FLORA & FRIDA #31 – ORGASMSKOLA

096689bc66d1a4c747d242033834d85a_980x0_c_85_ns_v4

Det finns flera anledningar att lyssna på veckans podcastavsnitt, men en är att Frida har gjort en jingel där hon har samplat sina egna sexstön. I det här avsnittet pratar vi nämligen om orgasmer; om hur vi gör för att komma, vilka knep vi tar till när det känns svårt, lite go anatomi och om kopplingen mellan psyke och fysisk njutning. Samt jävligt smutsiga situationer då vi behövt *ladda ur* på ett nästan djuriskt plan. En orgasmskola, av två självlärda.

Jag berättar även när jag hade ett författarbesök på en fritidsgård och trettonåringarna chockerade mig med diverse sexuella utspel. ÄLSKAR DOM.

→ LYSSNA HÄR ←
(alternativt i Radioplay-appen eller där poddar finns)

Skärmavbild 2016-11-16 kl. 15.01.03

Rösta på oss i Svenska Podcastpriset om du tycker att vi är värdiga! Du kan lägga en röst om dagen. ♥ Eller ge oss en recension i iTunes, det är fan så kul att läsa!

Vill du också starta en podd? Läs min och Fridas guide i metro här!


TIDIGARE AVSNITT:

#22 – GÖMMA NYA KILLEN I DUSCHEN
#23 – KÄRLEKSMODIG PORMASKBOLL
#24 – RAGGNINGSTIPS & ORGASMDÖD
#25 – JUSTIN BIEBER & GAGBALLS
#26 – NÄR DET INTE GÅR ATT LIGGA
#27 – SUPERLIKES & SUPERMODELLER
#28 – VARFÖR KOM DU INUTI MIG?
#29 - CATFISH & VAGINA DENTATA
#30 - FLORAS KRIMINELLA FÖRFLUTNA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Men hei! Har dere hørt om omgyes.com? Orgasmskola 0.2

  I 2016-11-28 21:06:19
  Svara
 • Gällande podden håller jag med om att det känns lite för mycket fokus på sex. I text framstår du flora som medveten och mogen, i podden är du som en fnittrig liten unge

  Matilda 2016-11-26 18:28:38
  Svara
 • haha så kul när du berättade om fritidsgården, när jag gick i cirka femman hängde jag mycket på fritids och där var det samma grej med ”kuddis”=kuddrummet. mörkt rum med mycket kuddar och nervösa förstapussar i det där rummet som man nästan slogs om att få boka :)

  julia 2016-11-25 22:18:44
  Svara
 • Älskar din blogg och er podcast! Kan inte du göra ett inlägg med förslag på vad man kan ge sin partner eller vän/familj i julklapp om man vill ge något speciellt och kanske inte bara en materiell pryl!

  Sen undrar jag vart i Arbrå er stuga ligger? Superfint ju!
  Kram

  Anna 2016-11-25 13:40:40
  Svara
 • Tja Flora och Frida!
  Jag ölskar verkligen er podcast på alla sätt och tycker ni är himla härliga att lyssna på, det börjar bli som ett kompishäng varje torsdag liksom och det är gött att höra att ni blir mer och mer bekväma i er podcastroll. Heja er!
  Har egentligen bara en liten fundering som jag vill throw out there. Jag fattar att det är grymt härligt att snacka om sex, kärlek till en partner och allt som hör till dessa ämnen och tycker det är en viktig grej ni gör som pratar om det öppet likt vilket annat ämne som helst. Är helt för att riva murarna som byggts upp kring detta! Men, för en person som just nu befinner sig i ett stadie då sex är det sista en tänker på och vill ägna sig åt så är det typ snudd på jobbigt att varje ämne på sista tiden ofta hamnar där om det inte startade där från början. Jag vill verkligen inte sluta lyssna på er podd (vilket ju är den enklaste lösningen ifall en inte diggar eller pallar något) för jag tycker så mycket om den så jag vill väl mest höra ifall er plan är att fortsätta blanda ämnen så som ni ändå gjorde i början, eller ifall dessa senaste teman är och kommer fortsätta vara lite er grej? Ifall det är så är det grymt också för god knows det behövs brudar som er i den världen men då kan en alla fall vara medveten om det så en slipper gå runt och vänta på det där avsnittet som handlar om något annat. Jag förstår att ni jobbar hårt för att vara öppna i podden och att sex etc. är ett kul och relativt lätt ämne för er att vara öppna med och att det därför blir mycket sånt snack då andra ämnen kan kännas mer personliga och utelämnande men det skulle som sagt vara najs med antingen lite variation eller kanske en heads up om hur det kommer vara framöver. Vill inte liksom placera er i ett fack eller uppmana till att ni måste nischa er i poddvärlden men hoppas ni fattar vad jag menar!
  Kram till er båda, grymma kvinnor!

  Karro 2016-11-25 00:57:50
  Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   NEJ kan ej bli för mycket sexsnack kommer bli så besviken om ni ändrar om er och pratar om mer ”bekväma ”genrella” ämnen. More sex always. Gärna ett avsnitt om hur ni hanterar kukar? Era bästa tips för att blow ur guy out of his mind? plss

   Amanda 2016-11-25 21:51:20
   Svara
  • Svar på Karros kommentar.

   Håller faktiskt helt med dig, och det känns som om några andra lyssnare har börjat belysa det också. Och precis som du säger vill man ju inte sluta lyssna, för man gillar dem skarpt (skrattar seriöst högt flera gånger per avsnitt <3) men man efterlyser kanske lite mer variation… Som det var i början :) Det har denna "säsongen" till största del varit snack om killar, tinder och sex. Inget fel i det i sig, men det känns som om podden har tagit en ny riktning (som kanske bottnar en del i att de båda är nyförälskade). Precis som du går jag och väntar på att det ändå ska komma andra avsnitt med lite andra infallsvinklar <3

   Elin 2016-11-25 13:48:05
   Svara
 • Tack för superbra podd, ni är så himla bäst som tar upp en sånt viktigt ämne ❤️❤️ I en podd i framtiden skulle jag vilja att ni beskriver hur det är att komma och hur en gör om en är osäker på om en kommer. Kram på er

  E 2016-11-24 21:11:16
  Svara
 • Alltså måste bara säga, fan så skönt att ni pratade om orgasmer och att komma eller inte komma. Jag har varit sexuellt aktiv i typ 7 år, och har kommit (under samlag med en kille dårå) 3 gånger. 3 gånger! Detta gör mig fett ledsen och orolig, verkligen, och det har blivit ett stort ångest och stressmoment för mig. Till problemet hör också att jag har mina misstankar om att jag eventuellt har utvecklat vestibulit, eftersom det också ofta gör ont när killen ska in i mig. Har pratar med barnmorska om saken, och hon föreslog bara glidmedel+ceridal olja för att ”blöta” torra blygläppar. Funkar sådär va. Allt detta har väl gjort att jag fått en väldigt skruvad bild av sex, det är inte direkt njutning för mig. Jag vill så gärna, skulle ligga flera gånger per dag om det bara inte gjorde ont. Jag har blivit väldigt osäker på mig själv under sexet som du kanske kan förstå.. man spänner sig för att man bara ligger där och tänker på ska det nu göra ont eller inte. Måste dock tillägga att jag, precis som Frida, började onanera vid ett väldigt tidigt skede, så tror nog att jag känner min kropp rätt så bra. Kommer alltid när jag onanerar. Men jag vill ju ha det där najsiga goa sexet med en kille som jag verkligen klickar med. Anyways, min poäng är ändå att er podd fick mig att tänka efter, borde nog gå till en gynekolog, och också snacka med den kille jag är med om den här grejen. TACK ni är fan amazin

  Emilia 2016-11-24 19:38:36
  Svara
 • Himla bra snack! Sen undrar jag vad som hänt med Creative? Inget nytt på snart 2 veckor…

  Ida 2016-11-24 17:57:55
  Svara
 • Når jeg hørte på dette ble jeg som vanlig veldig glad, men også dritforbanna:
  På tirsdag tok jeg med meg hjem en fyr jeg har hatt lyst på lenge. Jeg var full og kåt, og fornøyd med å ha fått han med meg hjem. Jeg reagerte litt da han ikke nevnte et ord om prevansjonsmiddel, men lot det gå. Så tok han til med å knulle meg alt han hadde, uten å stoppe en eneste gang for å spørre hva jeg ville eller hvordan jeg likte det. Et par ganger spurte jeg han om å chille, men da tok det bare noen sekunder før han var i gang igjen. Når jeg konfronterte han med det dagen etter, sa han bare at han ikke skjønte det, og at jeg burde ha gitt tydligere beskjed eller vist hva jeg mente. Han er en fyr på 1.90 og sikkert 90 kg, som jeg ikke hadde sjangs til å styre fysisk. Han stilte seg også uforstående til at jeg ikke kunne komme av det han gjorde. Altså. Er det mulig? Hvordan kan man få han til å skjønne greia??

  Susanne 2016-11-24 15:08:52
  Svara
 • Hej,

  Jag gillar att lyssna på er podcast oavsett vad ni pratar om, pga tycker det är kul och underhållande. Men om man ska säga något kontruktivt så undrar jag om ni är medvetna om att det här avsnittet hade typ samma innehåll som ett av de allra första? Innan ni hade flyttat över till Radioplay. Det är kanske mitt fel att jag upplevde det som upprepning, då jag har extremt bra minne, men det är kanske något att tänka på? Och även om man vill ta upp samma ämne igen, kan man kanske ta det ur andra perspektiv?
  Sen också en fråga om att du alltid lägger in ”eller hon” när ni pratar om sex. Det blir så konstigt för mig när vi vet att ni ligger med killar? Iaf Frida som i det här avsnittet berättade om sex och sa ”han” och du var så snabb på att lägga in ”eller hon”. Jag upplever det konstigt bara? Finns det någon anledning till det?

  Det blir lång kommentar men vill skriva ner allt jag tänkt på idag medans jag lyssnade på avsnittet om det är intressant alltså, annars hoppa över.
  Så detta extrema fokus på era killar? Jag fattar att du är nykär och det är underbart, men när jag tänker på er podd så tänker jag att ni kanske vill vara lite mer proffsiga och vara i en annan nivå (nu när ni bytte plattform). Och jag som lyssnare kanske skulle uppskatta lite mer hmmm.. olika ämnen och diskussion än bara ett härligt snack? Jag uppskattar det härliga snacket också men senaste tiden har det varit så mycket om era killar bara utan någon diskussion/problem/synpunkter på det utan mer typ – ”jag fick ligga imorse”. Man ba..ok..

  Det var det jag kände idag när jag lyssnade på podden. Men hallå! Missförstå mig inte, jag gillar er och kan ändå inte sluta lyssna på podden oavsett saker jag listat upp här. :)

  V 2016-11-24 14:27:21
  Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   ÄLSKAR att ni är så privata. SJÄLVKLART vill vi höra att flora precis har fått komma men grabben hon är nykär i?? det är ju helt amazing, tycker det är grymt att ni pratar på det viset. Senaste 2-3 avsintten har varit bäst hitills just eftersom dom har varit så intima. och MER histporier om era kompisar som gör knäppa fantastiska saker som att gå igenom flygplanstullen med en buttplugg JA

   A 2016-11-25 21:55:29
   Svara
  • Svar på Vs kommentar.

   Jag tycker dock att halva behållningen är att det är som ett fett öppet snack som en har med sina polare. Relationer är bland det mest intressanta jag vet, och när det blir mycket diskussioner om det tycker jag bara att det är najs! När en är nykär är det klart det blir extra mycket, inget konstigt alls med det. Tycker för övrigt inte ens att det var såå himla mycket snack om deras killar i detta avsnitt? Det var ju mer fokus på orgasmer i allmänhet. Det där med proffsighet skiftar ju också jävligt mycket från bransch till bransch. Det är en stor skillnad på att vara proffsig som typ jurist eller att vara proffsig i sin roll som podd-person. Jag tycker att en proffsig poddare ska vara relevant för sina lyssnare och ha förmågan att känslomässigt beröra andra människor. Det tycker jag att Flora och Frida är utmärkta på att göra! Shit vad jag kände igen mig i avsnittet om fitt-problem och helvete vad jag garvar när deras kroppsvätskor kommer på tal (forever barnslig). Jag tycker att Flora och Fridas proffsighet ligger att de öppet och självsäkert vågar att prata om sånt som skaver och sånt som berör mig som en 20-nånting – och i det ingår kärleksrelationer i allra högsta grad.

   Svara
   • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

    Hej!

    Nu har jag inte lyssnat på avsnittet än, men måste säga att det är extremt positivt om Flora lägger till ”eller hon” när de pratar, som du säger att hon gör. Även om Flora och Frida själva ligger med killar så gör delar av deras publik inte det, och det blir väldigt heteronormativt och exkluderande att hela tiden utgå från att en sexsituation är den mellan en kille och en tjej – speciellt när ett av samtalets syften, som jag gissar att det är här, är att ge tips och råd till lyssnare. Och personligen så blir det bra mycket roligare att lyssna när även jag, som tjej som gillar tjejer, också får känna att jag berörs av det som diskuteras. Att bara lägga till ett ”eller hon” kan vara ett sätt att göra det. Så kudos till dig, Flora – fortsätt med det!

    Jasmine 2016-11-24 20:50:05
    Svara
    • Svar på Jasmines kommentar.

     Jaha..ok. Intressant! Jag är själv straight men diskuterade detta med min kompis som är bi och det var han som tyckte det var konstigt, dvs precis som jag. Han tyckte inte det var mer inkluderande iaf för honom om man la till det lilla ”eller hon” men inte menade det. Förstår du hur han tänkte? Men det visar ju bara hur olika folk kan tycka! :) men jag släpper det. Jag har verkligen inte en stark åsikt om detta. Mest undrade. Folk får göra som de vill.

     V 2016-11-24 21:14:17
     Svara
   • Svar på Annie - lättlagat vegokäks kommentar.

    Men jag håller ju med om detta! Dvs att de är bra! Är ju trogen lyssnare själv. Fittproblem-avsnittet älskade jag totalt!! Och jag skrattar tillsammans med dem osv osv. Det betyder inte att jag inte ser vissa saker som kanske kan vara bättre (och bara ENLIGT mig). Jag kanske reagerade lite för jag har ett bra minne, som sagt. Det de sa om dusch-onani eller fridas knep (tänka på något) innan man kommer hade ju de berättat om i det tidigare avsnittet. Förhållanden och relationer är det mest intressanta jag vet. Ämnet i sig är det inget fel på. Alltså, överlag är det ju endast min egna åsikt och de behöver inte ändra på nånting i sin podd. Och jag tycker egentligen inte att jag använde rätt ord – proffsigt, för att jag tycker att de är det. Eller – de är bra på att podda. Punkt, slut. Det jag saknade mest (tror jag) det är nån slags diskussion/problem/olika åsikter eller något sånt. Men detta avsnitt var säkert väääldigt bra för många andra! Och jag väntar lika mycket på nästa!

    V 2016-11-24 17:38:43
    Svara
 • Stopp och belägg! Vart kommer den där fina tröjan ifrån Flora? <3

  Lisa 2016-11-24 09:08:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!