FLORA & FRIDA #12 – GRINDR-SEX & PLAYERS

Flora & Frida | Podcast

Ny vecka, nytt podcastavsnitt av Flora & Frida! Den här gången pratar vi om tillfälliga sexuella förbindelser, med experthjälp av programledaren och twittergeniet Patrick David. Hur fungerar egentligen sexappen Grindr? Ska en spela spelet eller inte? Är det okej att ligga med någon bara för liggandets skull, trots att den personen är kär i en? Får en flirta fast en är i ett förhållande? Och vilka är egentligen våra värsta one night stands? Detta och MER juicy stuff får du höra om du klickar på play. Det här avsnittet är helt enkelt rätt explicit.

Lyssna nedan eller i iTunes/Acast/Podcaster genom att söka på Flora Frida. Prenumerera eller betygsätt asgärna! Tack Dotse för musik,  Helena Eriksson för make och Felix Berg för klipp.

Nytt för säsongen är ju att vi lyfter upp era tankar eller anekdoter (på temat) i varje avsnitt, så skriv gärna något ang. tillfälliga sexuella förbindelser under hashtaggen #florafrida eller maila [email protected]. ♥

Flora & Frida | Podcast

Kolla gullia vi är!

Lyssna på tidigare avsnitt här:

→ 1. SEX.
→ 2. VÄNSKAP.
→ 3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR.
→ 4. ONANISTERNA.
→ 5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE.
→ 6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN.
→ 7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
→ 8. GIRLS FOREVER
→ 9. SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET
→ 10. SJÄLVKÄNSLA NU!
11. RELATIONSEXPERTENS TIPS: SPY PÅ DIN DEJT

Pssst. Vi blir tokglada för tips på podcastämnen, så kom gärna med förslag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Kan inte ni prata om hur det faktiskt aldrig kommer att vara okej att ligga med någon om inte båda indikerar på att en vill. Liksom, hur många har inte blivit hemdragen från krogen, känts sig skyldig till sex och låtit personen som tog med en hem göra sitt? Det är så himla hemskt. Och så många som upplever detta. Och känner att det är deras fel. Och kanske inte tar det på så stort allvar som man borde. Blir så himla arg att detta inte uppmärksammas, och samtidigt tänker jag ”men det var ju jag, jag var där, jag sa inte ”nej”.

  Dessutom, jag och några vänner pratade om det här med våra pojkvänner som i all hast som blev mer arga för ”så gör vi inte och inte våra vänner heller” och hade an attityd kring ”varför låter ni det hända er om ni inte vill?” Och man blev så fruktansvärt sårad att de inte förstår att det inte handlar om att vilja. Snarare tvärtom. Intvigade till att tro att vi måste tillfredställa killar. Att vi ska vika under dem. Att vi inte får bli för mycket. Att vi inte får känna och tycka. Usch…

  (Och jag vet att det blev en himla luddig kommentar, men det är svårt att förklara utan att vara för specifik)

  A 2016-02-11 12:53:42
  Svara
 • så sjukt bra!! älskar er podd ännu lite mer efter uppgraderingen!

  felicia 2016-02-09 07:03:12 http://tigerlilys.blogg.se/
  Svara
 • Eran podd ÄGER

  Sofia 2016-02-06 21:45:01
  Svara
 • Bra och rolig podd, tack ! Tänkte på en sak dock, det här med ämnen till varje avsnitt, tycker det är lite synd då det liksom inte blir lika mkt av en dialog utan mer ” okej veckans ämne KÖR! ”och sedan olika uttalanden. Känns som att många som startar nya poddar gärna vill ha ett ämne att behandla för att det ska strukturera upp ”arbetat” lite antar jag, men jämför man med det största poddarna är det mer en dialog i fokus där ämnen kommer till ytan på mer naturligt vis och sedan behandlas. Hade älskat om er podd liksom bara va babbel, ”hur mår du idag och vet du vad jag tänkte på idag”, och därmed få inslag av olika ämnen men inte lika strikt. Men det kan ju bra vara jag också men bara en tanke. kram

  anna 2016-02-06 14:25:53
  Svara
 • Fast Fridas ”konstigaste ligg” tycker jag ni var lite väl hårda mot… En stackars osäker tjugoåring eller vad det kan ha varit som kanske inte hade så mycket livserfarenhet av sex och förhållanden, klart sånt där kan vara svårt.

  johanna 2016-02-05 19:30:06
  Svara
 • Tycker det är sympatiskt att ni har börjat med de där trummorna bakom när ni pratar om sponsorn :) Bra avsnitt!

  johanna 2016-02-05 19:16:12
  Svara
 • OMG PATRICK <3<3<3<3

  hanna 2016-02-05 14:38:18
  Svara
 • Tycker er manliga gäst var förminskande mot dig Flora. Skulle du inte kunna prata generellt bara för att du varit i förhållande sedan du var 16? Trist av honom, men du var bra i alla fall.

  f 2016-02-05 12:17:02
  Svara
 • Nämen HEJ PATTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  Frida C 2016-02-05 11:05:41
  Svara
 • Kan man inte lyssna i webbläsaren? :)

  Linnea 2016-02-05 07:52:55
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Jo, har bäddat in Libsynlänken i inlägget! Men du kan också lyssna via florafrida.libsyn.com. Kram!

   Flora Wiström 2016-02-09 10:14:33
   Svara
 • Hej flora, sitter just nu och trycker i mig frukost alldeles för tidigt på en fredag.. Har precis motvilligt dragit mig ur en omöjligt skön säng för att ta mig till jobbet en sista gång denna vecka. Så kände jag – tänk vad kul det hade varit om F&F nya podd var uppe så jag hade något att se fram emot i bilen! Och så var det så! :D :D

  P.s. Jag gillar mitt jobb men det är ändå lika svårt att ta sig upp ur sängen ibland…

  Lina 2016-02-05 07:29:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!