Flora & Frida #35 – bzzt bzzt bzzt

Hej. I veckans podcastavsnitt av Flora & Frida så pratar vi om vibrerande ägg, sprängfyllda tamponger i yogasalen på SATS och julaftnar som har slutat med brustna förväntningar och gråt. Om en högtid som lätt tar fram alla sprickor i en familj. Jag tipsar även om en sjukt bra hemsida som syftar till att hjälpa fittbärare (eller personer som ligger med fittbärare) att komma, eller få ännu skönare orgasmer. Hoppas ni gillart. ♥

Stort tack till ägigaste Lovisa Ohlsson som producerar vår podd.

Prenumerera för att få avsnitten i samma stund som de publiceras (annars kan det i värsta fall dröja ett dygn). Hashtagga gärna #florafrida på Instagram så att vi får se va du gör när du lyssnar. Eller lämna en recension i iTunes? :))

lyssna här


TIDIGARE AVSNITT:

#25 – JUSTIN BIEBER & GAGBALLS

#26 – NÄR DET INTE GÅR ATT LIGGA

#27 – SUPERLIKES & SUPERMODELLER

#28 – VARFÖR KOM DU INUTI MIG?

#29 – CATFISH & VAGINA DENTATA

#30 – FLORAS KRIMINELLA FÖRFLUTNA

#31 – ORGASMSKOLA

#32 – SÅ SNYGG ATT HAN SNUBBLAR

#33 – KNIGHT OF SPERM

# 34 – TRODDE ATT JAG SKULLE DÖ

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • takk takk TAKK for at du tar opp det med julen. elsker podden. <3

  marire 2016-12-28 11:19:02 http://hoydepunkt.wordpress.com
  Svara
 • Alltså FLORA – du anar inte vilket kaos som skapades i min kärleksrelation (delvis) pga detta avsnitt. Lång historia kort = jag å min kille har haft problem med sexet den senaste tiden. Å jag hör detta avsnitt i torsdags, är lite nere men blir pepp av OMGYes å länkar till min kille som sitter på sitt jobb och förklarar vad det är Jag tror att han svarar och skriver: ”Jag hoppar nog det där” varpå jag får världens gråtattack pga jag känner att han inte bryr sig om att förbättra vårt sexliv, jag är så jävla förbannat satans arg på honom – att han verkar vara 0 procent intresserad av hur kvinnors orgasmer funkar – en sån kan en ju inte va ihop med!!?!??!
  MEN sen pratar vi i telefon – jag gråter å skäller på honom å han förstår ingenting å jag blir bara argare å argare för att han inte verkar fatta nånting. Sen går jag tillbaka till vår messanger-konversation där jag ser att han har skrivit: ”Jag hoppar nog det HÄR” – alltså att kolla på videosen på sin jobbdator (vilket är rimligt). Och IDAG fyra minuter in på julafton får jag ett mail med en giftcode till OMGYes där han har skrivit: ”Konstigaste julklappen jag har köpt. Men kan bli en av de härligaste. Älskar dig” alltså ååh. hahah, mitt hjärta smälter. Älskar eran podd så mycket!!

  Linnea 2016-12-24 00:14:30
  Svara
 • det här med julen alltså. de senaste 5 åren har jag och min kille firat ensamma (vissa år har hans bästa kompis varit med också), så jäkla lugnt och skönt. visst, delar av släkten var lite sura över det i början (men vi bor inte ens på samma ort..) men sen fattade dom. det finns ju 365 andra dagar på året att ses. Detta året firar vi hemma, min bror är på Costa Rica, min pappa i Kapstaden osv. Ingen hets, bara TRE dagar ledigt <3 fy fan va gött.

  Linda 2016-12-23 19:30:25
  Svara
 • Idag stod jag och slog in julklappar till min bästa väns barn under tiden jag lyssnade på er podd (som jag för övrigt älskar!). Även om julen alltid vart väldigt fin för mig förstår jag att situationen inte sett eller ser ut så för alla, och det gör ont i mig. Att, som ni nämner, behöva få julen mulad i nyllet hela december pga pynt i butiker och förberedelser prick överallt inför julafton.

  Hur som, hoppas att ni alla får en himla fin helg – oavsett om ni firar julafton eller inte! <3

  Ellen 2016-12-22 17:18:25 http://lindbergellen.com
  Svara
 • Hej!!
  Älskar att lyssna på er podd varje torsdag :D Idag bakade jag rocky road medan jag lyssnade och det var mysigt :)
  Puss och kram från Åland <3 Ha de!

  Noora 2016-12-22 15:08:54
  Svara
 • Tack för att ni tog upp det här med jul! Som jag hatat julen år efter år. Kanske inte pga trasig familj, men för hyckleriet. Att ett av världens mest sekulära land börjar julpynta i oktober och låter granen stå till februari. Julen har reducerats till ytlig konsumtionshets som tar igång förväntningarna till omåttliga nivåer.
  Min familj har avvecklat julen under flera år och numera är det bara jag och mamma som äter vanlig mat, dricker gott vin, tittar på film och ger varandra någon enstaka present. De senaste jularna har varit de bästa, då förväntningar inte funnits, men kanske också de mest vemodiga då vi har väldigt många gångna jular att se tillbaka på då allt var annorlunda. Det viktiga är att fira med människor man älskar och inte behöver förställa sig för. Varför slösa bort sin tid med människor som inte förstår en?
  I år kallar vi det inte ens jul. I år firar vi midvinterskoj. Så jag får önska glatt midvinterskoj och ursäkta den milslånga kommentaren. Kram!

  Lovisa 2016-12-22 13:35:47
  Svara
 • Bra tips med den där omgyes sidan. Ska absolut kolla in med min kille :)

  God Jul på er!!! (men känn ingen press på godheten;))

  Ellen 2016-12-22 11:21:51
  Svara
 • Hej Flora!
  Tack för den bästa bloggen och sjukt bra podd dessutom!!
  Har en fråga angående preventivmedel osv, började med p piller första gången för någon månad sedan och borde alltså nu börja ta nästa omgång.
  Men har på eget intiativ valt att sluta eftersom det inte känns som en bra sak alls att proppa i sig fullt med hormoner? Har inte haft stora biverkningar förutom sjukt humör, gråter var som helst och när som helst.
  Vad tycker du om p piller, känns som att man förväntas ta dem men i slutändan vet alla att det i längden kanske inte är det bästa?

  malin 2016-12-22 10:16:53
  Svara
  • Svar på malins kommentar.

   Hej! Råder dig att gå till en ungdomsmottagning och prata om dina problem med en barnmorska, det finns olika p-piller, minipiller och andra preventivmedel som passar olika bra för olika personer och om dessa får dig att må dåligt så finns det säkert något annat preventivmedel som passar bättre. Jag har för mig att det brukar ta iallafall två månader att ”vänja in sig” med en ny sorts p-piller och att det kan kännas annorlunda i början, men är inte helt hundra, så som sagt: prata med en barnmorska!

   ellen 2016-12-22 18:26:56
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!