FLORA & FRIDA #30 – FLORAS KRIMINELLA FÖRFLUTNA

I vårt trettionde podcastavsnitt har vi en gäst: nämligen gipsad modeman, dvs personen jag är ihop med! Jag får kliva ur studion medan Frida grillar honom. Utöver det pratar jag om de gånger jag blivit haffad av polisen, och Frida och jag försöker förstå hur Trump kunde vinna det amerikanska valet.

→ LYSSNA HÄR ←
(alternativt i Radioplay-appen eller där poddar finns)

Skärmavbild 2016-11-16 kl. 15.01.03

Vår podd är nominerade i Svenska Podcastpriset! Hurra! Rösta om du tycker att vi är worthy. Du kan logga in supersmidigt via din facebook, och lägga en ny röst varje dag. ♥ Tack så himla himla mycket för all kärlek ni ger i form av mail, kommentarer och kramar när vi stöter på varandra ute. Vi är så överväldigade av er värme.

Vi blir svinglada om ni delar med er av tankar via hashtaggen #florafrida, eller ger oss ett betyg och en recension på iTunes. Genom att prenumerera på podden får du avsnitten i samma sekund som det laddas upp, annars kan det dröja. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Hej.
  Förstår verkligen inte relevansen eller det intressanta i att ha med den ni dejtar i podden, förut har ni disskuterar viktiga ämne osv, men nu är det vad er kille tycker om dittan eller datten. Hade passat bättre isåfall i ett blogginlägg som en bara kunnat hoppa över att läsa.
  Männen vi dejtar utgör inte hela univeraum( även om det Dock är det bu fokuserar på oftast i podden)

  Sandra 2016-11-18 22:06:09
  Svara
 • Alltså flora TACK för att du pratade om gången du blev tagen för snatteri. Jag råkade ut för exakt samma sak en gång när jag var 14-15 och fastän det gått 6 år sedan tycker jag fortfarande att det är fruktansvärt skämmigt. Så skönt att få höra din story och att jag inte är den enda som testat gränserna.

  {"author":"Ebba" 2016-11-17 19:45:29
  Svara
  • Svar på {"author":"Ebba"s kommentar.

   Samma här, är SÅ glad att Flora snackar om detta som ändå är en så pass allmänbildad och vettig person. Jag själv blev tagen när jag var 15, och jag har aldrig vågat pratat om det för jag att jag skäms SÅ mycket. Speciellt nu när jag skaffat pojkvän så vågar jag inte ens säga det till honom pga att det känns som om han skulle döma mig som fan. Jag vet att det är fel, men samtidigt känns det ändå skönt över att det är vanligt (delvis att jag inte är ensam).

   E 2016-11-18 10:35:41
   Svara
 • haha, angående civila vakter. det är inte vakter, det är personer som är anställda BARA för att kolla om folk snattar. Vi hade sånna i matvarubutiken jag jobbade förut, de går runt i timmar och låtsas handla, och sen så tar de snattare. dom är AMAZING! alltid super lugna och säger till folk när de gått genom kassan ”nu följer du med mig, du vet vad det handlar om” BAM! en tjej på jobbet tog tre på en timma. LÖV HER.

  Linda 2016-11-17 16:56:23
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Näää!! När jag var typ 11 och skulle köpa smågodis men råkade plocka för mycket (hade inte råd med allt) hällde jag ut lite i rännan nedanför och då greppade en sån där jäkla civilklädd person tag i mig och sa att det kunde klassas som snatteri. Jag lämnade påsen och sprang gråtandes ut från butiken! FY! Hade glömt det men blev verkligen sååå rädd för honom :(

   Hanna 2016-11-17 20:19:31
   Svara
 • Det känns så himla tråkigt att verkligen varenda avsnitt av podden cirkulerar mer eller mindre kring era killar? Har ni tänkt på det?Jag älskar andra bitar av den, men jag började tänka på det för kanske fem ansvitt sen, och det är bara konstigt att ni inte ens själva verkar reflektera över det. Det finns ju tusen andra grejer ni kan prata om, men det återgår ALLTID till vad era killar har sagt om ämnet i fråga.

  A 2016-11-17 16:22:07
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Ja, eller typ killar i allmänhet skulle jag nog vilja säga. Tinderdejter, flings, osv. Personligen tycker jag att det är ganska kul, men jag kan också se hur det skulle kunna bli enformigt, eller att man kanske tappar vissa lyssnare som inte kan relatera så mycket till det snacket.
   (shot out till Flora och Frida dock – ni är så duktiga på att podda! <3 det här är ingen kritik direkt, mer ett konstaterande att det HAR vart mestadels snack om killar och hetero-sex det senaste).

   Cornelia 2016-11-17 17:30:29
   Svara
   • Svar på Cornelias kommentar.

    Men det är väl inte ett dugg konstigt att de mest pratar heterosex när båda har heterosex? Det blir ju jättekonstigt om de ska prata om nåt de inte har erfarenhet av själva bara för att vara inkluderande, då tror jag verkligen folk skulle reagera. Nu vet jag iofs inte exakt hur det ligger till med flora och läggning i och med det lite vaga svaret ovan, men ändå.

    Julia 2016-11-18 11:26:15
    Svara
  • Svar på As kommentar.

   känner att det har att göra med att dom båda är nykära? när jag var nykär i min fästman pratade jag om honom KONSTANT. det är ju lite så det är.

   Linda 2016-11-17 17:25:31
   Svara
 • men! fan vad irriterad jag blir på de som tog dig för snatteriet. som jag förstått det kan man inte bli ”gripen” förrän man passerat kassan/utgången med en vara…det är först DÅ som brottet fullbordas. alltså, när du kommer ut ur provhytten med en mascara i väskan har du i praktiken inte begått något brott än. och sen att de tar in dig i nåt rum och kör hem dig i polisbil? äeh, tur att du inte var straffmyndig mtp att den pricken hade kunnat ge jobbiga konsekvenser.

  ebba 2016-11-17 14:56:48
  Svara
  • Svar på ebbas kommentar.

   Ja! Det är sant! Försök till snatteri är inget brott, det är bara grövre brott som en kan bli dömd för försök. Så för att bli gripen för snatteri måste en lämnat butiken. Fattar ej hur de kunde köra hem henne i polisbil eller hur hon kunde få en prick i registret?

   Sofia 2016-11-18 20:43:43
   Svara
 • Hej finisar!
  Ifall ni inte redan spelat in ert nästa orgasm-avsnitt skulle jag bli SÅ glad om ni kunde svara på detta, eller någon annan kanske kan svara: Hur vet man att man kommit? Jag har varit singel forever och därmed legat med massa olika personer och oftast bara en eller ett fåtal gånger med varje. Med andra ord: inte hunnit få till något riktigt bra sex. Nu har jag pojkvän sedan nästan ett år tillbaka och sexet är SÅ DRÖMMIGT. Men. Jag vet fortfarande inte om jag fått orgasm. När han stimulerar min klitoris (och är inne i mig samtidigt helst) är det så jävla skönt och när vi hållit på ett tag blir jag blir liksom helt svag i resten av kroppen (typ svårt att stödja upp mig på armarna om vi kör nån sån position) och lite skakis. Och kan inte kontrollera hur jag låter och så vidare. Men det är liksom en pågående känsla, utan riktigt början och slut, aldrig så att jag känner att NU tippar jag över, nu kom jag. Några gånger när han stimulerat klitoris sjukt intensivt har jag fontänat (trodde jag haft äran att kissa på mig första gångerna men det luktar inget så måste vara annan vätska) men har inte heller då känt någon ”kulmen” på det sköna liksom.
  Jag har aldrig onanerat regelbundet, och aldrig heller kommit på egen hand (tror jag?) och nu har onani bara blivit en jobbig orgasm-jakt som jag ändå alltid förlorar så det känns inte kul. Jag vill hellre utforska med min kille pga mycket skönare. Men ja, hur vet man?

  Hanna 2016-11-17 12:35:42
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag kan tänka mig att det är väldigt frustrerande att inte nå den där ”kulmen” alla andra verkar prata om, men försök att inte tänka på det så mycket utan istället bara njuta. Orgasm kan ju för oss kvinnor röra sig i ett ganska brett spektrum… Kanske är det orgasm du redan upplevt, eller så kommer det när du minst anar det. Viktiga är att det är skönt och kul med sex tycker jag. Men ja, onani brukar ju allmänt rekommenderas för att ”lära känna sig själv”. Men du kan säkert testa dig fram med din pojkvän med! Har du pratat med honom om detta? :)

   Cornelia 2016-11-17 17:27:22
   Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hanna! Alla orgasmar ju olika, vissa får ej nåt mer ”klimax” än det du beskriver. Du skrev att du hellre vill utforska med din kille än att onanera, och jag fattar, MEN att onanera har (för mig) varit det absolut bästa sättet att ”lära mig” komma på. Onanerade typ inget när jag var tonåring, och hade länge sex utan att komma (men att det ändå var skönt). Sen började jag utforska lite, läste sexnoveller och googlade typ sexgifar, eller porr om man vill det. Tex sexnoveller kan ju tillåta en att ”tänja” på gränserna, och bara för att man tänder på nåt skrivet betyder det ju inte att man vill göra det irl. Hur som helst. När jag lärde mig komma på egen hand kunde jag liksom applicera det i sex. Obs att jag tyckte det kändes jobbigt att onanera när jag började, hade en lång startsträcka! Kändes konstigt och sjukt osexuellt liksom. Men det släppte när jag väl kom första gången. Så ja det är mitt tips även om det kanske ej var det dj var ute efter :)

   Alma 2016-11-17 16:49:26
   Svara
   • Svar på Almas kommentar.

    Finisar, tack! <3 Min kille är helt invigd i detta "problem", men jag tycker också det är lite jobbigt att snacka för mycket om det för när det blir för mycket fokus på min (icke-)orgasm känns det som att jag jinxar det i mitt huvud också.
    Men ja. Får väl försöka mer själv då. Någon som har något tips på en najs vibrator? :) jag har en nu men jag och den klickar inte riktigt känner jag..

    Hanna 2016-11-17 18:02:47
    Svara
 • Yeyy! En ba älskar ju torsdagar nu för tiden <3

  Lisa 2016-11-17 12:05:56
  Svara
 • Vi är faktiskt många i din ålder som följer din blogg och lyssnar på din pod (angående att din gipsade modeman fick det att låta som att det bara är småtjejer som följer dig). Tror säkerligen inte att han menade något illa eller ens tänkte på det, men lät liksom lite förminskande över ditt yrke när han säger att de enda som följer dig är småbrudar. Typ alla intelligenta människor vill följa dig ju! Eftersom du är fantiskt vettig och verkar härlig!
  Han lät megagullig i övrigt och verkligen som ett kap! Mysigt för er att vara nykära!
  Kram

  Lisa 2016-11-17 12:00:08
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Och även folk som är några år äldre (är 26 år) och befinner sig i en helt annan livssituation (gift, stor bostadsrätt, väntar barn) men som tycker att det är så kul och inspirerande att se folk som är i början av sina karriärer och höra smarta tjejer prata om livet!

   Sara 2016-11-18 07:35:54
   Svara
 • Alltså åh åh, så fint när han pratar om dig! Var rädda om varandra <3

  Sanna 2016-11-17 11:28:55
  Svara
 • Hej Flora (och Frida), jag tycker att era avsnitt bara blir bättre och bättre! Kram!

  Alma 2016-11-17 11:12:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!