FRIDA & FLORA #13 – KONSTNÄRENS VISDOMSORD & LAMMET CURRY

IMG_4340 copy

Godkväll mina favvisar. Idag har jag varit ångest personifierad och har därför tagit ledigt från jobbet och legat i sängen, ätit lunch med mamma, provat svindyra kläder och ätit pasta med Felix. För så måste en göra ibland.

Men nu till saken. Vi poddar ju en gång i veckan nu för tiden, och i den trettonde podcastavsnittet fokuserar vi på den konstnärliga processen. Vi har intervjuat konstnären och powerkvinnan Cecilia Ömalm som ger sina bästa words of wisdom, både inom konstyrket men också för livet i allmänhet. Prepare to be enlightened! Alltså vi satt bara och nickade och gapade när hon pratade. Jag avslöjar förresten handlingen i min roman och Frida berättar om det känsliga mötet med kändislammet Curry. Tycker att det blev ett fett givande och intressant avsnitt!

Lyssna i iTunes/Podcaster/Acast eller här nedan. Prenumerera och betygsätt gärna! Och vi blir svinglada när ni mailar in era egna anekdoter ([email protected]) eller tankar, eller visar vad ni gör när ni lyssnar genom att använda hashtaggen #florafrida.

Lyssna på tidigare avsnitt här:

→ 1. SEX.
→ 2. VÄNSKAP.
→ 3. ATT JOBBA MED DET VI ÄLSKAR.
→ 4. ONANISTERNA.
→ 5. NÄR ALLT KÄNNS ÅT HELVETE.
→ 6. FLORA, FRIDA & FEMINISMEN.
→ 7. OCH SEN LEVDE DE LYCKLIGA I ALLA SINA DAGAR… ELLER?
→ 8. GIRLS FOREVER
→ 9. SVARTSJUKAN FEAT. LAMMKÖTTET
→ 10. SJÄLVKÄNSLA NU!
→ 11. RELATIONSEXPERTENS TIPS: SPY PÅ DIN DEJT
12. GRINDR-SEX & PLAYERS

Pssst. Vi är astacksamma för tips på podcastämnen, så fire away!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Flora! Dina skitsnygga byxor. Var har du hittat dom och finns de kvar tro?

  Lotta 2016-02-15 19:14:19 http://enlitenlotta.blogg.se
  Svara
 • Hejsan! Underbar podd som vanligt.
  Jag gillar också det konceptet om en gäst kanske var tredje podd? Annars skitbra.
  Önskeämnen:
  Mens
  Gymnasie/skolor
  Typ en resa i tiden ( när ni var tio, femton, osv. ), och sen också hur ni ser er själva om fem, tio, femton år osv.

  Puss!

  Ellen 2016-02-14 14:15:55
  Svara
 • ni är så jävla roliga och vettiga! var ute och gick när jag lyssnade och skrattade HÖGT när frida pratade om lammet curry hahahah
  http://singmyspring.blogspot.com

  e 2016-02-12 15:48:59 http://singmyspring.blogspot.com
  Svara
 • Jag ÄLSKAR dina byxor!

  Sandra - att leva med asperger, borderline & ätstörning 2016-02-11 17:45:02 http://sssandie.blogg.se
  Svara
 • Hej Florpan! ÄLSKAR er podd, den är så himla feel-goodig och vettig. DOCK måste jag säga att jag håller med de andra som också tycker att det är bäst när det bara är ni två, utan gäst.
  Det hade varit jättekul om ni ville slänga in en frågepodd, eller att ni gör ett avsnitt om flora och ett om frida (med frågor osv) så får man lära känna er bättre. Fler önskepoddar är: hetronorm, vuxenlivet, fler avsnitt om sex, mens och mer om relationer. Ni är så bra! puss

  Johanna 2016-02-11 13:07:35
  Svara
 • hej flora! detta avsnittet var guld! själv är jag bagare/konditor och endel verkar inte alls fatta hur kreativt det är. så härligt att höra någon annan säga att kreativitet inte bara är att måla och sånt. :D

  linda 2016-02-11 12:34:10
  Svara
 • Ser att några tycker det är bättre utan gäst, jag håller inte med! Tycker detta avsnitt var jätteintressant!!!

  Sofia 2016-02-11 11:23:37
  Svara
 • Jag brukar ALDRIG kommentera på bloggar pga tycker internet är lite läskigt(eh), men måste fråga var Frida har köpt sina skor??? Snyggaste jag har sett, på riktigt.

  Electra 2016-02-11 09:33:52
  Svara
 • Hei, jenter! Deres podcast er ukas høydepunkt! Kanskje dere kunne snakke om kropp? Det er jo et stoooort emne, men dere kan jo eventuelt ta for dere kroppspresset dagens jenter og gutter opplever, forhold til mat og klær, eksempelvis.

  Stå på videre! Min favoritt-podd! :D

  Ingrid 2016-02-11 07:07:16
  Svara
 • Håller också med om att det vore kul att höra mer bara er två! Plus Karins förslags om religion/tro/andlighet!

  johanna 2016-02-11 01:40:14
  Svara
 • så himmelens bra, som vanligt! och älskar att ljudet numera är balanserat i hörlurarna ;) ang gäster eller ej som en del andra kommenterat, håller med men ändå inte; en gäst i var tredje avsnitt hade varit ett najs upplägg :)

  puss!

  ebba 2016-02-11 00:12:30
  Svara
 • Er poddis är superhärlig att lyssna på och du och Frida har en sån underbar kemi!
  Håller med föregående kommentarer om att bara ni två är bästa konceptet, känns som som att er kemo liksom försvinner lite när ni blir tre.
  Älskar den oavsett vilket, pepp till er som är bäst!

  Vet att ni pratat lite om det men hade gillat att höra mer kring up and downs i förhållanden, hur man gör för att komma upp från förhållandesvackor. Förresten tror jag inte att ni behöver specifika ämnen att snacka om, älskar när ni flyter iväg och börjar prata om något helt annat!

  Nadja 2016-02-10 22:10:38
  Svara
 • Hej! Hoppas en får ge lite konstruktiv kritik? Jag äälskar podden, och följer slaviskt. Men, (såg även att någon annan skrivit något liknande) det är ju dig och Frida man lyssnar för att höra! Tycker att ett par tidigare avsnitt varit FANTASTISKA verkligen, t.ex. girls forever, då det var mycket mer personligt. Nu känns det mer som ett radioprogram i intervjuform kanske (?) och man kommer inte lika nära på något sätt. Hoppas du/ni fattar vad jag menar. Hur som helst, tack för favoritpodden <3

  Lisa 2016-02-10 21:32:21
  Svara
 • Hej Flora! Tycker jättemycket om er podd och gillar konceptet att ni har ett inslag med nån intressant person osv, men i det här avsnittet tex tyckte jag att den biten blev lite för lång, alltså såklart superkul att höra folk som Cecilia Ömalm, men det är ju er två jag lyssnar på ponden för att höra! Tycker det är så himla najs när du å Frida pratar och resonerar, det känns som att vara med i ert gäng på nåt vis. I intervjusituationer (eller vad jag ska kalla det) blir det för mig lite mer som en Värvetintervju (ja alltså du fattar, ganska dålig jämförelse kanske..). Uttrycker mig snurrigt känner jag men hoppas du fattar hur jag menar haha. Heja er iallafall!! <3<3<3

  alma 2016-02-10 20:45:35
  Svara
 • Vilken jäkla podd! Hur bra som helst att bjuda in Cecilia, det var väldigt inspirerande att höra henne. Keep up good work, ni är så bra!
  /Karin

  Karin Lockner 2016-02-10 20:21:58 http://www.magnusdotter.blogspot.com
  Svara
 • Önsketeman!
  Religion/tro/andlighet
  Klass/kulturellt kapital
  Heteronormen

  Karin 2016-02-10 20:20:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!