer
    ta naps
    fun facts
    kläder
    växter (försöker lära mig att få gröna fingrar)
    laga vegetarisk mat
    springa och promenera
    djur
    kaffe (mums)
    och mer!

    Min mejl är kim.m.eliasson(at)gmail.com
    Kram!

    Kim 2016-08-31 15:35:38
    Svara
  • ESKILSTUNA

    Hej. Jag är en 22-årig tjej som bor i Eskilstuna där jag pluggar till socionom. Jag kommer från Norrköping och har alltså flyttat hit för studierna. Bor i en liten studentlägenhet på 26 kvadrat. På fritiden engagerar jag mig i en tjejjour vilket är SÅ kul och peppigt, springer en hel del och försöker vara ute så mycket som jag kan. Jag gillar: Att fika, dricka öl, dansa, promenera, springa, hundar, katter, läsa böcker (ja alla djur då), vegetarisk mat och så klart massor med saker till. Skulle vara så kul att hitta någon som vill göra några av alla dessa saker tillsammans med mig. Gå ut och fika, ta en öl, en springtur, starta en bokklubb eller vad som helst. Hör av dig om du har lust. / [email protected]

    Jonna 2016-08-31 15:31:17
    Svara
  • OSLO

    Jag heter Elsa och är 20 år, och har verkligen precis flyttat till Oslo. Ursprungligen från Malmö men spenderat mitt senaste år i Frankrike/Belgien. Imorgon börjar jag på mitt nya jobb och flyttar in i mitt nya kollektiv, och känner ish inte en kotte. Jag tycker om att pyssla, springa, resa, dansa, gå på museum, glo på serier (skam<3), laga mat osv osv. Jag är på det mesta, gillar *äventyr* och är allmänt vettig och lätt att ha och göra med. Hör av er så hittar vi på något kul!

    elsabrynje(at)gmail.com

    Elsa 2016-08-31 12:56:57
    Svara
  • VÄXJÖ
    Hej! Hanna heter jag och är 20 år, har nyligen flyttat till Växjö för att börja plugga och skulle så gärna vilja utöka min vänskapskrets! Jag tycker om att dricka te, äta god mat, dricka vin, fika, kolla på tv-serier, shoppa eller bara gå ut och dansa.
    Skriv till mig så kan vi gå på vändejt! hannanygards(at)hotmail.com

    Hanna 2016-08-31 12:03:54
    Svara
  • MALMÖ!
    En 27 åring som snart firar 1 år som Malmöbo. Vi hitta nya härliga personer att hänga kravlöst med. Älskar sol o värme, men har helt plötsligt fått paniklängtan efter hösten?! Älskar att resa. Åker gärna över till Köpenhamn så fort jag får chansen. Weekend någon?
    Skulle också vilja starta till en middagsklubb!!! Eftersom mat är roligt, gott o bäst i sällskap.
    Fika, dricka öl, hänga i naturen, gå på museum, cykla, diskutera, o klappa på söta djur är andra saker som jag gillar :))))
    Hoppas vi hörs!
    hannasofias25(at)gmail.com

    hanna 2016-08-31 12:02:35
    Svara
  • KÖPENHAMN

    Hej allihopa!

    Jag heter Lovis, är finlandssvensk och pluggar antropologi vid Köpenhamns Universitet. Jag gillar böcker, skrivande, feminism och promenader. Jag tycker också om att ta en öl på en bar någonstans på Nørrebro (eller annanstans för den delen). Förögonblicket försöker jag hålla två kaktusliknande plantor vid liv i ett försök att få gröna fingrar, men hyser en vag misstanke om att det inte kommer att lyckas. Jag är inte ny i Köpenhamn men skulle gärna hitta fler vänner att tala svenska med, speciellt gärna att tala om feminism och böcker med på svenska.

    Så ifall någon vill träffas på en kaffe eller öl så hör av er! (eller ifall ni vill dela med er av tips på hur man håller växter vid liv)

    lovis.hakala (a) yahoo.fi

    Lovis 2016-08-31 11:49:42
    Svara
  • UPPSALA
    Heter Norea, bor i Uppsala, är 19 år och har precis börjat plugga på universitetet! Bott här(omkring) hela mitt liv men kan alltid vara kul med fler vänner tänker jag. Studerar just nu på 125% (historia + tyska) så lär väl inte ha supermycket fritid, men när jag väl har det vore det ju lämpligt att lite spontant kunna mötas upp på en fika, en lunch eller ett glas öl. Kort om mig: Gillar tv-serier (mina senaste projekt har varit Gilmore Girls, Stranger Things och How to get away with murder), musik (typ The Smiths, Markus Krunegård och sånt) och att gosa med mina katter. Skriv en rad eller två så blir jag jätteglad! noreahammarin at hotmail.com

    Norea 2016-08-31 11:12:53
    Svara
  • UPPSALA

    Hej!
    Linnea heter jag, är 22 år, jobbar på förskola och gillar allt möjligt: laga mat, hänga med vänner och pojkvän, träna, läsa, lösa korsord, dricka rödvin och äta ost, lyssna pod, osv, osv, osv…
    Känns så himla grått och tråkigt att sommaren börjar ta slut (även om den första delen av hösten kan va väldigt vacker) så skulle va så himla nice att liva upp med lite nya vänner.
    Hör av er. Kramisar
    [email protected]

    Linnea 2016-08-31 11:02:00
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Jag är 23 år och har bott i Göteborg i precis ett år nu, och är inne på mitt andra år på universitetet. Flyttade hit med ett gäng vänner hemifrån (Lund) men har nu flyttat ihop med min pojkvän och vill hitta fler härliga vänner. Jag gillar god vegetarisk mat, läsa (när jag har tid utöver le plugg), hänga kravlöst, skratta, prata prata prata, feminism, djur (har dock ej några egna just nu </3), resa och sådär. Är peppad på höst med färgglada löv och stora halsdukar men vill träffa nya människor att möta hästen med! En bokklubb eller något liknande hade varit roligt så en har ett litet gäng som en träffar regelbundet och hittar på andra saker med än "bara" läsa, typ middagar, bio, öl/kaffe/vin/vad som helst-häng.
    Min mail är matilda.lundstrom(at)hotmail.com, hoppas på att träffa härliga människor!!

    Matilda 2016-08-31 10:59:44
    Svara
  • STOCKHOLM

    Vet inte varför min kommentar inte kom fram tidigare men då försöker vi igen!
    HEJ alla fina! Christa heter jag, 26 år gammal och för prick 3 år sedan flyttade jag till den här fina staden från Nederländerna där jag kommer ifrån. Under tiden som jag har bott här har jag hunnit vänja mig vid rusningstrafiken på tunnelbanan, att köpa vin på Systemet istället för mataffären, skaffat årskort på Fotografiska och fått flera favoritcaféer, men det skulle vara så fint att få några fler ’egna’ vänner utöver min sambos härliga kompisgäng! :)
    Jag tycker om att fota, läsa, dansa, laga mat, streckkolla på serier, fika och är en sådan som älskar skogen, utomhusbio, rödvin och hundar.
    Hör gärna av dig på struts41 (at) gmail (punkt) com :)

    Christa 2016-08-31 10:57:05
    Svara
  • UMEÅ SKELLEFTEÅ LYCKSELE VILHELMINA osv..

    Tja! Helena, 26 år Umeå. Är EJ nyinflyttad = vet många bra ställen!! Har på senare år blivit rätt galen i att vara utomhus och vill ha ännu fler kompisar som gillar naturen. Vi kan tex hajka, spela yatzy i en park, grilla korv, jogga (i rimligt tempo) osv! Är också pepp på bokcirkel pga läsa är bäst. Reser väldigt mycket i Västerbotten med jobbet så bor du ba norrut kanske vi kan kompisdejta på din ort! HA DE
    [email protected]

    Helena 2016-08-31 10:49:44
    Svara
  • STOCKHOLM

    Vet inte varför min kommentar inte kom fram men då försöker vi igen!
    HEJ alla fina! Christa heter jag, 26 år gammal och för prick 3 år sedan flyttade jag till den här fina staden från Nederländerna där jag kommer ifrån. Under tiden som jag bor här har jag vant mig med rusningstrafiken på tunnelbanan, att köpa vin på Systemet istället för mataffären, skaffat årskort på Fotografiska och fått flera favoritcaféer, men det skulle vara så fint att få några fler ’egna’ vänner utöver min sambos härliga kompisgäng! :)
    Jag tycker om att fota, läsa, dansa, laga mat, fika och är en sådan som älskar skogen, utomhusbio, rödvin och hundar.
    Hör gärna av dig på struts41 (at) gmail.com! :)

    Christa 2016-08-31 10:45:57
    Svara
  • MALMÖ

    Flyttade hit från Göteborg för två veckor sedan, med sambo och en (nu sexton veckor gammal) sphynx, för att läsa till grundskolelärare och dramapedagog. Känner inte någon sen tidigare och vill jättegärna hitta nya människor! Hade vart fantastiskt med en pyssel/måla/fota kompis, som vill peppa varandra till att lägga tid på det kreativa! Annars tycker jag om att dansa, promenera, sitta på stranden med en kaffetermos, djurmys, läsa, resa, prata feminism, spela spel, dricka rödvin och att dela med mig av de där lagar-fyra-gånger-i-veckan-recepten. Maila till mig om du vill hänga! [email protected]

    Matilda 2016-08-31 10:30:58 http://matildaelsaeleonor.tumblr.com
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Elin och är 21. Alla (ja alla) mina kompisar har åkt till Uppsala/Lund och jag söker kompisar att dricka vin/fika med, gå på bio, museum, babbla om lajf etc etc! Jag är en feminist som lätt fastnar i dåliga serier på Netflix och älskar gulliga djur som äter saker på instagram. Maila mig på brimberge(at)gmail.com om du tycker det låter bra!! Kram

    Elin 2016-08-31 10:30:45
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      STOCKHOLM
      jag är bitter sur å saknar framtidstro. gör saker jag ogillar och ogillar saker jag gör. vet inte vad jag håller på med. har bott hela mitt liv i stockholm men känner mig helt och hållet alienerad med staden, så den är väll mer eller mindre som ny. jag saknar någon som kan klia min rygg och baka kladdkaka med mig. alternativt dricka billig skåpbilsvodka ur plunta å kasta brödsmulor åt ankor. tack å hej

      mimmi 2016-09-01 01:15:07
      Svara
      • Svar på mimmis kommentar.

        hej!! kommer från stockholm men bor inte där men känner igen mig i din skildring av tillvaron. e en bitterfitta på juristlinjen i lund o alla e ju härliga men opinionsbildar mkt gällande att kalla ”kärringracket” stekpannan. vill ses o va arg. är också intresserad av porslin på ett opretentiöst sätt. hör av dig om du e i lund.

        frida 2016-09-02 12:44:59
        Svara
  • GÖTEBORG
    25-årig tjej som bott här i snart ett år, men saknar fortfarande de där härliga vännerna! Bor ihop med min pojkvän, så har du en pojkvän också så kanske vi kan hitta på något allihop?

    Gillar att hänga, laga mat, läsa böcker och dricka vin. Går gärna över Göteborgs gator och undersöker staden, hittar nya favoritställen och roliga affärer.
    Skulle vilja vara med i en bokklubb, saknar det! Gärna en sådan där man hittar på mer än bara läser och pratar om boken, utan också pratar om livet och lagar något gott ihop eller har picknick.

    Amanda 2016-08-31 10:29:28
    Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Hej göteborgsvänner!

      Vad många ni är som är sugna på att ses. Jag hänger gärna på.
      Jag heter Mathilda, är 27 och bor på Hisingen. Jag gillar inredning, musik, se på tv-serier och film, vegetarisk mat, spelningar, valar, dricka öl, resa, läsa böcker, kaffe. Jag kan nås på min mail: [email protected]

      Kram

      Mathilda 2016-09-01 15:15:52
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Hej gänget!
      Är 25 år och bor också i Göteborg, sjukt sugen på en bokklubb, gillar att läsa, laga mat och vara utomhus. Hade varit fint att inleda hösten med lite nya människor. lindeberglovisa(at)gmail.com

      Lovisa 2016-09-01 08:52:23
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Hej hela goa gänget! Jag är också dunderpepp på att starta bokklubb, dricka vin och äta mat. Min mejl är [email protected]
      Hoppas vi kan styra upp nåt! Hade vart grymt kul

      Andrea 2016-08-31 23:20:01
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Hej tjejer! Ni verkar himla härliga, jag skulle gärna vilja ses allihop på ett glas vin/fika!:)
      Jag heter Emilia, är 24 år och har bott i Göteborg i ca ett år. Jag bor tillsammans med min pojkvän och när jag inte jobbar tycker jag om att dricka öl, gå på konsert, hänga med kompisar och läsa böcker. Vill gärna hitta fler kompisar att göra sånt kul med!:)
      Hoppas att vi ses snart!
      Min mailadress är [email protected]
      Kram kram!!

      Emilia 2016-08-31 20:16:16
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Hej Matilda, Olivia, Amanda och Ingrid!
      Jag bor också i Göteborg, bott här ett halvår cirka och vill gärna bredda mitt umgänge med en bokklubb, någon att dricka vin eller promenera ihop hade varit asnajs!
      Pluggar till socionom, gillar naturen, storstaden och att läsa/skriva, och att fuldansa på spelningar!

      Kanske kan vi dra ihop en träff där vi träffas allihopa? :)

      maria.hg (at) live.se är min mejl.

      Maria 2016-08-31 16:12:27
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Hej Amanda och Matilda! Jag tycker att ni båda åter så himla härliga, och som en perfekt match för mig! Jag har bott i Göteborg i två år, men inte heller känt att jag hittat ”mitt Göteborg”. Dessutom består mitt umgänge främst av vänner från universitetet, och det skulle vara roligt att bredda umgängeskretsen lite. Jag bor med min pojkvän, läser till läkare, tycker om träning, laga mat, böcker och långa promenader eller cykelturer inne i stan!

      Vi kanske kan hitta på något alla tre? Ses över en fika eller ett glas vin?

      Hör av er! Kramisar,
      Olivia, [email protected]

      Olivia Näslund 2016-08-31 10:55:09
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Hej Amanda! Det du skriver låter väldigt likt min livssituation, har också bott i Göteborg ett år, och bor ihop med min pojkvän och vill hitta fler härliga vänner!
      Trots att jag har bott här i ett år känner jag inte riktigt att jag hittat ”mitt” Göteborg, vill också undersöka och leta efter nya roliga ställen.
      Är egentligen en läslus, men med plugg och tonvis med kurslitteratur har just de skönlitterära böckerna hamnat lite i skymundan men jobbar på att ta upp det eftersom jag älskar att läsa och dessutom verkar ha en lugnare termin rent pluggmässigt framför mig.
      Tycker vi ska ses!
      min mail är matilda.lundstrom(at)hotmail.com, maila mig! Hittade ingen mailadress i din kommentar.

      Matilda 2016-08-31 10:37:30
      Svara
    • Svar på Amandas kommentar.

      Glömde naturligtvis att skriva mailadress;
      amanda.e.andersen(at)hotmail.com

      Amanda 2016-08-31 10:30:03
      Svara
      • Svar på Amandas kommentar.

        Hej Matilda, Olivia & Amanda!
        Jag vill också träffa er! Har precis börjat läsa till sjuksköterska. Har bott i Gbg i lite mer än 2 år, men vill gärna hitta fler najsiga människor. Jag har velat starta en bokklubb länge nu, så jag är jättepeppad på det! Jag gillar bland annat att läsa och lyssna på musik! Min mejl är [email protected] (ja, det ska vara två ”i” i början, så blir det när en har ett enkelt vanligt namn)
        Hoppas vi ses!!

        Ingrid 2016-08-31 12:30:35
        Svara
        • Svar på Ingrids kommentar.

          Hej tjejer!

          Jag är gärna med i er bokklubb! Heter Julia och är 26 år, läser master i statsvetenskap och bott i Gbg till och från sen 2011. Förutom att dela läsintresset så gillar jag att göra utflykter, cykla, laga och äta god mat, konserter och ibland gå ut en sväng eller två! Skulle vara grymt kul med ett nytt tjejgängshäng då många jag känner flyttat till Sthlm. Min mail är [email protected] (ska vara två o :)

          Julia 2016-08-31 15:58:34
          Svara
          • Svar på Julias kommentar.

            Hej allihopa!

            Vill också gärna träffas och vara med i en bokklubb, låter så kul och mysigt!

            Jag heter Mathilda, är 23 och pluggar nu mitt tredje år på universitetet. Kort sammanfattning: jag tycker om att läsa, gå promenader, umgås med vänner, museum, dricka te, klättra osv.

            Vore härligt att träffa er alla!

            fredriksson.mathilda(a)gmail.com

            Mathilda 2016-08-31 18:16:29
            Svara
            • Svar på Mathildas kommentar.

              Hej allihop! Jag bor också i Göteborg och vill hänga! Har jobbat här i två år och känner knappt någon förutom mina arbetskamrater. Är 28 år, jobbar som studievägledare och kommer från Skåne. Det vore himla trevligt med en bokcirkel eller något. Förslag på bok?

              Ingela 2016-08-31 21:24:50
              Svara
            • Svar på Mathildas kommentar.

              hej göteborgsgänget! jag har nyligen flyttat tillbaka till göteborg efter typ 6 års pluggande i lund/malmö, och är så pepp på fler bra människor att hänga med! jag är 26 år (okej 27 imorgon), bor på hisingen med min sambo, gillar feminism, öl, sengångare och buffy. och böcker! är så himla på att bilda bokklubb:) min mejl är malin.wetterholm(at)hotmail.com

              malin 2016-08-31 20:12:25
              Svara
              • Svar på malins kommentar.

                Hej ni götet-bor! Nu kom jag in lite sent, men jag är också intresserad av att träffa nya vänner!
                Pluggar design och har bott i Göteborg i ett år, men känner mest folk från klassen. Så att hitta på något med ett gäng vore superkul!
                Gillar att se serier, måla, läsa, lera, pyssla, fika, dansa och gå på loppisar.
                Hör gärna av er!
                Linn
                [email protected]

                Linn Posse 2016-09-05 19:27:22
                Svara
              • Svar på malins kommentar.

                Hej göteborgsgänget!
                Lite sent in i konversationen, men ni låter ju så himla härliga allihop och jag är också sugen på bokklubb och häng! Jag heter Anna, är 27 år och från Göteborg. Jag jobbar som projektledare och bor tillsammans med min kille och vår katt Harry. Ska vi styra ihop en mailkonversation? annaklinghult(at)gmail.com

                Anna 2016-09-01 08:49:26
                Svara
                • Svar på Annas kommentar.

                  Hej gbg-are! Jag knör mig in här för jag är också sugen på bokklubb (vill komma igång med mitt läsande igen!) har skrivit ett inlägg lite längre ner men kort och kort: 25 år, planarkitekt, lite nördig, gillar baka,fika,promenader osv osv
                  [email protected]

                  Josefin 2016-09-01 12:51:50
                  Svara
                • Svar på Annas kommentar.

                  Hej allihopa!
                  Sist på bollen, men jag tycker också att det här med en bokklubb låter toppen! Jag heter Sahra och är 23 år och bor också i Göteborg. Jag har precis tagit examen, bor ihop med min pojkvän och vill gärna hitta ett härligt gäng att hänga med. Prata om böcker, dricka vin, laga mat – jag är pepp på allt. Min mejl är [email protected], hade varit kul om vi kunde få ihop en mejlkonversation, eller kanske en Facebookgrupp?
                  Hoppas vi hörs och ses!

                  Sahra 2016-09-01 11:34:13
                  Svara
                  • Svar på Sahras kommentar.

                    Hej göteborgsgänget!
                    Tycker bokklubb å häng låter himla bra. Är 23, göteborgsstudent å gillar lite av varje (typ skog och kakor). [email protected]

                    Malin 2016-09-01 17:24:50
                    Svara
                    • Svar på Malins kommentar.

                      HEJ! såg detta nu men vill såååå gärna vara med hoppas jag inte är ute för sent! Jag har bott i gbg lite drygt ett halvår, jobbar på condeco (fixar gratis fika hehe) och älskar att laga mat dricka öl/vin/kaffe vad som. Ni verkar så nice I wanna hang and read books

                      Amanda 2016-09-02 10:15:50 http://amandaragnas.blogg.se
                      Svara
                      • Svar på Amandas kommentar.

                        Jaaaaa heeeej ni jag letat efter (kanske) hela mitt liv! Är en riktig göteborgsfärsking och 22 år och bor med min snubbe på Hisingen. Har pluggat i Skåne i tre år och bara bott i Gbg i dryga två månader. Vill SÅ gärna hänga med er för ni låter absolu-hu-hu-t ljuvliga! Hoppas hoppas jag inte är för sen? annalindholtz(at)live.se

                        Anna 2016-09-04 08:07:07
                        Svara
                        • Svar på Annas kommentar.

                          GÖTEBORG
                          HEJ!!
                          Vill också haka på här! Nora heter jag, bor strax utanför Göteborg och gillar dricka kaffe, dansa MASSOR, läsa och äta pasta.
                          nora.adin(at)live.se

                          Nora 2016-09-22 16:42:28
                          Svara
                          • Svar på Noras kommentar.

                            Hallå där! Blev det något av den här bokklubben osv? Är tillbakaflyttat till Göteborg efter 20 (!) år på östkusten. Hör gärna av er!
                            julia.lundstrom91(at)gmail.com

                            Julia 2016-10-17 15:21:35
                            Svara
  • MONTPELLIER
    Heeej! Jag heter Karin, är 25 år och flyttar till Montpellier över hösten nu på fredag (!) Där ska jag plugga franska och njuta av livet. I vanliga fall går jag juristprogrammet i Uppsala men tar nu en liten paus. Det är läskigt att åka iväg själv och jag vet liksom iingen som kommer befinna sig där så jag skulle bli så sjukt glad och pepp om någon av er också ska dit och vill hänga??
    Jag själv är en glad person som älskar ost&vin, sol&bad, poddar&pw:s, netflix&chill etc. :D:D:D
    Maila gärna karin.arleskar(at)gmail.com om du är intresserad!
    xoxo

    Karin 2016-08-31 09:53:07
    Svara
  • Guten tag!
    Anna heter jag och har bott i Berlin sen ett år tillbaka och trivs fortfarande himla bra.
    Jag jobbar som batender och frilansar då och då.
    På min fritid tycker jag om som så många andra att hänga i parker, dricka kaffe eller öl. Jag tycker även om att gå ut å dansa (untz untz) eller gå på bio. Brinner för feminism och politiska frågor, om det skulle finnas intresse får en sådan diskussion.

    Ha en fortsatt härlig dag! KRAMIZ

    BERLIN 2016-08-31 09:47:39
    Svara
    • Svar på BERLINs kommentar.

      Hej! Jag bor också i Berlin och det vore kul att snacka mer/ses. soph.homer(at)gmail.com

      Sophie 2016-09-01 18:15:41
      Svara
    • Svar på BERLINs kommentar.

      Hallå! Jag ska ju flytta till Berre, räknas det då? Gillar också feminism, bio osv osv. Samt konst! Och musik! Lite mer musik än allt det andra kanske, skriver om det så måste liksom hålla mig à jour. Annars vet jag inte alls vad jag gör; funderar på livet typ? Hursomhelst, vill lätt hänga/prata/chatta nån gång, kommer till stan den 14e! Hör av dig till [email protected] om du är pepp.
      Ha d mkt bra så länge!!

      Freja 2016-08-31 19:21:18
      Svara
  • KALMAR
    Hej! 19 åring som pluggar psykologi på Linneuniversitetet här i Kalmar. Jag skulle jätte gärna hitta någon som har lust att bara hänga några gånger i veckan, träna tillsammans, plugga, snacka och liksom umgås. Jag har även en häst som jag tävlar i hoppning med så hästintresse är ett plus. Är konst/design intresserad och gillar att läsa och löpträna.
    Finns det någon mer här i Kalmar som känner att det skulle vara kul att träffa en ny person att hänge med eller tillbringa en utekväll eller två med så tveeka inte att höra av dig!!

    [email protected]

    Wilma Appelqvist 2016-08-31 09:46:52
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej, hallå! Nu har jag precis börjat mitt tredje och sista år på gymnasiet. På frågan om vad mina intressen är eller hobbys (så 90/början på 2000-talet-ord?) skulle jag svara att det är mat, te, läsa böcker, Harry Potter och katter. Den här sommaren har jag även blivit nyförälskad i naturen och skogen, det finns inget mer rogivande. Jag är lite avundsjuk på personer som dricker kaffe, älskar doften av det och önska, önska att jag drack det men tycker smaken är vedervärdig.

    När jag inte går i skolan gillar jag att spendera och tillbringa min tid på att bland annat kura ihop i soffan med en kopp te och läsa i en bok och umgås med vänner. I gått sällskap älskar jag att bara sitta och prata, den typen av samtal som börjar på ett ställe men slutar i en helt annan ände.<3 Att gå ut på klubb och dansa och sjunga med till musiken är en annan aktivitet jag gillar. Jag skulle tycka det var skitroligt att bredda mitt umgänge och få fler vänner att till exempel gå på museer med, fika på cafe och diskutera i det öändliga, spela spel, kanske arrangera en spelkväll? Starta bokklubb eller bara utföra allmänna stordåd.

    Nås via mail: [email protected] eller facebook, Jennifer Samuelsson

    Ha det fint!

    Jennifer 2016-08-31 09:18:45
    Svara
  • Nyinflyttad till gbg, har precis börjat plugga till sjuksyrra vilket känns svinkul!! Har ingen egen lägenhet ännu, bor hos en kompis tills jag hittar nåt. Så om någon har tips/vet nåt om boende får ni jättegärna slå en pling om det också! Eller om någon behöver en roomie så skulle det vara jättekul också? Iallafall så gillar jag att ta långa prommisar, dricka kaffe/öl/vin, gå ut och dansa, bara strosa runt i mysiga butiker, läsa, gå på bio, dricka te och prata skit och skrattar mycket skulle jag säga! Är säker på att jag tycker om alla er som hänger här så HÖR AV ER!!

    lovisa.fredriksson94(at)gmail.com

    Massa kramar från Lovisa!

    GÖTEBORG 2016-08-31 09:07:27
    Svara
  • HALMSTAD
    Tjaa, Fanny heter jag och är 24 år. Skåning som bott i Halmstad i tre år med mitt ex, nu när det är slut vill jag träffa lite nya människor! Jag pluggar till högstadielärare och tycker om serier, rövin, musik, spela gitarr, sjunga i kör osv. Hoppas det finns någon i Halmstad som också läser floras blogg hehe! Kram!!!

    fanny 2016-08-31 09:06:43
    Svara
    • Svar på fannys kommentar.

      min mail är fannyfanny_(at)hotmail.com!

      fanny 2016-09-02 10:25:57
      Svara
    • Svar på fannys kommentar.

      Hej, är även jag skåning och har bott i Halmstad i typ ett år. Pluggar kultur här så hade varit fint med lite mer vänner utanför skolan och sånt. Tycker om lite allt möjligt kul som konst, musik, matlagning, öl/vin, serier/film osv osv. Min mail om du vill skriva :) josefin.andersson92(at)gmail.com

      Josefin 2016-08-31 22:05:06
      Svara
    • Svar på fannys kommentar.

      Hej!! Jag bor också i Halmstad och behöver också nya tjejkompisar! Jag är också 24 och jag och mitt ex har också gjort slut precis. Jag gillar massa saker: kaffe, vin, film, bio, musik, kläder etc etc. Du hade glömt din mejl, men skicka till mig om du vill! kim.m.eliasson(at)gmail.com :) kram!

      Kim 2016-08-31 11:05:20
      Svara
  • TRONDHEIM
    Hej! Jag flyttar till Trondheim tillsammans med min kille i mitten av september. Vi ska jobba ihop en gemensam reskassa till central- och Sydamerika som vi drar till i vinter. Orkar ej vad pepp!!
    Meeeen ändå tre och en halv månad i Trondheim och tror att det kan vara bra för le love om vi inte hänger varje minut utan får andra sociala inputs.
    Jag älskar skogen, lagar asmustiga veganska grytor och tycker det är så mysigt att sjunga och lyssna på/upptäcka bra musik tillsammans med andra. Är personen som tar initiativ till LOTR marathons snarare än att gå ut och klubba. Hör av dig om du ser detta!! Vi kommer bo precis vid ett naturområde så vi kan ut och gå på tur ihop med fikakorg och prata om lajf, feminism och annat bra i timmar ?
    Kram!! oliviamodalen(at)gmail.com

    Olivia 2016-08-31 09:05:41
    Svara
    • Svar på Olivias kommentar.

      Hei! Jeg bor også i Trondheim, send meg en mail på mari.forberg.95(at)gmail.com så kan vi dra på tur i marka sammen!

      Mari 2016-08-31 16:01:04
      Svara
  • V I S B Y

    Hej! Jag är 21 år från Stockholm och har precis flyttat till Visby för att läsa juridik. Detta är andra gången jag besöker ön så jag är en supernewbie. Jag tycker om att laga mat, läsa, gå på bio, dricka vin och promenixa på kvällen sisådär en timme innan solen gått ner och allt fått en orange aura kring sig. Ehhh söker kompis som vill hänga och ha kul. Utlovar kul. Lovar.

    Yä, that’s me. Maila på tora95(at)gmail.com. PUSS

    Tora 2016-08-31 08:57:19
    Svara
  • STOCKHOLM.

    Är 23 år och har precis flyttat tillbaka till Stockholm efter att jag tog en kandidatexamen i Mänskliga Rättigheter i Lund. Jobbar nu på ideell organisation. Älskar att dricka vin men ogillar att gå ut på klubb (barer däremot <3) och pratar gärna om vin också då jag blev intresserad efter att ha jobbat på systembolaget. Dricker kaffe i mängder, älskar katter, ÄLSKAR MAT (min pojkvän är kock, drömmen), pratar gärna om politik och feminism och världsfrågor eller om vad som helst egentligen, är hyffsat bra på att ge råd tycker jag nog. Gillar att överanalysera allt i livet och gör det gärna tillsammans med vänner i timmar. Är väldigt öppen och pratglad som person och därmed ganska lätt att lära känna!

    Vill gärna ha vänner att gå till roliga caféer, barer eller restauranger med eller bara ta promenader eller snacka. Om någon vill åka på en weekend i Europa i höst är jag också otroligt pepp! Skriv så hittar vi på något kul! Sandralily(at)live.se

    Sandra 2016-08-31 08:52:49
    Svara
  • LULEÅ

    Halloj, 24 årig kaffeälskare här. Ida heter jag och bor ett ordinärt svenssonliv här uppe i Lule. Jobbar som utvecklare med tycker i övrigt om att klappa mina katter, renovera min lägenhet, dricka kaffe & vin, titta på netflix, träna, fotografera, blogga endel och plöja böcker. Det vore sjukt roligt att träffa nya kompisar att hänga med, dricka kaffe/käka mat/promenera/titta på serier eller bara snacka skit med. Jag är snäll, kreativ, spontan och sånt :)
    Maila ida.b.eriksson(at)gmail.com

    Ida 2016-08-31 07:46:49 http://everydayhappiness.blogg.se
    Svara
  • okej TOKYO hörrni! 20 år, utforskningsredo och skämtsam men har en bra axel att gråta på!!

    [email protected] hit meee

    veronica 2016-08-31 07:39:07
    Svara
  • STOCKHOLM
    Men kul!! Jag heter Paulina Delin, fyller 22 nu i höst och jobbar som personlig assistent och med musik. Förutom musik så tycker jag mycket om tjejer, politik, serier och mat. :)
    Är som person snäll, rolig, kreativ, både lugn/intensiv och ganska rak/”rätt fram” typ? (Lol låter tråkig men Flora kan iaf intyga att jag e nice!!!)
    Vore i vilket fall så kul att träffa nya vänner/tjejer(!!) i Stockholm, och hänga/äta mat/gå ut/kolla på serier osv. Skriv till mig på Facebook eller [email protected] :) Puss!

    Paulina 2016-08-31 06:49:25
    Svara
  • [BRISTOL, UK]

    Hej allihopa! Jag är en 23årig göteborgska som precis har flyttat till Bristol fär mitt första ”riktiga” jobb, dvs 9-5 kontorsjobb där jag jobbar med stadsplanering och trafik. DET KÄNNS SÅ HIMLA KUL att flytta till Bristol, men jag känner praktiskt taget INGEN så jag är mer än taggad på att mötas upp för kaffe,ölhäng,pingis eller gå på upptäcksfärd/konsert/yogaklasser/museum/konstutställningar tillsammans!

    Jag är vegetarian som försöker bli vegan(älskar dock halloumi och fetaost…), knäpp på alla dom bra sätten, älskar att lära mig nya saker, med varierande framgång (typ longboard, surf och swahili är saker jag försöker bli bättre på atm) haha, jag spenderade sommaren volontärandes i Tanzania, vi drev igenom ett Vattentanksprojekt med ingenjörer utan gränser. Så swahilin VAR nyttig, och inte så random som det låter!

    Vad mer kan jag säga om mig själv? Bor i ett kollektiv i Ashley Down, älskar området kring Gloucester road, så himla mysigt! SÅ, second hand shoppa kan vi också göra tillsammans! Yay!

    Hör av er till min stela studentmail: [email protected] så styr vi upp något kul!

    Felicia 2016-08-31 05:14:15
    Svara
  • SYDNEY
    Hej! Jag heter Sara, är 26 år och har precis flyttat till Sydney för att vara med min australiensiska pojkvän. Jag vill gärna hitta några egna vänner här i staden och är på det mesta :) Jag gillar att laga mat och baka, gå på gallerier och museer, gå promenader, åka på utflykter och se häftig natur, lata mig på stranden, dricka öl/vin/kaffe. Bor just nu i Newtown. Du når mig på sarawikberg1(at)gmail.com.

    Sara Wikberg 2016-08-31 03:34:12
    Svara
  • NEW YORK

    Hej jag heter Linn, är snart 18 år och har just flyttat till New York. Jag ska gå sista året i High school här. Skolan har inte börjat än o jag har inte lärt känna så många så känner mig en aning lost… :P Bor i Williamsburg i Brooklyn. Det finns massor att upptäcka i den här staden och det vore kul att göra det tillsammans med någon!! Vi skulle kunna kolla second hand butiker, hitta mysiga caféer, gå på konsert, hänga i parker m.m. Maila mig gärna på Linn.due(at)gmail.com om du råkar befinna dig i samma stad och har lust att hitta på något! :)

    Linn 2016-08-31 02:11:28
    Svara
  • LYON, FRANKRIKE
    Hej!
    Jag och min tjejkompis flyttade precis til Lyon i Frankrike. Och letar efter vänner att upptäcka staden, dricka vin och bara ha det allmänt trevligt med. Vi är superrroliga! Puss o kram, skicka mail till:
    Linn.hakansson(at)live.se

    Linn 2016-08-31 01:19:50
    Svara
  • OSLO

    Hei! Jeg heter Siri, er 21 år og har nettopp flyttet til Oslo for å studere til å bli lærer:-)
    Jeg interesserer meg blant annet for teater, bøker, konserter. Liker å sitte i parker, cafeer og barer med koselige mennesker.

    Skriv gjerne en mail til meg på [email protected] hvis du har lyst å finne på noe!

    Siri 2016-08-31 01:09:59
    Svara
  • LISSABON
    Hej jag flyttar om någon månad till Lissabon. Jag vill gärna hänga med någon i närheten!
    Skulle verkligen uppskatta mentalt stöd i att lära mig portugisiska. Så någon i samma sits vore grymt.
    Jag jobbar som bagare och ibland kock. Fast mest försöker jag inte jobba så mycket. Jag är trevlig, tycker om att resa och äter bara vegansk mat (som jag är mycket duktig på att laga).
    Om någon som läser är i Portugal och vill ses. Eller annat portugisiskt talande land för brevvän. Så maila agnesnordquist(at)gmail.com

    Agnes 2016-08-31 01:09:48
    Svara
  • LONDON
    hej alla!!!! jag heter Erica, är 17 år & har nyss flyttat till London för att plugga här. himla spännande men lite läskigt också!!! letar (desperat) efter fler kompisar, att hitta på lite allt möjligt med.
    maila mig jöttegärna (!!) på [email protected]
    massa kramar <3

    Erica 2016-08-31 00:25:00
    Svara
  • LYON, FRANKRIKE
    Hej!
    Jag och min tjejkompis flyttade precis till Lyon i Frankrike för att studera ett halvår, vi pluggar franska och buisness. Vi letar efter vänner att umgås med, upptäcka Frankrike, dricka vin och bara ha allmänt trevligt! Hör gärna av dig om du bor i Lyon eller i närheten!
    Kram!

    Linn 2016-08-31 00:02:45
    Svara
  • Fantastisk initiativ Flora, finns nog många som blir glada för det här inlägget!

    STOCKHOLM
    Hej! Christa heter jag, är 26 år och för prick tre år sedan flyttade jag till den här fina staden från Nederländerna där jag kommer ifrån. Har sedan länge vant mig med rusningstrafiken på tunnelbanan och hittat favorit caféer men på saknar fortfarande de vänskapskretsar som jag är van vid hemma. Skulle gärna skaffa mig fler ”egna” vänner förutom min sambos härliga kompisgäng.
    Jag tycker om att fota, läsa, streckkolla på bra serier, resa, dansa, utomhusbio, fika, hundar, rödvin, norrsken och har årskort på Fotografiska.
    Hör av dig på struts41(at)gmail.com :)

    Christa 2016-08-31 00:01:28
    Svara
  • MONTRÉAL

    Hej finisar!!!! Jag heter Linnéa, är 23 år och ska flytta till Montréal om typ två veckor vilket är saoo NERVÖST men också spännande. Vill så himla gärna skaffa mig lite vänner där att dricka öl med och fika och annat sånt som en gärna gör med kompisar. Jag är snäll och cool och rolig att hänga med. Skicka ett mail till a.linnea.lundmark(at)gmail.com
    Puss!!

    Linnéa 2016-08-30 23:37:16
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej hej, Lovisa heter jag och jag är 22 år gammal och har bott i Stockholm i två år. Jag skulle vilja bli bättre på att gå på museum och gallerier, promenera (kanske till och med börja på en sport men detta är mycket mycket mycket osäkert), gå på bio och bara vara mer inne i Stockholm Stad och inte bara i min lille förort. Mitt problem är att jag är dålig på att göra saker ensam och vill därför ha någon att göra detta med. Ett annat stort intresse hos mig är att äta mat och som med allting annat tycker jag att det blir hundra procent roligare att äta om man är fler än en person.

    Jag gillar att prata om ALLT och att diskutera och spekulera och vrida och vända på ämnen så det inte finns något kvar. Gillar att skratta och när människor skrattar (så vi kan också gå på stand up). Jag jobbar, har pluggat på folkhögskola, är feminist osv osv osv.

    Om jag låter som en trevlig vän så kan ni skicka ett mejl till lovisatallfors (at) gmail.com.

    Lovisa 2016-08-30 23:09:46
    Svara
  • HUDIKSVALL / östersund

    Hej! Matilda heter jag, 17 år, jobbar och pluggar andra året på gymnasiet.
    Jag är en social, skrattglad, shoppinggalen, resesugen, konsertälskande sminkyunkie, slalom/hästtokig tjej är jag även som till vintern tänkte ta skoterkort i Hudiksvall dit min pappa flyttat där jag mer än gärna hoppas på att få lära känna lite nya människor, annars bor jag själv i Östersund så om även det är intressant är det bara att maila;
    matildasavelind(at)gmail.com

    Matilda 2016-08-30 22:35:06
    Svara
  • UMEÅ
    Jag är en 24-årig tjej som bor i Umeå, skulle vara kul att träffa lite nya människor och vänner!
    Jag tycker om tatueringar, läser väldigt mycket böcker och dricker helst kaffe eller rödvin!
    Om någon vill träffas upp för fika, vinhäng eller dela boktips (eller vad som helst annat för den delen) skicka iväg ett mail till ensammatankar(at)hotmail.se

    Om någon bara vill ha en mailvän eller så är det också mycket välkommet i min tomma inbox!

    Annie 2016-08-30 22:32:17
    Svara
  • STOCKHOLM
    Alltså hur lägligt?! Flyttade nyss till huvudstaden och känner mig rätt ensam här. I övrigt tog jag studenten i våras, flydde från den lilla hålan jag bodde i och är nu rätt vilsen i livet. Vill hänga i parker, skratta så magen gör ont, dricka te eller kaffe eller alkoholhaltiga drycker eller bara vatten, prata om ångest och hemskheter men också sånt som är fint här i livet, kanske skriva ihop(?), kolla serier, shoppa second-hand, göra crazy saker, dansa som det inte finns någon morgondag och leva livet litelite drömmigare. Kanske med dig!? Hej hopp! (obs är inte så hurtig som jag låter egentligen, av någon anledning blev det himla positivt, men finns väl kanske nån charm i det också)

    Solina 2016-08-30 22:29:26
    Svara
    • Svar på Solinas kommentar.

      Typiskt mig, här är min mailaddress också!
      [email protected]

      Solina 2016-09-01 10:18:58
      Svara
    • Svar på Solinas kommentar.

      Solina! Shit vilket fint namn. Jag är i precis samma situation som du, flyttade till Stockholm från lilla Kalmar i söndags och är också en nybakad student. Just nu jobbar jag som brevbärare men vill så gärna ha någon att upptäcka Sthlm med.
      Intressen: fika, kludda i skrivblock, fuldansa på klubben, gå på museum, vara en jobbig feminist, klappa söta djur, äta vegetarisk mat etc etc. Jag är faktiskt supersnäll och lite rolig. Hör av dig / er
      astrid.backstromathotmail.com

      Astrid 2016-08-31 21:07:07
      Svara
    • Svar på Solinas kommentar.

      Hej Solina! Tyckte att du lät som en superhärlig person!! Kanske vi kan hitta på något kul någon dag :) Du hade inte skrivit din mailadress så här kommer min: emeliewestlander(at)gmail.com
      Kram på dig

      Emelie 2016-08-31 12:10:18 http://juniflickan.blogg.se
      Svara
    • Svar på Solinas kommentar.

      Men hallå! Du lät ju himla härlig. Går sista året på gymnasiet, läser musik å har bott i Stockholm jämtjämtjämt. Tänker att man kanske kan behöva en sån också när man e ny??? E rätt så bra på att skratta, dock unset vassare på att kaffedricka.
      Att prata diskutera vrida å vända på allt som livet innebär gillar jag lika mycket som att dansa ner mig på diverse halvsunkig klubbar. Hör av dig så ses vi!! PUSSHEJ

      Minna 2016-08-30 23:32:51
      Svara
    • Svar på Solinas kommentar.

      Solina, du skrev ingen mejladress! Tycker du låter hur skön som helst, så skicka gärna iväg ett mejl till mig på [email protected].

      Elin 2016-08-30 23:20:44
      Svara
  • MALMÖ

    ÅH, älskar tajmingen!
    Flyttade till centrala Malmö från Gbg för ca 2 v sedan för ett nytt jobbs skull. Är 26 år, har precis köpt min första lägenhet med min kille. Älskar starkt kaffe, vin, hundar och dokumentärer. Och mat, aldrig att förglömma!
    Är också pepp på att bokklubba, om man kan samla ett härligt gäng!

    Skriv gärna en rad så planerar vi nått roligt, hejs!

    Elin 2016-08-30 22:28:45
    Svara
  • UMEÅ
    28 – snart 29 årig tjej som nyligen flyttat tillbaka till min gamla studiestad efter några års jobb på annan ort.
    Söker någon eller några som kanske vill vara med och starta en bokcirkel eller någon form av middagsklubb? Jag och två vänner har pratat om båda delarna men vi får gärna med oss någon fler :)
    Mer om mig själv: logoped som jobbar på skola, älskar böcker och serier i nästan alla kategorier, motionerar gärna och tycker om att laga mat och baka och sen dricka något gott (kaffe, vin, bubbel!) till. Gillar inredning och att göra roliga och fina fynd second hand. Skulle vilja resa mer.
    Maila gärna på julia.andersson87(at)gmail.com

    Julia 2016-08-30 22:25:07
    Svara
  • STOCKHOLM
    Har nyligen flyttat till Stockholm och hittar gärna nya vänner att umgås med i Stockholm. Är 19 år och jobbar för en ideell ungdomsorganisation. Engagerar mig mycket ideellt på fritiden också i olika styrelseuppdrag, för mina hjärtefrågor miljö/klimat och feminism.

    Tycker om att gå på och titta på konst, bio, konserter och standup. Tycker om att gå ute i skogen och inne i stan.
    Lyssnar på svensk indiepop, poddar och satir. Jag läser en massa böcker, skriver, pysslar, broderar, fuldansar, spelar spel, reser, äter god mat, dricker saker med bubblor i. Gillar du att göra samma saker? Maila mig linneahardafsegerstad (a) gmail.com

    ♀♀♀♡♡♡

    Linnéa 2016-08-30 22:22:46
    Svara
  • LINKÖPING. Hej! Jag heter Rebecka 24 år är undersköterska. Jag älskar att fika så det skulle vara kul att träffa någon som skulle vilja ses över en fika! Gillar att ta skogspromenader, gruppträning, läsa böcker, leta porslin på loppis, äta god mat, klappa djur, inredning. Hoppas vi hörs! rebecka_5(at)hotmail.com

    Rebecka 2016-08-30 22:18:01
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Anna och är 19 år. Jag har precis börjat plugga på distans och känner redan att dagarna är så tomma, och vill hitta nya fina personer att omge mig med. Jag tycker om att skriva (mest noveller), kolla på film, analysera saker till minsta atom, promenera och upptäcka nya platser.
    Min mail är datoranna(at)hotmail.com (vet att det låter töntigt ok) och hoppas någon har lust att ta en fika eller ha ett snart sista parkhäng med mig!

    Kram <3

    Anna 2016-08-30 22:17:24
    Svara
  • BRIGHTON
    Hej!! Jag och min kompis flyttade precis till Brighton, vi letar jobb som aldrig förr oh ölar bort våra sparpengar. Utöver just öl så tycker vi om att laga mat läsa bok oh titta på främlingar. Vi sitter inte ihop som ett vi men eftersom vi precis flyttade hit känns det skönt att hänga ihop så we come in a package deal haha. Vill du hänga oh skratta med oss så maila gärna emmahelgesston(AT)hotmail.com så styr vi upp något!

    Emma 2016-08-30 22:16:26
    Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Hej! Det verkar inte gå att mejla till din adress, så jag undrar om du kanske har stavat fel? Jag har i alla fall också precis flyttat till Brighton (för andra gången) för att plugga, men är ledig i några veckor innan terminen drar igång och skulle gärna hänga med er. Är inte så förtjust i öl, men gillar pubar, laga mat, böcker och främlings-spanande. Hör av er på [email protected] om nu har lust att ses :)

      Sara 2016-08-31 19:05:41
      Svara
    • Svar på Emmas kommentar.

      Jag var där i sommras, är helt säker på att ni får jobb!! North Street is your friend!! :D Älskade den staden!

      Jelena 2016-08-31 06:27:36
      Svara
  • LONDON

    med dig vill jag exempelvis:
    1. fika / vina / öla / luncha (osv)
    2. prata om hur det är att flytta ensam till en stad
    3. parkhänga
    4. promenera
    4. besöka en massa intima gig
    5. svettas på dansgolv
    6. gå på museum / utställningar
    … m.m.

    om du känner för att göra något av det ovan skriv gärna till mig:
    alice.harse(at)hotmail.com

    jag är 19 år, flyttade hit för tre veckor sedan men jag vill börja kunna dela med mig allt det fina som händer jämt i den här staden med någon annan.
    kände inte en endaste person när jag flyttade hit så det skulle vara så fint om någon ville hänga!
    Kram,
    Alice

    Alice 2016-08-30 22:06:20
    Svara
  • SUNDSVALL

    Hejhej! Sabina heter jag och går sista året på gymnasiet. Letar efter någon att gå promenader med och kanske ta en fika eller något. Gillar att läsa, lyssna på musik, träna och att rida. Min mail är [email protected]

    Sabina 2016-08-30 22:04:52
    Svara
  • KARLSTAD
    Hej! Jag heter Johanna, är 22 år och bor i Karlstad. Flyttade hit för några år sedan för att plugga och skulle vilja hitta lite fler kompisar här. Tycker bland annat om att fika och shoppa, så det det vore kul att hitta någon att göra det eller något helt annat med. Hör av er!

    jjohanna_perssonathotmail.com

    Johanna 2016-08-30 22:02:31
    Svara
  • EDINBURGH.
    Min svensk är inte perfekt men om du flyttar till Edinburgh talar du kanske engelska as well? Skulle gärna fika eller handla svensk mat pa Nordisk affair tillsammans. Jag har levt i Edinburgh i typ ett ar sa kunde jag visa dig lite runt i stan och sant. Eller vad som helst, är öppen för allt.
    mail: [email protected]

    Nadir 2016-08-30 21:44:18
    Svara
  • Hej!
    Linnea heter jag, är 22 år, jobbar på förskola och gillar allt möjligt: laga mat, hänga med vänner och pojkvän, träna, läsa, lösa korsord, dricka rödvin och äta ost, lyssna pod, osv, osv, osv…
    Känns så himla grått och tråkigt att sommaren börjar ta slut (även om den första delen av hösten kan va väldigt vacker) så skulle va så himla nice att liva upp med lite nya vänner.

    Hör av er. Kramisar
    [email protected]

    Linnea 2016-08-30 21:42:13
    Svara
  • MALMÖ
    Alltså detta är så rolig grej! Är inte ny i min stad, men det är alltid roligt att lära känna nya personer.
    Jag bor i Malmö, är 20 år feminist vegetarian har världens bästa musiksmak. Älskar att skriva, resa, måla, pyssla och tror att jag ska läsa till lärare nästa år.
    Jag tycker också om att laga mat, spela spel, dricka kaffe öl rödvin te bubbel, sparka av mig skorna på klubben, prata om existensen, gå på loppis. dessutom finns det en kattunge i min lägenhet, så kattgos kommer på köpet med min vänskap.

    mail – joy.mayzel1(at)gmail.com
    instagram (för den som vill stalka först) – joymayzel

    Joy 2016-08-30 21:21:47
    Svara
  • BARCELONA

    Hej! Jag flyttade till Barcelona igår för att praktisera på ett hotell samt plugga spanska på distans. Känner ingen här men vill gärna känna någon! Jag är 24 år, pluggar annars företagsekonomi i Göteborg – men är från Umeå. Älskar att lära känna nya städer, nya människor och har även en förkärlek till att prova nya restauranger. Gillar även att dricka lite öl eller vin, bada och kanske ta en löptur ibland. Vill så gärna kompisdejta!

    [email protected]

    Alva Berntson 2016-08-30 21:20:08
    Svara
    • Svar på Alva Berntsons kommentar.

      Hej Alva!
      Ramlade in här lite av en slump, och då jag också flyttade ganska nyss kände jag att var var tvungen att scrolla och se om Barcelona fanns med. Och se där! Hej! Gillar typ allt du skrev dvs dans, mat och att springa (vem gör inte iofs) men jaja. Skriv gärna om du vill hitta på något! OBS varning för livets längsta mailadress: annamariaelisabetolsson(at)gmail.com

      Juste, lite basics kan ju vara på sin plats: Jag heter Maria, är 25 är, flyttade hit i juni och jobbar som copywriter. Hej!

      Maria 2016-08-31 21:59:06
      Svara
  • GÖTEBORG
    Hallå! Felicia heter jag, är 22 år kommer från Värmland men har bott i Göteborg drygt ett år nu. Har en del vänner i Göteborg men majoriteten är från min hemstad. Skulle vara så kul att lära känna nya människor! Jobbar som florist på Gothia Towers och gillar blomster (såklart), att fika, träna, dansa, dricka vin, bara hänga. Om det låter kul så hör av dig! Kram
    felicianordin(at)hotmail.se

    Felicia 2016-08-30 21:11:21
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej! Mitt namn är Denise och jag är en tjugosexårig litteraturtokig flicka. Jag skriver just nu på min första roman som alldeles, alldeles strax är klar! <3 Jag går även en skrivutbildning på distans för att få tiden att skriva och färdigställa min roman!
    Jag älskar att skriva (uppenbarligen), vackra ord, böcker, allt konstnärligt, fina möten med nya människor, rosaskimrande känslor, te i för stora koppar, sms och samtal som aldrig tar slut.
    Jag lever tillsammans med min älskade Johan och våra två katter i en förort till Stockholm.
    Jag har alltid saknat något i livet, nämligen en riktig bästa vän. Kanske är det du?
    Kramar
    Denise
    denise_f(at)hotmail.com

    Denise 2016-08-30 21:07:47
    Svara
  • LINKÖPING
    Hej! Jag heter Rebecka är 24 år är undersköterska. Jag älskar att fika så det skulle vara kul att träffa någon som skulle vilja ses över en fika! Gillar att ta skogspromenader, gruppträning, läsa böcker, leta porslin på loppis, äta god mat, klappa djur, inredning.
    Hoppas vi ses! rebecka_5(at)hotmail.com

    Rebecka 2016-08-30 20:41:32
    Svara
  • BERGEN
    Hei! Jeg har akkurat flyttet til Bergen fra Molde for å studere Musikkvitenskap, og jobber med å fikse nye folk å henge med. Jeg liker å gå på konserter (særlig jazz) og drikke øl, lage mat og drikke vin, gå på museum, spille brettspill, gå på tur, diskutere eller henge på kafé og lese. Send en mail hvis du har lyst til å finne på noe!
    susanneiversen(at)live.com

    Susanne 2016-08-30 20:38:55
    Svara
  • LUND
    Hej!

    Jag heter Malin, är 21 år gammal och lämnade nyligen Stockholm för att plugga en kurs i medie- och kommunikationsvetenskap på Lunds universitet, tänkte försöka mig på att snickra ihop min egen utbildning och blir förhoppningsvis kvar i några år framöver! Älskar att resa, skriva, fika och träffa nya människor och högst upp på min to do-list står just nu att se mer av Skåne (så peppad på det!). Så vill du göra en utflykt till Malmö, Helsingborg eller liknande, ses på en kopp kaffe, utforska Lunds studentliv eller något helt annat (är öppen för förslag och spontana äventyr!), skicka ett mejl så kan vi styra upp något!
    Mejl: malin-hagman(at)hotmail.com

    Malin 2016-08-30 20:21:23
    Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Åhh va kul detta låter, hade väldigt gärna hakat på jag med! Linda heter jag, 21 år och har pluggat Väg och Vatten här i Lund i 2 år nu. Stor fantast av picknickar, gillar att träna, och tycker det är himla trevligt med kaffe-/ölhäng! Hör jättegärna av er!! :)

      linda.johansson(at)bredband.net

      Linda 2016-09-02 17:31:43
      Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Hej alla! Annie heter jag, 22år och flyttade med till Lund för ett år sedan för att plugga. Känner inte så många utanför klassen så vore kul att hitta lite fler fina människor att dricka kaffe med, fika, gå promenad eller ordna mysigt middags- och vinkvällar. Heter ”ohlssonn” på instagram.
      Ha det fint! :)

      Annie 2016-09-01 14:05:42
      Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Hej tjejer! Är också en Lunda-bo som gärna hänger med er. Har bott här i två år och gillar allt som har med mat, vin, fika och kaffe att göra. Hade varit roligt att ses. Mejla mig på [email protected]

      Emilia 2016-09-01 00:05:35
      Svara
    • Svar på Malins kommentar.

      Hej Malin, jag har precis också börjat på Lunds universitet och då en master. Jag är 23 år gammal, ny i stan, smålänning från början, kommunikatör och statsvetare, gillar kaffe prat fika och löpning :)
      [email protected] är min mejl

      Malin 2016-08-30 23:02:37
      Svara
      • Svar på Malins kommentar.

        Hallå, tycker att båda ni två verkar festliga! Kan vi inte hänga tre, samtidigt? Jag gillar också fika, etc. (exempelvis har jag någon konstig hang up på chokladbollar atm?)!
        För övrigt så heter jag Hanna och är 21 år gammal. Har bott i Lund i två år och pluggar massa litteraturkurser, försöker få ihop någon typ av kandidatexamen för att läsa ArkivBibiliotekMuseum-mastern här nere i Lundio. Mina favorithobbys är att läsa, äta glass, klappa katter och kombon HÄNG + öl/kaffe/vin. Är scoutledare på fritiden, vet inte om det talar för eller mot mig. :-))))

        mejl: hannajson(at)hotmail.se

        Hanna 2016-08-31 09:20:27
        Svara
        • Svar på Hannas kommentar.

          hej alla tre! Pluggar också här i Lund! Läser freds och konfliktvetenskap och är supertagg på att upptäcka mer av Skåne! älskar resor, utomhusaktivitet samt kaffe&ölhäng! Fyller 23 nu i september.
          Hittar jättegärna på något!
          Mailen är [email protected]

          mikaela 2016-08-31 10:27:44
          Svara
          • Svar på mikaelas kommentar.

            OBS! Vill hänga med er oxå! Kan vi inte dra ihop något härligt???? Matilda heter jag, förresten, och har pluggat här nere i sådär tre år. Hör av er?
            matilda.h.wennberg[at]gmail.com

            Matilda 2016-08-31 11:44:45
            Svara
            • Svar på Matildas kommentar.

              Hej hej! Bor också i Lund och har gjort det hela mitt liv men många av mina vänner har nu flyttat härifrån så träffar gärna nya. Så om detta blir av(hoppas det!) så hör av er. Låter mycket trevligt!
              Kram
              [email protected]

              Sonia 2016-08-31 18:29:11 http://sonisorbet.blogspot.com
              Svara
              • Svar på Sonias kommentar.

                Åååh, jag vill också med på detta!! Flyttade hit för en vecka sedan för att plugga statsvetenskap och känner inga andra än mina kursare. Hade varit så kul att lära känna fler och upptäcka Lund (Skåne!!). Kanske kan vi ses allihop?
                [email protected]

                Lisen 2016-09-01 11:23:03
                Svara
                • Svar på Lisens kommentar.

                  Jag vill också vara med och hänga!! Ni alla verkar så himla trevliga, hoppas jag inte är för sent ute!! Är relativt nyinflyttad i Lund och vill så gärna hitta ett härligt Lunda-gäng :)) Heter Julia, är 20 år och jag älskar att fika, dansa, upptäcka, äventyra och ba hänga och snacka om allt och inget. Hade varit överball om vi kunda dra ihop något!

                  Julia.lundh96 (at) gmail.com

                  Julia 2016-09-02 11:37:22
                  Svara
  • JÖNKÖPING
    Hej! 20-årig lärarstudent här som söker lite vänner utanför skolan :) Tycker om café-häng, att gå ut och dansa, laga mat, bara sitta och diskutera allt från politik till as-ytliga saker. Vill gärnagärna träffa personer att göra detta med!

    [email protected]

    Elina 2016-08-30 20:08:16 http://nouw.com/hacienda
    Svara
  • HAMBURG
    Hej! Jag heter Carolina och är 21 år gammal. Jag har kommit in på Miami Ad School i Hamburg så flyttar dit om en månad så hade varit kul att träffa lite människor. Gillar att göra/prata/dricka det mesta och är öppen för nya saker. Är nog rätt snäll och såklart feminist. Om någon e sugen på att hänga någon gång så kan vi ju lära känna varandra bättre för vet ej vad jag skulle skriva om mig själv. Kram
    Mail : Carro.rigo(at)hotmail.com

    Carolina Rigo 2016-08-30 20:00:44 http://devote.se/carolinarigo
    Svara
  • STOCKHOLM
    hej! jag heter olivia, är nitton år och har precis flyttat hit från södra norrland för att plugga estetik!! viktiga saker: kreativitet och skapande, dans till sextio- och sjuttiotalsmusik, feminism, caféprat och att glittra varandras kinder innan utgång. vill träffa snälla personer att upptäcka, samtala och hänga helt kravlöst med! så skriv gärnagärnagärna till mig: agnes.sunnavie(at)gmail.com puss!

    olivia 2016-08-30 19:33:31
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej där! Jag heter Hanna och är en tjej på snart tjugo år. Tycker om design, att gå på loppis, kolla på matprogram, prata, slösurfa, honey boo boo och att sträckkolla serier,. Gillar andra roliga saker också, pinky promise. Är bra på att klia och ge pepptalkz, men dålig på att svara på snap och matlagning. Let’s do thizz.
    krameller
    Hanna.magnusson(at)gmail.com

    Hanna 2016-08-30 19:26:46
    Svara
  • GÖTEBORG

    Hej! 25-årig nyexad planarkitekt som nyss flyttat tillbaka till bästkusten efter 5 år i Karlskrona. Längtar efter att ha någon att hänga på caféer med länge och bara prata i 180 om allt mellan himmel och jord, gå på second hand med, långa promenader, bio, sällskapsspel osv osv Älskar nördiga personer! Arkitektur, kultur, nördiga tv-serier (Doctor Who <3), Harry Potter, tv- och dataspel… Humorn är brittisk och sarkasm är mitt andra språk :) josefinfranzen91(a)gmail.com

    Josefin 2016-08-30 19:05:15
    Svara
  • Åh vad härligt! Jag ska snart flytta till egen lägenhet i Gröndal (bodde lite utanför Sthlm förut) och skulle gärna vilja ha nya vänner i stan. Jag heter Fanny, är 19 år och älskar att resa. Just nu är jag på tågluff och jag älskar det! Annars till vardags gillar jag att slötitta serier, fika och shoppa. Ha det bäst! Email: fanny.helsing(at)hotmail.com

    Fanny 2016-08-30 18:58:21
    Svara
  • GÖTEBORG
    Det här var en räddare i nöden!
    Jag heter Bernadett, är nitton år gammal och nybliven litteraturstudent. Jag flyttade hit för två månader sedan ungefär, efter att ha tagit studenten i Stockholm. Jag bor tillsammans med min pojkvän, spenderar dagarna gärna med att laga mat (vegetariskt) läsa massa böcker och sträcktitta på serier. Är en sån där mys-junkie, och älskar när det regnar, långa stunder med en kopp te och bra sällskap.
    Jag är även jätteintresserad av att starta en bokklubb!! Så om någon är intresserad av det, eller bara av att träffas och bli kompisar, får ni gärna söka upp mig på facebook där jag heter Bernadett Végh, eller skriva en mejl till mig på bernadettvgh(at)gmail.com

    Bernadett 2016-08-30 18:48:51
    Svara
  • BARCELONA
    Hej! Jag är en frilansande illustratör/grafisk designer som har hoppat runt i Europa några år men hamnade i Barcelona för några månader sedan och bestämde mig för att stanna här. Träffar gärna andra frilansare/studenter att sitta och jobba med på dagtid då och då samt trevligt folk som vill gå på museer, dricka cava, testa stans alla vegetariska/veganska matställen, hajka i skogarna runt Barcelona samt snacka om böcker, livet och annat viktigt. Hör av dig på petra(at)petraeriksson.com

    Petra Eriksson 2016-08-30 18:48:07 http://www.petraeriksson.com
    Svara
  • Om två veckor flyttar jag från Stockholm till Holland för att plugga upp min holländska som är flytande i tal men inte i skrift, min mamma är nämligen holländska. Har ingen aning vad jag har gett mig in på, känner ingen och allting är lite skräckblandad förtjusning, men jag hoppas att jag hittar ett jobb i alla fall. Träffas gärna och bara pratar, eller ölar, eller dricker kaffe, tycker om att göra det mesta. Bland annat gillar jag att läsa, spela piano, lyssna på nyheter, gå i secondhand butiker, gå på konserter, gå på maskerader och öl.. och kladdkaka.

    mail: svensson.s.c (at ) gmail.com

    Amsterdam/ Leiden 2016-08-30 18:37:14
    Svara
  • LUND
    Hej! Jag heter Emma, 22 år gammal och har precis börjat andra terminen på ekonomprogrammet i Lund. Jag tänkte skapa en bokklubb där vi kan läsa olika klassiska böcker, kärleksromaner och feministisk litteratur bland annat! Om du bor i Lund och tycker det verkar roligt – hör av dig på min mejl emmar.3(at)hotmail.com

    Emma 2016-08-30 18:35:15
    Svara
  • PALMA de Mallorca
    september till april
    27 år
    fika?

    joanna 2016-08-30 18:12:20
    Svara
  • MALMÖ/STOCKHOLM
    Hej! Jag heter Agnes, är 18 år och pluggar i Stockholm, men funderar just nu starkt på att flytta till Malmö och jobba, så vill gärna ha kontakt med folk från båda städerna!! Tycker om att bli tipsy på öl och drinkar, laga mat, lyssna på musik, snacka massa, mysa, gå på museum och klubbar, hänga i parker, läsa, prata politik, dansa, tatueringar, ranta över saker, feminism, hänga på fik mm! Ses gärna över en öl eller kaffe och promenad, brevkompis är också välkommet! Är ganska snäll, rätt sarkastisk, helt ok rolig (tkr jag iaf:)) och bra på att laga vegomat! Söker en likeminded att bonda med! Släng iväg ett mail!! puss<3
    sahlbergagnes(at)gmail.com

    Agnes 2016-08-30 17:56:14
    Svara
  • KALMAR
    Hej! Jag är 23-årig socionom med sambo och hund. Tycker om att läsa, spela (dator, tv-spel främst), baka, lyssna på regnet, sånt! Söker någon som vill dricka öl, fika, gå promenader, gå på loppis, träna, laga mat eller bara hänga i största allmänhet. Intresserade kan maila thuressonemma(at)gmail.com :)

    Emma 2016-08-30 17:37:43
    Svara
  • GÖTEBORG
    Alltså tack tack Flora, det behövde jag verkligen <3

    Jag är en 19-årig tjej som flydde från Jänköping direkt efter studenten och nu vandrar jag ensam på Göteborgs gator medan mina vänner har inspark. Jag älskar mysiga pratstunder, att upptäcka fina miljöer och god mat såklart! Skulle vara underbart roligt att träffa en eller flera nya vänner att göra allt det där med. Älskar även att gå ut o dansa, och vill ta tag i bloggandet och träningen igen. Så en fest-/blogg-/träningskompis vore också underbart!

    kram
    [email protected]

    Filippa 2016-08-30 17:35:17
    Svara
  • OSLO, Norge
    Hei, jeg heter Erle og har nylig flyttet til Oslo hvor jeg nå studerer kunstfotografi. Er utrolig glad i å dra på kunstutstillinger – gjerne ulike typer – og drikke kaffe eller øl sammen med andre. Interessert i kunst, film, arkitektur og liker å snakke om det meste. Kan også synes det kan være hyggelig å gå på fjellturer og er med på det meste. Om noen er/kommer til Oslo så bare kontakt meg for tips til hva man kan gjøre her eller om man vil møtes for å gjøre noe koselig. [email protected]

    Erle 2016-08-30 17:13:46 http://eierun.blogspot.no
    Svara
  • GÖTEBORG/KUNGSBACKA
    Hej! Jag heter Hanna, är snart 21 och har precis flyttat till kungsbacka utanför Gbg för att läsa textil på folkhögskola ett år. Jag flyttade hit med min pojkvän och känner ungefär en person till i Göteborgstrakten, något jag definitivt vill ändra på! Jag söker någon som vill dricka öl/vin, fika, hänga, gå i second-handaffärer, laga middagar, prata feminism och om allt annat, kanske starta en bokklubb osv, är öppen för det mesta! Annat jag också gillar: textilkonst, växter, norrland ( är en aningen patriotisk norrbottning), katter, att sträckkolla serier, äta pasta.
    mail: hannalarsson95(at)hotmail.com

    Hanna 2016-08-30 16:50:24
    Svara
  • PARIS
    Hej!! Jag heter Erika och är 19 år och är för tillfället bosatt i Paris där jag stannar fram till december för att plugga franska. Är för det mesta väldigt glad och älskar att träffa nya människor. Tycker att kaffe är gott, gillar att hänga i parker eller dricka öl på mysiga barer. Är också ett stort fan av att gå på konserter, läsa bra böcker och bara njuta av Parre i allmänhet! Hör gärna av er!! erika.heller(at)hotmail.com

    Erika 2016-08-30 16:39:54
    Svara
  • EDINBURGH
    Hej! Jag heter Lovisa och är 23 år. Jag ska flytta till Edinburgh och plugga politik i höst. Om du också är här kan vi kanske fika eller dricka vin :)
    lovisa.svedlund1(at)gmail.com

    PUSS!

    Lovisa Svedlund 2016-08-30 16:36:30
    Svara
  • STOCKHOLM
    Vill gärna hitta en ny kompis för att göra nya saker med så är väldigt öppen för nya förslag! Typ hoppa fallskärm, vandra, gå på kulturbio, skriva rapp, paddla, göra goda drinkar, dricka vin och prata hela kvällen eller typ…vadsom!
    (Stephanie, uppvuxen i Sthlm, pluggat till civilingenjör, jobbar nu, fyller 25 i september, tycker om att resa, läsa, umgås med familj och vänner)
    Kontakta mig på stephanie.vap91(at)gmail.com

    Stephanie 2016-08-30 16:34:05
    Svara
  • KARLSTAD

    Hej! Mitt namn är Linn, 21 år gammal och ganska nyinflyttad i Karlstad (flyttat från Småland). Bor här tillsammans med min pojkvän men annars känner jag inte många, vilket är väldigt tråkigt.
    Pluggar i Örebro till trafiklärare (pendlar) så kommer hänga där en del men mest i Karlstad.
    När jag är ledig gillar jag att resa, shoppa, fika, festa, fotboll, plugga och prata strunt.

    Hör av er till min mail: l.linnsb(at)hotmail.com

    Linn 2016-08-30 16:27:05
    Svara
  • GÖTEBORG
    Hej! Jag heter Olivia, är 21 år och kommer ursprungligen från Stockholm men bor sedan 2 år i Göteborg där jag läser till läkare:) Jag tycker om träning och hälsa, långa frukostar och mycket fika! Det hade varit roligt att ha några vänner utanför min utbildning, så tveka inte att höra av dig på olivianaslund(at)iCloud.com :)
    Kramisar!

    Olivia Näslund 2016-08-30 16:25:56
    Svara
  • GÖTEBORG!

    Hej! Jag är sugen på att vara med/ starta/ bli del av en boklubb + dricka vin, äta mat, gosa och skratta såklart!
    mail: [email protected]

    Julia 2016-08-30 16:18:20
    Svara
  • BERLIN
    Juliana heter jag & är 18 år. Ska till Berlin oktober-november för att upptäcka stan och göra praktik inom film. Studerar media. Gymmar. Hänger med kompisar. Äter sushi. Reser när jag får chansen. Lyssnar på musik 24/7. Är ganska snäll. Vill gärna träffa nån som vill hänga runt i Berlin, gå ut, kolla i second hand butiker, you name it. Är öppen för det mesta. Kraam!
    maila mig: berthold.juliana(at)gmail.com

    Juliana 2016-08-30 16:13:45 http://instagram.com/vafanlixom
    Svara
  • PARIS.
    Är 23 år, konstnär och konstvetare. Älskar således kultur i alla former, fika och vin! Flyttar till Paris IDAG så skulle bli mycket glad om något vill ses över kanske en kaffe! Jag pluggar historia på distans. Marianordvall[at]live.se

    Maria 2016-08-30 16:09:09 http://marianordvall.blogg.se
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hej! Mitt namn är Sabine och jag bor i en tvåa i Årsta (ca 10 min från centrala stockis). Jag är nitton och jobbar som lärarvikare. ska spara pengar i ett år och sen vill jag resa runt i världen en stund innan jag kommer hem igen och börjar plugga.
    Jag är generellt en väldigt vilsen person men jag vet att jag vill skriva när jag blir stor.

    Jag älskar att prata om orättvisor, ligga och läsa, dra på weekends, gå promenader i skogen, bli lullig på rödvin (eller tequila hehe) och att dansa på klubbar. Min sämsta egenskap är att jag suger att svara på sms när jag är ledsen och min bästa egenskap är att jag är bra på pepptalk.

    Ps om en vill bli min kompis så kommer en få en till kompis på köpet, nämligen min lilla hund Laika. Hon är en adoptivvalp från Lettland och hon är mer som en liten liten person (som älskar champinjoner och sockerärtor).

    Min mail är sabine.engstrom(at)outlook.com men om en vill så får en gärna lägga till mig på fb också, heter Sabine Larissa Engström där.
    kram puss kram puss kram puss

    Sabine 2016-08-30 16:01:25
    Svara
  • STOCKHOLM
    Hej, Hanna heter jag 21 snart 22 år. Pluggar civilingenjör med med ett stort intresse för textil och hantverk när tid bli över. Behöver någon att brodera/sticka/virka och dricka kaffe med, och diskutera andra saker en matte och mekanik! Kanske vi kan bli en lite stickklubb. Vad vet jag. Hör av er. [email protected]

    Hanna 2016-08-30 16:00:03
    Svara
  • HALLÅDÄR! Therese är mitt namn, jag är rätt kul, lätt uttråkad, snart 22, gillar att dricka vin, peppa girlz och har kvinnosymbolen tatuerad på armen. Stina Wolter är den mest briljanta personen jag vet och bubbel , jag älskar bubbel, mer än vin. Och jag dricker kaffe i mängder, snusar på fyllan och går på buggkurs när jag precis blivit singel (inte att rekomendera). HÖR av de, jag är trevligare än vad jag låter!!! ——> theresee.p(at)hotmail.com

    VÄSTERÅS 2016-08-30 15:44:19 http://WWW.ORONSUS.BLOGG.SE
    Svara
  • VÄSTERÅS
    Hej! Heter Denise, är 22 år gammal, studerar beteendevetenskap på mdh i Västerås och bor med min pojkvän plus två katter på en litet etta. Tycker det är meganice att träffa nya människor, kanske hänga i en park, dricka vin/öl/eller vad man nu vill dricka. Tycker om att se på tv serier, äta vegsushi (är vegetarian hehe), läsa böcker (har precis fått en grej av att jag måste läsa oitnb boken eftersom jag precis såg avslutet av säsong fyra, snyft), är även mycket förtjust i krämig pasta, växter och både fest men även chill eller mys eller bara allmänt häng.
    Om något låter bra är det bara skicka iväg ett mail till denisus(at)live.se

    PUSSSSS

    Denise 2016-08-30 15:37:29
    Svara
  • STOCKHOLM
    Jag heter Maja och är 20 år.
    flyttar till stockholm 1 okt för att plugga skrivande, jobba och eftersom pojkvännen bor där.
    gillar kaffe, loppis, fotokonst och att baka.
    vill hitta någon att skriva, hänga och gå på utflykt med.
    ni når mig på:
    maja.wilhelmsson(at)hotmail.com
    puss och kram

    Maja 2016-08-30 15:36:45 http://maskrosflickan.tumblr.com
    Svara
  • UTANFÖR KRISTIANSTAD

    Hej! Jag heter Josefin och är 21 år gammal. Bor i en by utanför Kristianstad och tänkte att det kunde vara roligt att hitta fler vänner som har samma intresse som jag, nämligen: hundar, foto och träning. Jag har 2 hundar, en av dem har jag tänkt ställa ut och den andra ska jag börja träna rallylydnad med nu i höst, spännande! Jag pluggar till socionom i Malmö, bor tillsammans med min pojkvän och i övrigt gillar jag att träna, promenera, fotografera, laga mat och titta på serier såsom OITNB. Delar vi samma intressen? Hojta till på: joseefiinb(at)hotmail.com

    JOSEFIN, 21 2016-08-30 15:19:18 http://www.devote.se/joseefiinb
    Svara
  • BANGALORE/INDIEN

    Kommer att spendera oktober-februari i Bangalore, Indien, på utbytesstudier. Jag läser juristprogrammet, jobbar med juridik osv. Gillar kaffe, vintage och att läsa böcker. Träffar gärna nån rolig i Indien under min tid där!

    [email protected]

    Emma 2016-08-30 15:18:50
    Svara
  • LUND
    Hej! Jag heter Moa och är 21 år, har precis flyttat ned från Göteborg till Lund för att plugga en kurs på uni. Känner typ ingen här och älskar att träffa nytt folk!! I och med att jag läser en kurs har jag ingen nollning som kanske annars hjälper en att träffa folk, så om ni bor här och vill hänga får ni gärna höra av er!
    Jag gillar att dricka öl och lyssna på musik, tränar oftast boxning och kollar på himla många serier hela tiden. Tycker att leka lekar på fester är nice, har en förkärlek till berg och var förra året i Nepal i en månad och vandrade. Nästa mål är typ Kilimanjaro. Gillar också tatueringar, att måla, pasta, snapchat, gulliga videos på hundar, att bada osv osv osv. Är snäll! min mail är moa_zickerman @ hotmail.com Kram!

    Moa Zickerman 2016-08-30 15:06:16 http://moaloca.blogg.se
    Svara
    • Svar på Moa Zickermans kommentar.

      Hejhej! Linda heter jag, 21 år och kommer från Kungsbacka. Pluggat Väg och Vatten här nere i Lund i två år nu och hade tyckt det varit grymt kul att träffa mer härliga vänner. Stor fantast av picknickar, spontana små äventyr och tycker det är himla trevligt med kaffe-/ölhäng! Hade varit jättekul att träffas!! :)

      linda.johansson(at)bredband.net

      Linda 2016-09-02 18:00:31
      Svara
    • Svar på Moa Zickermans kommentar.

      Hej! Jag är också ny i Lund och det vore supermysig att ses! Tycker också om utomhusaktiviteter, middagsgos, dans, bad osvosv, ska vi dra ihop något? Kanske knytis med slackline/basket/klättring på klumpen i stadsparken eller bara gött tjöt? :) Min mail är [email protected] (i versaler eftersom det är två oklara L där i mitten). Kram!

      Nina Lundin 2016-09-02 17:23:13
      Svara
    • Svar på Moa Zickermans kommentar.

      Hej brudar jag är också från Lund och känner mig just nu lite lost i min vänkrets då nästan alla har flyttat ifrån mig. Är från Lund och älskar att laga veganmat, gå på spinning och dricka öl. Hänger jättegärna på om ni ska ses!
      Min mejl är sarahult00 (at) gmail.com

      Sara 2016-08-31 13:43:05
      Svara
    • Svar på Moa Zickermans kommentar.

      Hola chicas! Jag läser till brandingenjör i Lund och är på gött häng. Kanske kaffejunta och lära känna varandra eller promenix i solen. Gillar att läsa, träna och analysera så att endast stoff finns kvar. / Mvh. mångfacetterad ;).

      Chatarina 2016-08-31 07:11:50
      Svara
    • Svar på Moa Zickermans kommentar.

      Hej moa jag heter Malin, 23 år gammal och har med precis flyttat till Lund för att läsa min master så har heller ingen nollning tyvärr. Jag gillar kaffe rödvin glitter prat och mm, smålänning från början. Vad är det du ska läsa?

      Malin 2016-08-30 23:06:17
      Svara
    • Svar på Moa Zickermans kommentar.

      Hej! Heter Mikaela, är 22 år och pluggar också i Lund! Läser en kandidat i freds,- och konfliktvetenskap! Älskar utomhusaktivitet, gärna dykning, men alls sorters äventyr och helst på andra kontinenter! Även kaffe och öl! heter mikaelafredrikson på instagram!
      gick inte att skicka mail till dig tyvärr!

      – Mikaela

      Mikaela 2016-08-30 19:30:56
      Svara
      • Svar på Mikaelas kommentar.

        Även jag pluggar i Lund och tycker att det lät spännande att ses. Är på härligt häng över kaffe eller någon typ av aktivitet. Är förresten 21 och glad och kanske lite galen ibland.

        Mejl: katja_alniemi(at)hotmail.com

        Chatarina 2016-08-31 07:19:57
        Svara
  • BARCELONA
    Hola! Jag heter Elina, kommer från norra Uppland. Flyttade till Barcelona för ett halv år sedan då jag fick jobb inom reklam (samma företag i Sverige som här). Arbetar som projektledare. Jag gillar att laga mat (främst vegetariskt), prata om livet, spela handboll, fotografera och skratt. Letar efter någon som vill hänga, prata om livet, äta god mat och kanske gå runt i vintage-butiker på helgerna. Kontakta mig på —> elina.nilsson(at)hyperisland.se. Om du är nyfiken kan du även kolla in min instagram, @elinanilsson.

    Elina Nilsson 2016-08-30 15:00:52
    Svara
  • Hej! Jag heter Julia, är snart 23 år och bor i Jönköping. Många av mina vänner har flyttat och jag har stannat kvar pga jobb. Jag jobbar inom vården men när jag inte jobbar gillar jag att vara ute och gå eller träna över lag, dricka kaffe, åka iväg på utflykter eller bara ligga hemma i soffan och titta på serier. Jag tycker om att resa och åker till London så fort jag får chansen pga att det är den bästa staden. Jag är pratglad och alltid optimistisk, älskar när jag får vara ironisk och när det händer saker. Min mail är jg-93(at)hotmail.com om du vill ta en kopp kaffe i stan eller gå ett varv runt Munksjön!

    Julia 2016-08-30 14:54:39
    Svara
  • MALMÖ
    Hej, jag är en 21-årig tjej som precis flyttat till Malmö för att läsa till lärare. Hade gärna hittat någon/några att fika, prata om feminism, läsa böcker, dricka öl eller gå promenader med. Eller bara hänga och se vad som händer. Hoppas vi hörs!

    Elin 2016-08-30 14:53:31
    Svara
  • STOCKHOLM

    Hey people! :) Mitt namn är Emma och jag är en tjugotvåårig tjej som gillar att äta bananer, slösurfa och umgås med människor. Är född och uppvuxen i Stockholm så är gärna en personlig guide för någon som precis flyttat hit. Är annars ganska lost in life just nu, är du kanske också det eller mår du fantastiskt? Hur som, låt oss bonda över några koppar eller glas. X

    [email protected]

    Emma 2016-08-30 14:46:05
    Svara
  • BARCELONA

    Hej! Flyttar två månader till Barcelona fr.o.m oktober. Ska plugga litteraturvetenskap på distans och skriva. Söker någon som vill skriva/plugga på kafé tillsammans men kanske helst av allt någon att ta ett glas cava med när skoldagen är slut. :)
    Vore kul med en kompis eller två! Jag tycker om litteratur, skrivande och att laga mat. Skriv till —–> yrsakeysendal(at)hotmail.com

    yrsa 2016-08-30 14:40:21
    Svara
  • LINKÖPING

    Heej!
    Jag är 24 år, lever studentliv här i Linköping och älskar varje sekund (nästan). Det är ju alltid kul att träffa lite nya människor! Kanske dra ihop ett gäng och ses regelbundet? Gärna för att dricka vin, laga mat, äta gott, snacka skit eller något annat kul. Kanske träna? Försöker komma ut och springa lite då och då, men vill gärna göra det lite oftare!

    [email protected]

    ems 2016-08-30 14:40:08
    Svara
  • MARIESTAD (/SKÖVDE/RESTEN AV SKARABORG)

    Hej!

    Jag är en (snart) 24-årig tjej som precis har börjat det tredje och sista året på det socialpsykologiska programmet på Högskolan i Skövde. Vill gärna träffa nya kompisar att fika, shoppa, gå promenader, dricka vin, laga (främst) vegetarisk mat eller bara hänga med.

    idalofgren1992(at)gmail.com

    Ida 2016-08-30 14:33:47
    Svara
  • JAPAN, Utsunomiya (& Tokyo)
    Halloj alla fina!
    Flyttade till Japan för 4 månader sedan och tänkte passa på att efterlysa någon att hänga med här.
    Hittade en av mina närmsta vänner genom ett liknande inlägg hos Sandra Beijer, och har ytterligare två fina brevvänsinläggs-vänner som jag hann lära känna innan jag flyttade. Så jag VET att det går.
    Johanna, 30 år från Norrköping (via Göteborg och Helsingborg). Bor med min man Kai i Utsunomia, Tochigi och letar efter nån att hänga med/träffa. Tokyo åker vi till ibland, så bor du där är det såklart ok (känns inte så troligt att hitta nån i Tochigi-prefekturen.. ^__^)
    Älskar att fotografera, laga mat och i princip allt som har med Japan att göra! Jobbade (innan flytten) som målerikonservator och spenderar ofta kvällarna framför roliga eller spännande tv-serier (ex. Arrested Developement, Modern Family, OITNB, Homeland, Fringe m.m.) men önskar att jag läste mer böcker. Gillar brädspel, tv-spel och film. Är en Harry Potter-nörd och har jättemånga kokböcker!
    Bloggar också, på TOKYOYO.SE
    Har pluggat japanska i Tokyo och älskar såklart att resa. Är grym på att göra sushi och klarar mig inte utan Studio Ghibli-filmer!
    På jakt efter någon Japanbo att lära känna och fika, dricka vin, sjunga karaoke eller äta sushi med.
    maila mig: love-tokyo[at]hotmail.com

    Tokyoyo 2016-08-30 14:27:14 http://tokyoyo.se
    Svara
  • JAPAN, Utsunomiya (& Tokyo)

    Halloj alla fina!
    Flyttade till Japan för 4 månader sedan och tänkte passa på att efterlysa någon att hänga med här.
    Hittade en av mina närmsta vänner genom ett liknande inlägg hos Sandra Beijer, och har ytterligare två fina brevvänsinläggs-vänner som jag hann lära känna innan jag flyttade. Så jag VET att det går.
    Johanna, 30 år från Norrköping (via Göteborg och Helsingborg). Bor med min man Kai i Utsunomia, Tochigi och letar efter nån att hänga med/träffa. Tokyo åker vi till ibland, så bor du där är det såklart ok (känns inte så troligt att hitta nån i Tochigi-prefekturen.. ^__^)
    Älskar att fotografera, laga mat och i princip allt som har med Japan att göra! Jobbade (innan flytten) som målerikonservator och spenderar ofta kvällarna framför roliga eller spännande tv-serier (ex. Arrested Developement, Modern Family, OITNB, Homeland, Fringe m.m.) men önskar att jag läste mer böcker. Gillar brädspel, tv-spel och film. Är en Harry Potter-nörd och har jättemånga kokböcker!
    Bloggar också, på TOKYOYO.SE
    Har pluggat japanska i Tokyo och älskar såklart att resa. Är grym på att göra sushi och klarar mig inte utan Studio Ghibli-filmer!

    På jakt efter någon Japanbo att lära känna och fika, dricka vin, sjunga karaoke eller äta sushi med.
    maila mig: [email protected]

    Tokyoyo 2016-08-30 14:26:09 http://tokyoyo.se
    Svara
  • UPPSALA

    Hej!
    Vill hitta fler nya fina kompisar att hänga med och prata och dricka vin och dansa och laga mat eller ligga bakissvettig och prata skit. Typ. Jag är relativt spännande och rolig och tycker om att prata. Let’s do thiz.

    [email protected]

    Julia 2016-08-30 14:24:04
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

      Hej!
      Jag har vart i Uppsala i ett år, hoppat runt på lite fristående kurser, börjat på program nu men vill lära känna folk som inte läser samma. Jag gillar öl, dansa mig svettig på klubb och allmänt ta det lugnt, men älskar att hänga med folk. Jag är snäll, från Värmland från början, alla gillar värmlänningar:)
      Nå mig på anna.stortorpet(at)gmail.com

      Anna 2016-08-31 22:51:47
      Svara
    • Svar på Julias kommentar.

      Hej Julia!! Jag heter Eugenia är visserligen inte ny till Uppsala, men flertalet av mina vänner har stuckit för att plugga nå annan stans. Vill du hänga med mig och en vän på släppet på Smålands på lördag? Om du har lust kan du höra av dig på 076-3509057, eller om du vill hitta på något annat!

      Eugenia 2016-08-30 21:01:52
      Svara
    • Svar på Julias kommentar.

      Haha lite kompletterande info om mig också kanske! Är 21, läser juristprogrammet och är snäll. Klart slut!

      Julia 2016-08-30 14:26:38
      Svara
  • ÖREBRO/NORA

    Jag heter Alexandra och är 24 år, och jag har precis flyttat hit från Sundsvall för att börja studera på psykologprogrammet. Bor just nu i Nora men hoppas på att kunna flytta till Örebro när jag samlat på mig lite poäng i bostadskön.
    Jag gillar att läsa, laga mat, dricka vin, promenera osv, men är öppen för det mesta.

    [email protected]

    Alexandra 2016-08-30 14:22:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!