HEJDÅ SEPTEMBER – TANKAR & TIPS FRÅN FÖRRA MÅNADEN

Här kommer en sammanfattning av september! Häng på.

Godaste maten jag lagade:
Har verkligen kommit igång med matlagningen igen efter en sommar av thaimat och falafel från hörnet. Känns fint. Häromdagen gjorde jag och Kajsa en asgod paella med massa saffran (såklart), kapris, ärtor, oliver, paprika, champinjoner och något slags biffliknande sojaprotein. Vi freestylade lite men utgick lite löst från detta recept!

Frukost:
Rostat rågbröd med tartex och smörgåsgurka. Sjukt osexig mat som blir så jävla sexig när den äts i en mjuk säng en septembermorgon när det regnar utanför fönstret. Och kolla detta goda jag åt med mina girls på Sågis:

Resa:
Yrsas landställe, Småland med Book Club Babes och Göteborg för att medverka på Bokmässan.

Bästa jobbgrejen:
Okej. Det finns så många mediamän som kan ta upp hur mycket plats som helst utan att skämmas, så det är väl okej för mig att skryta lite nu. Så himla mycket roligt hände jobbmässigt den här månaden. Den 1 september släpptes min bok, sedan gjorde jag en hel del intervjuer (exempelvis i SVT:s Gomorron Sverige, P5 Stockholm och Göteborgsposten), och till sist åkte jag till Bokmässan där jag stod inför massa massa människor och pratade om boken i sällskap av mina idoler. Jag har haft uppläsningar och signeringar och fått träffa så många fantastiskt fina läsare.

Annat då: Jag var med i Monkis stora tioårskampanj. Och! Jag och Frida har börjat podda igen. Plus att jag har fått ett jätteroligt formgivningsuppdrag. Okaj. Nu håller jag käft.

bokmässan flora wistrom

Hyllning:
Min familj och mina kompisar som är så villkorslöst peppande. Som skickar långa stärkande sms när jag är nervös, ringer mig när jag är ledsen och drar med mig ut på promenader för att snacka skit. Jag älskar er. Jag avgudar er.

IMG_5765My på pangbrunch.

Jag och Yrs i våra bästa Malfoyfrillor.

Maja på en av våra promenader. Snabbare än eldflammor i bensin.

Upptäckt:
Morgongymnastik?! Alltså det är faktiskt så himla skönt för en sån som jag som sitter på knä vid datorn hela dagarna. Två tummar upp.

Något som gjorde mig glad:
Alla bilder, mail, snaps och kommentarer ni skickar om min bok. Jag är helt överväldigad och glad över att så många tycker om den.

Sinnesstämning:
Den här månaden har varit VÄLDIGT intensiv. Alltså på alla sätt. Emotionellt och jobbmässigt. Har hängt med väldigt fina personer väldigt mycket. Varit nervig och rädd och sedan känt mig oövervinnerlig när jag klarat av det jag varit nervös för. Så sammanfattningsvis har det varit en månad fylld av nervositet, anspänning, glädje och eufori.

Kläder:
Blåjeans, mina vagabondskor med klumpig klack, skinnjacka och halsduk.

IMG_6632

Musik:
Just nu är det mycket Moto Boy plus en jäkla massa gamla hits för det är sånt som jag och bokklubben lyssnar på. Typ Främling av Carola :-). E4, E18, väg 13 av Mackan K också. FÖR bra låt.

Festligheter:
Trädgårdenstängningen var kul. Min releasefest och min tjugotvåårsdag var prima. Förlagsmiddagen med Bonnier Carlsen på bokmässan. Och Ellens och Davids hemmafest. Och Mys och Sarahs höstfest!

Bok:
En bok som slog mig rakt i mellangärdet: Det kändes lungt när mina känslor dog av Bim Eriksson.

Tv-serie:
Stranger Things! Har bara sett 4 avsnitt än så länge men alltså ahhhh. SÅ BRA. Jag och Kajsa tittar på det tillsammans och det är den ultimata höstsysselsättningen: laga svingod mat, prata ut om allt som händer och allt vi känner, titta på ST, tända ljus, äta efterrätt och dricka te. YES PLZ.

Populära blogginlägg i september:

MITT NYLLE I SVT GOMORRON SVERIGE

→ ALLA VI SOM ÄLSKAR MENSKOPPEN RÄCKER UPP EN HAND

→ RELEASEFESTEN FÖR STANNA

→ SEPTEMBERDOPPET, TRAPPFRUKOSTAR & VERANDRASKRIV

→ FÖDELSEDAGEN MED KAJSAUPPVAKTNING, VEGANSK LUNCH, KOMPISKRAMAR OCH NK-GALAN

→ FLORA & FRIDA #23 – KÄRLEKSMODIG PORMASKBOLL

→ VI MÅSTE PRATA OM DET HÄR MED FIKTION OCH VERKLIGHET

→ VI ÅKTE TILL SMÅLAND ÖVER ETT DYGN

→ ”YOU HAVE TO UNDERSTAND, THAT NO ONE PUTS THEIR CHILDREN IN A BOAT UNLESS THE WATER IS SAFER THAN THE LAND.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Tycker verkligen inte du behöver be om ursäkt för dina jobbgrejer! Alltså, hur fett är det inte att ha gett ut en bok och gjort allt det där som kommer med det? Jag tycker du är så, så grym som gjort allt detta, och parallellt lyckas hålla bloggen uppe så att vi kan hänga med varje dag. Du ska ha prick all den cred du skrev om + mer därtill, så det så!!

  <3<3

  Ellen 2016-10-05 09:45:39 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Du behöver inte be om ursäkt för att du berättar om ditt jobb och din framgång! Jag blir så taggad av att läsa om allt du gör, be inte om ursäkt om det! Skryt, och strunt i mediamän! Var ditt underbara själv och tänk aldrig aldrig att du ska vara tyst om sånt som du är stolt över. Jag har läst din blogg i flera år nu, och märker hur din awesomeness smyger sig på i mitt liv. Du är en queen!

  Ethel 2016-10-03 16:17:09 http://ethel.blogg.se
  Svara
 • Hej fina flora! Jag behöver verkligen dina kloka ord. Min bästa väns lillasyster gick nyligen bort efter en kort tids sjukdom. Jag är så överväldigad av sorg för familjen och kan inte få stopp på mina tårar. Och det gör mig så ont när jag tänker på att om jag känner såhär starkt, hur känner sig då familjen. Detta är en familj som jah i princip har växt upp hos. Jag vet inte hur jag ska förhålla mig till sorgen. Hur kan jag finnas till för familjen? Xoxo

  Sara 2016-10-03 12:02:48
  Svara
 • Sort tack för en otrolig blogg!

  Skulle du vilja dra igång ett nytt inlägg liknande ditt inlägg förra året ”Hitta en resekompis”?
  Jag skulle verkligen uppskatta ett sånt ”forum” då jag själv är gaaaalet sugen att resa och vara borta ett tag men jag tror mig inte ha träffat personen jag vill göra en lång äventyrsresa med. Läste kommentarerna på det gamla inlägget om det fanns något som var aktuellt nu men det såg ganska mörkt ut för min del.

  Många och stora kramar till dig! :)

  Sofia S 2016-10-03 09:39:52
  Svara
 • Wow, vilken händelserik månad!! Du förtjänar verkligen det bästa! Skickar en massa medvind.

  PS: nu är Stanna på väg hem till mig! Ska verkligen försöka få in läsning av den emellan all kurslitteratur!

  Josefin 2016-10-03 07:49:18
  Svara
 • Gillar vagabond skorna! Vet du vilken modell det är?

  silja 2016-10-02 22:38:48
  Svara
 • Hejj! Läste ditt förra inlägg, tänkte fråga om tips för hur man får till en dejt, hur gör du? Asså går du på dejt mest med folk du träffar ute eller med folk från typ tinder? Har du några tips? Jag och min kille gjorde slut för ett tag sen och jag tycker det känns jobbigt med dejtande och sånt för jag känner mig liksom elak mot honom på nåt sätt.. Hur går man vidare från det? Jag och mina kompisar går inte ut jätteofta och dansar heller utan har mer myskvällar och typ barrundor och sånt, hur drar man igång suget efter att dansa och gå på klubb? Du verkar ha haft det så kul med kompisar och klubbar och allt, blir så avundsjuk! <3

  Karin 2016-10-02 21:05:00
  Svara
 • håll inte käften, du er power og inspirasjon for oss andre!
  fin septemberoppsummering :)

  marire 2016-10-02 20:34:19 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • nu skriver väl jag precis som alla andra, men skryt mer för tusan!! grym månad för dig <3 och tartex, det är också en jävla god grej!

  ISA 2016-10-02 20:30:18 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Håller med de andra – håll inte käften! Du är värd allt.:) Girlpower!!

  Linda 2016-10-02 18:12:25
  Svara
 • Blev så himla glad för podden! Och jag tycker inte du ska hålla käft, så grym och inspirerande!

  Maria Ekblad - nyföddfotograf i Göteborg 2016-10-02 15:38:14 http://www.mariaekblad.se/blogg
  Svara
 • Angående dina jobbprestationer – håll för fan inte käften!!! Du äger, och du får berätta det!

  I övrigt vill jag bara säga att du inspirerar mig så himla mycket. Varje dag. Bor just nu i Sydafrika i tre månader, och idén om och längtan efter att vilja göra det väcktes delvis pga din resa/flytt till SF och all din pepp kring det.
  Puss och pepp till dig, du äger!

  J 2016-10-02 14:08:44
  Svara
 • Det bösta i min septembermånad är era poddavsnitt, särskilt det första log hela tiden!! Och det andra när Frida säger att man dödar exen hahaha så skönt att någon säger det!! Så skönt att ni säger det ni gör!!

  Emma 2016-10-02 12:41:42
  Svara
 • jisses, håll aldrig käften! du är så jävla fantastisk och fab – fortsätt berätta och skryt för allt och alla!

  ps. läste ut din bok imorrse och en recension ligger uppe på bloggen. den fick fem av fem palmer! puss

  Caro 2016-10-02 12:23:37 http://Car0.blogg.se
  Svara
 • Håll inte käften! Du är grym och får mer än gärna berätta om dina framgångar, jag tror att det är många som känner som jag! Puss!

  Ellinor 2016-10-02 12:15:10
  Svara
 • Var är skinnjackan ifrån?? den ser perfektttt ut

  Henni 2016-10-02 10:59:13
  Svara
 • Vilken jäkla pangmånad!! Din bok förtjänar all uppmärksamhet den kan få <3 Snyggast i bokhyllan är den också!

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-10-02 09:43:57 https://vegokak.se/2016/09/04/vegansk-paella/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!